pondělí 15. října 2012

Pár informací...

Pěkný pondělní večer!

Dnes za Vámi přicházím pouze s pár informacemi.

Rozhodla  jsem se, že založím i "blogový" Facebook pro lepší komunikaci se čtenáři. Najdete zde nejen upozornění na nové zveřejněné články, ale taky inspiraci v podobě fotek, odkazů...Občas se zde objeví i nějaká minisoutěž. Takže pokud máte zájem, tak "lajkujte".

Momentálně se mi rýsují nějaké spolupráce, za což bych Vám chtěla poděkovat, protože velký podíl na tom máte právě Vy, mí čtenáři. Vím, jakou radost nám dělá, když nám v e-mailu uvízne zpráva s nějakou tou nabídkou spolupráce. A taky moc dobře vím, že sponzoring je skvělou reklamou pro společnosti. Nevidím na tom nic špatného a proto touto cestou jdu i já, takže díky spolupráci prostřednictvím mého e-shopu se svítícími obojky máte právě možnost zúčastnit se giveaway u Lucy o svítící obojek dle vlastního výběru. Takže pokud máte pejska, směle do toho! Pokud se nezadaří a nevyhrajete, nezoufejte, určitě se stejná giveaway objeví i u jiných blogerů-pejskařů a tady na blogu vlastně taky:)

A když už jsme u těch pejsků, tak bych Vás chtěla moc moc moc poprosit o Vaše hlasy v psí soutěži s MF Dnes (hlasování probíhá do zítřka 16. 10.). Hlas naší Kattynce můžete dát zde. Moc Vám děkuju :-*

soutěžní fotografie Kattynky :-)


To je pro dnešek vše. A příště zase klasický článek.
Pěkný večer.


8 komentářů:

  1. Ta je rozkošnáá! Hned sem musela hlasovat! :) Ke spolupráci (předčasně?) gratuluju ;)

    OdpovědětVymazat
  2. máš krásného pejska:) a určitě si tě na fb přidám!

    OdpovědětVymazat
  3. Poslala jsem ti hlas, máš krásného pejska, miluju zvířátka :))

    OdpovědětVymazat
  4. Hlas odeslán, Kattynka je úžasná!

    OdpovědětVymazat
  5. Katie, to je super, že se Ti rýsuje tolik spoluprací. Je to moc hezký pocit, když má někdo o naši práci zájem, že? Ať Ti to všechno klape. Giveaway už jsem se myslím zúčastnila:-)

    OdpovědětVymazat