neděle 3. srpna 2014

Spotřebováno: Červenec

Za tu dobu, co píši tuto rubriku se mi to ještě nestalo. Mluvím o tom, že jsem vyhodila prázdné obaly bez toho abych je nafotila. Celý měsíc prázdné tubičky skladuji v koupelně v plastovém boxu, když jdu psát článek, tak si lahvičky vezmu s sebou k počítači. Nejdříve je nafotím a pak začínám psát. Jakmile mám daný produkt popsán, hodím lahvičku do koše a pak zase pokračuji popisem dalšího. Jenže tentokrát jsem postupovala opačně, nejdříve začla psát s tím, že věci nafotím potom. No a co se stalo, první várku prázdných produktů jsem nevědomky vyhodila do koše, aniž bych si to uvědomila. Jo, uvědomila jsem si to příliš pozdě, mezitím přítel vynesl odpadkový koš:-) Takže doufám, že mi prominete, že k pár produktům nemám fotky. 



1. Saloos Bio tělový peeling Mojito
Dokonalý peeling! Solné peelingy s olejem mám moc ráda, protože se po sprše už ani nemusíte krémovat, olej zanechá na pokožce vláčný film. Tento taaaaaak nádherně voněl, přesně jako mojito, mňam:-) Na léto je jako stvořený a až se prokoušu svými peelingovými zásobami, tak si jej určitě koupím znova.

2. Dermacol Aroma Rituals Rebarbora a jahody
3. Dermacol Aroma Rituals Sicilská pistácie
Asi už jsem nudná, ale když si něco oblíbím, tak se toho prostě nechci vzdát a po ničem novém už nepátrám. Tento měsíc jsme se myli těmito dvěma sprcháči. Rebarboru s jahodami zbožňuji, parfemace mi přijde taková osvěžující, kyselkavá, dokonale mě po ránu probere. Příteli moc nevoní, říká, že mu to přijde jako šťovík a tak ten se tento měsíc myl svou oblíbenou pistácií :-)



4. Schwarzkopf Perfect Mousse barva na vlasy
Moje nejoblíbenější barva na vlasy, ani nepočítám, kolikáté to je už balení. Baví mě na ní ta aplikace a navíc mé vlasy už sahají skoro po zadek, takže si ani neumím představit, že bych si vlasy barvila klasickou barvou. To bych musela spotřebovat tak pět balení krémové barvy, této pěnové mi stačí jedno na pokrytí celé délky vlasů. A navíc barva není tak ostrá, vlasy jsou lesklejší, mají živější barvu. A přiložený balzám je super.

5. Promise zubní pasta
Opět žádná novinka, je to moje stálice. Ani nevíte jak jsem byla minulý týden naštvaná, když mi došla a já zavítala do drogérie pro novou a nebyla tam :-( Je to prostě láska na celý život.

6. Colgate Sensitive Pro Relief zubní pasta
Toto cestovní balení jsme si brali s sebou na dovolenou a dopotřebovali jej potom doma. Neříkám, že byla pasta špatná, ale Promise je prostě pro nás nej.



7. Femina krémová pěna na holení
Nic extra, co Vám budu povídat, už ten obal je odporný. Párkrát jsem ji už měla, svůj účel plní, ale ničím jiným Vás neoslní. Je to taková nouzovka za pár kaček.

8. Saloos Bio kokosová péče Tropic
Kokosáky od Saloosu jsou super, jak ten klasický, tak i ty ovoněné varianty. Z tohoto tropického jsem cítila hlavně meruňky. Opět se budu opakovat, ale krásná letní vůně.

9. Fleur de Santé malinový tělový krém s jogurtem
Voněl naprosto identicky jako malinový jogurt:-) Vůně se držela na pokožce ještě druhý den ráno, pěkně ovoněl peřiny a pyžamo:-) Konzistence byla taková lehká, nelepivá, pokožka dýchala, ale zároveň byla zvláčnělá. Byl fajn.


 No a na závěr tu máme produkty bez fotodokumentace, tedy ty, které skončily v koši předčasně:-) Přidávám aspoň fotky těch produktů, které jsem měla z dřívějška nafocené, tedy ještě v plném balení:-)



10. Gabriella Salvete d´amore mascara
S řasenkou jsem byla mooooc spokojená. Má plastový kartáček s různě dlouhými štětinami, se kterými se perfektně pracuje. I po třech měsících používání je stále "mokrá" a klidně by se dala ještě používat. Za mě super.

11. Essence Eyebrow stylist set
Úžasný produkt od Essence. Tmavý stín mi perfektně seděl. Akorát to balení bylo docela nepraktické. Klidně bych si ho koupila znova, ale doma mám v zásobách set na obočí od Catrice, tak teď používám tento.

12. Essence Better than gel nails top sealer
Kdybych měla sestavit svojí TOP desítku produktů, tak tato vychytávka bude mezi nimi. Svou manikúru si bez něj nedovedu už představit. S tímto "vytvrzovačem" mi vydrží dokonale nalakované nehty klidně týden, s některými laky i déle. Navíc se po jeho aplikaci nehty krásně lesknou. Fakt pecka.

13. Regina jelení lůj s placentou
Obyč balzám na rty, který svůj účel plnil, ale raději mám teda Carmex nebo Palmer´s.



14. Missha Super Aqua perfect cleansing tissue
V poslední době jsem si odličovací ubrousky celkem oblíbila, dočišťuji jimi ještě pleť po vyčištění pleťovým mlékem a vodou. Tyto byly úžasně jemné a moc pěkně voněly, navíc díky zavíracímu balení nevysychaly.

15. + 16. Bel odličovací tampóny Extra Soft
Extra soft nejsou teda v žádném případě. Z jedné strany byly celkem jemné, ale z druhé hrozně hrubé, škrábavé, no hrůza. Bohužel jsem je koupila ve "výhodném" trojbalení, jedny jsem dala mamce a dvoje jsem prostě musela se skřípěním zubů vypotřebovat.

17. Lilibe maxi odličovací tampóny
Tyto jsou naopak extra jemňoučké a navíc mi vyhovuje jejich velikost. Moc jsem si je oblíbila.


A jsme na konci, doufám, že omluvíte absenci fotek některých produktů, příště se polepším a budu raději nejdříve myslet a pak konat:-)

3 komentáře:

  1. D`Amore řasenka je za mě ta úplně nejlepší. Peeling mojito je super, ale použila jsem ho asi předevčírem, před týdnem jsem od moře šíleně spalený nohy a udělala se mi po něm vyrážka na pár místech, začal najednou hrozně pálit, tak jestli to bylo kvůli tý spálenině :-/
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Bel mi taky vůbec nevyhovují :-(

    OdpovědětVymazat
  3. Pěnová Schwarzkopfka je božská, s tím jen souhlasím :)) Stejně tak Dermacol sprcháče, zrovna dneska jsem se slzičkou v oku vymačkala poslední zbytečky z pistácie :(

    OdpovědětVymazat