čtvrtek 3. prosince 2015

Saloos tělový a masážní olej Celulinie

Pěkný den, krásky. Dneska mám pro vás recenzi na jeden úžasný produkt, který je od mé milované české kosmetické značky Saloos.


Zatím vše, co jsem od Saloosu měla, tak bylo úžasné, stejně tomu je i u tělového oleje Celulinie. Jedná se o směs olejů, konkrétně mandlového, meruňkového, slunečnicového, sezamového a makadamiového. Tělový olej je určený k masáži problémových partií, které mohou být postiženy celulitidou, tedy stehna, břicho a zadek. Oleje pečují o pokožku a uzamykají v ní hydrataci. Díky masáži je pokožka vypnutá, hydratovaná a hebká na dotek. Už po prvním použití jsem viděla znatelný rozdíl v hebkosti pokožky, co se týče zlepšení stavu celulitidy, tak to je běh na delší trať. Obsah produktu je 50 ml, což mi vystačilo zhruba na měsíc používání, ale za tu dobu mě stihl přesvědčit o tom, že rozhodně stojí za vyzkoušení a že jej chci více otestovat a zjistit, jestli při dlouhodobém používání skutečně zlepšuje celulitidu. Až se prokoušu zásobami svých načatých mazadel na tělo, tak se k němu rozhodně vrátím.


No a abych vám nezatajila to hlavní, co miluji na tomto produktu, tak vám musím říct, že má naprosto božskou vůni. Díky obsahu esenciálních olejů z jalovce, grepu, citronu a pomeranče velice příjemně voní. Tu parfemaci miluji, je to krásná svěží vůně. Vždy, když se olejem masíruji, tak se usmívám jako měsíček, protože ta vůně vám opravdu vykouzlí úsměv na tváři a zlepší náladu. To prostě musíte vyzkoušet! Cena produktu se pohybuje kolem 100 Kč, což je vzhledem k benefitům produktu hodně férová cena.



Znáte tento olej? Taky tak milujete tu vůni?

4 komentáře:

  1. Olej znám, ale ta vůně mi je proti srsti, je to na mě až moc. Každopádně věřím, že je super.:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem po oleji pokukovala, no až dojdu ke spotřebování svých zásob, ráda bych ho vyzkoušela taky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Saloos je moje láska.Používám ho moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak toto musím vyskúšať! Kde sa dá zohnať? :)
    www.tobecreativehasnolimits.blogspot.com

    OdpovědětVymazat