středa 6. ledna 2016

Kosmetika roku 2015: Pečující produkty

 Já sama se vždy těším, až se začne tento typ článku na vašich blozích objevovat. Baví mě číst, co se komu osvědčilo za produkty, zda se shodují naše názory, či co bych si chtěla díky vašim zkušenostem pořídit a sama vyzkoušet. Dneska se podíváme na pečující produkty a mezi němi se objevilo spousta kandidátů na ty nej produkty, snažila jsem se vybírat opravdu ty nejpoužívanější, které si mě velmi získaly a které si stoprocentně pořídím znovu. Nevybírala jsem podle žádných kategorií, prostě jsem vybrala deset věcí, které mi nejvíce utkvěly v paměti a které jsou za mě prostě ty nejlepší. Takže například produkty určené k hydrataci těla se tu objevily celkem tři, protože mě prostě oslovily, a například produkt z vlasové kosmetiky žádný, protože jsem během roku nenašla nic, co by stálo za to, abych se o tom v tomto článku zmiňovala. Do výběru jsem nezahrnula produkty, které jsem začala testovat až ke konci roku, byť by si to zasloužily, ale chci je otestovat pořádně a pokud uspějí, tak se o nich dozvíte za rok. Tak jdeme na to!



Garnier Neo krémový deodorant
Tuhé deodoranty nemám příliš ráda, raději dávám přednost těm ve spreji. Výjimkou je ale tento krémový, který má svěží vůni a účinkuje. Netvrdím, že se s ním nebudete vůbec potit, ale pokožka v podpaží vydrží déle svěží. Má příjemnou čistou vůni, která nijak nepřehluší parfém, konkrétně si kupuji variantu s názvem Soft Cotton.

Saloos Celulinie
O tomto produktu si můžete přečíst v této recenzi. Celkově jsem olejům během posledního roku propadla a tento mi nejvíce utkvěl v paměti a to hlavně díky své božské vůni citrusů, která vám nejen provoní pokožku, ale také pyžámko a peřiny. A navíc po jeho použití je pokožka hydratovaná a příjemná na dotek.

Palmer´s koncentrovaný krém
Koncentrovaný krém je určený k ošetření suchých míst těla jako jsou lokty, kolena, paty či ruce. Já jej nejčastěji používám jako krém na ruce, které perfektně vyživí a zároveň provoní kakaovou parfemací.

Palmer´s tělový krém
Náš miláček. O tomto tělovém krému jste už mohli několikrát číst na blogu, od prvního vyzkoušení jsem se do něj zamilovala a přítel taktéž. Ten dokonce odmítá používat jakýkoliv jiný krém. Krém je hodně hutný, stačí jej nanést malé množství, dobře se roztírá, nezanechává na pokožce bílé mapy. A jako benefit neskutečně krásně voní po kakau. Vím, že někteří beauty nadšenci tu vůni nemohou vystát, ale mě naopak voní a tu parfemaci si užívám. Oceňuji rovněž pumpičkové dávkování, které je velmi praktické.

Avon Simply Delicate intimní gel
Na tento produkt jsem přišla náhodou, měla jsem tolik práce, že jsem si nenašla ani chvilku na to, abych zaskočila do drogérie pro svůj oblíbený Lactacyd a tak jsem využila možnosti objednat si Avon přes přítelovu mamku a vyřešila tak, že už mi můj intimní mycí gel dochází. Brala jsem to jako nouzovou variantu, než se dostanu pro svůj gel do drogérie, že jej budu používat jen na tu přechodnou dobu. No a ona se mezitím z toho stala láska, jeden gel jsem už spotřebovala, na vaně mám další balení a ještě jedno v zásobě. V akci gel pořídíte za cenu kolem 50 Kč, což je super.



Bel vlhké odličovací tampónky s pleťovým tonikem
Tento produkt je skvělá vychytávka na cesty a večery, kdy jsem líná se odličovat. A protože bych nešla spát neodlíčená, tak rychle stáhnu líčení a nečistoty z obličeje těmito vlhčenými tampónky. Jsou jemné, neškrábou, napuštěné tak akorát, odlíčí bez problémů i řasenku a příjemně voní.

Neutrogena Visibly Clear Oil-free Moisturiser

Tento pleťový krém mám doma už dlouho, kupovala jsem ho v nějaké výhodné akci i s mým oblíbeným krémovým peelingem. Párkrát jsem ho vyzkoušela a nijak si mě nezískal a tak jsem ho šoupla do krabice spolu s ostatními věcmi určenými k vyřazení. Když jsem se po nějaké době krabicí prohrabovala a narazila na něj, tak jsem se rozhodla, že mu dám druhou šanci a opravdu se oplatilo. Ten krém je prostě úžasný, pleť po ránu dokonale probudí a osvěží, má příjemnou texturu, neucpává póry a neobsahuje žádné oleje. Pokud trpíte na pupínky a ucpané póry, tak jej zkuste, je vážně super a není vůbec drahý.

Avon Anew Clinical duální oční péče
Další „avoňácký“ objev roku. Produkt se skládal z očního krému, který se nanášel pod oči a očního gelu, který byl určený k ošetření kůže v nadočnicovém oblouku. Přiznám se, že gel jsem používala sporadicky, co mě ale na produktu vskutku bavilo, tak byl právě krém. Byl hodně výživný, dobře se vsakoval, nežmolkoval na něm korektor. Koupila jsem ho tehdy v akci za necelou stokorunu, což byla skvělá cena, ale klidně bych si ho pořídila znova a za plnou cenu.

Balea olej na rty
Je můj miláček v péči o rty a svůj život bez něj si už nedovedu představit. Nanáším jej na noc na rty v silnější vrstvě, aby se pořádně vyživily, nebyly suché a popraskané. Bonusem je příjemná kokosová vůně. Jediné, co bych já osobně na produktu změnila, tak je jeho roll-on dávkování, které není příliš praktické.

Beauty Iseree maxi odličovací tampónky
Za tento objev z Lidlu jsem nesmířně vděčná, protože tyto maxi odličovací tampóny jsem si během roku velmi oblíbila. V balení jich je 70 ks a dají se pořídit za cenu kolem 30-40 Kč. Jsou vyrobeny ze 100 % bavlny, jsou měkké, něškrábou. Za mě to jsou ty nejlepší odličovací tampóny.



Tak to byla moje desítka z pečujících přípravků a vy se ještě můžete těšit na druhý díl, kde vám představím dekorativní kosmetiku. Tak co, shodujeme se v nějakém produktu? Co bylo vaším objevem během uplynulého roku?



3 komentáře:

  1. U nás v Lidli som tieto odličováky nevidela, len Cien, ale aj tie sú skvelé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsem si koupila ty Cien a jsou úplně stejné, akorát obal mají rozdílný :-)

      Vymazat
  2. Díky za pěkné recenze, často používám Cien produkty, za tu cenu mi přijdou opravdu suprové. I kámošky jsou s nima spokojeny. Moje mamka zase hodně používá výrobky od Hartmann Rico a je s tím také hodně spokojená. Třeba ten Menalind. A dívala jsem se, že hartmann má i tlakoměry, to mě hodně překvapilo :)

    OdpovědětVymazat