středa 2. března 2011

Novinky a tipy: Březen

Už 8. března začíná vysílat nová TV stanice, a to Prima Love. Dámy, máme se na co těšit! Poběží zde oblíbené seriály jako Džungle rtěnek, Zoufalé manželky, Superdrbna, Ally McBeal nebo Chirurgové. Já osobně se teda moc těším.

zdroj: www.google.com


V těchto dnech slaví své narozeniny Ryby ( 21. února – 20. března). Lidé narození v tomto znamení jsou značně proměnliví, neboť v sobě mají trochu od všech znamení. Něco je ale pro ně typické – citlivost, dobrosrdečnost, trpělivost, chápavost a schopnost vciťovat se do druhých, ale také nerozhodnost a nepraktičnost. Vládnoucí planetou je Neptun, který tomuto vodnímu znamení dává fantazii, inspiraci a půvab. Ryby mají „šestý smysl“. Ryby jsou schopny nejhlubších citů, ale na druhou stranu je velmi těžké tomuto znamení porozumět.

Ryby a zdraví
Ryby mají nejčastěji problémy s chodidly, kyčlemi a mají zvýšenou náchylnost k alergiím a astmatu.
Vhodné potraviny pro Ryby: mořské ryby, vejce, sýry, špenát, mrkev, jahody, švestky, ořechy a houby.

Ryby v roce 2011
Ryby budou letos pociťovat neskonalou touhu ke změně. Ať už v partnerství, práci, životním stylu. Pokud si toho na svá bedra naberou mnoho, utrpí jejich duše i zdraví. A pokud se pokusí uvolnit až příliš, nastanou změny k horšímu. Během roku budou Ryby nalézat správnou míru mezi těmito stavy.


Tento pátek 4. března se v Praze otevře nejmodernější obchod Nike ve střední Evropě, a to v prostorách Slovanského domu. Zboží v obchodě bude, na základě výzkumů provedených Nike, uspořádáno podle jednotlivých sportovních kategorií. Takže zákazník na určitém prostoru najde vše pro fotbal, běh, tenis atd. Tento unikátní koncept prodeje bude poprvé představen právě v České republice.

Nový obchod Nike Prague nabídne kromě revolučního uspořádání také další speciální služby. Například  pro fotbalové hráče i fanoušky je připraven tzv. „Customization Corner“, který zákazníkům umožní potisknout si dres svým jménem, oblíbeným číslem nebo vyšít si své iniciály na vybranou obuv. 

V den slavnostního otevření, od 13 hodin, zde zahraje DJ Robot a DJ Witch, vystoupí PSH, Eddie Stoilow, objeví se zde i Bára Špotáková a hráči pražské Sparty.


Produkt měsíce
Toto označení si jednoznačně zaslouží tyto zázračné pilulky. Biosil Plus je potravinový doplněk, který obsahuje vitaminy a minerální látky pro krásnou pleť, vlasy a nehty. Mnoho bloggerek na tento zázrak pělo ódy na blozích a tak jsem se taky rozhodla jej vyzkoušet. Po dvou měsících užívání si troufám říct, že opravdu funguje. Zlepšila se mi pleť, nepadají mi vlasy a nehty jsou tak pevné, že jakýkoliv náraz je zlomí :) A cena je opravdu směšná, 60 tablet za směšných cca 60 Kč!

zdroj: www.google.com


Outfit měsíce
Myslím, že tyto šaty, které si Halle Berry oblékla na předávání Oscarů, nepotřebují komentář. Jednoduše překrásné, stejně jako Halle.
Šaty Marchesa.

zdroj: www.coolspotters.com


Blog měsíce
Další mou oblíbenou bloggerkou je Julia ze Style & Lavender. Kromě podobného headeru (jak sama Julia říká:-)) nás spojuje velmi podobný styl oblékání a láska k levanduli :-). Její outfity se mi moc líbí, vyzařuje z nich pohodlnost a zároveň elegance a styl. Na svém blogu své čtenáře také inspiruje k různým DIY projektům, píše o svém životě atd. Tato křehká dívka mě prostě baví!

zdroj: www.styleandlavender.blogspot.com

5 komentářů:

  1. Na tyhle Tvoje články se vždycky moc těším!
    Biosil Plus je bezkonkurenční. Ještě bych doporučila pít čaj od Ryoru Lymfodren. Krásně se po něm vyčistí pleť - vyzkoušeno a stojí asi 40,- :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Super článek, na Prima love se také moc těším, a Style and Lavender mám moc ráda! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ráda tvoje články!
    Biosil taky beru a je dobrej!

    OdpovědětVymazat
  4. Jééj o té Primě jsem vůbec nevěděla...ale jak tak koukám, poběží tam moje oblíbené věci...super informace. :)

    OdpovědětVymazat