čtvrtek 19. prosince 2013

Tipy na dárky: Dárkové sety

Vánoce už jsou téměř za rohem a pokud patříte k těm, kteří ještě nemají nakoupené dárky a necháváte to stejně jako já na poslední chvíli, tak pro Vás mám pár tipů na kosmetické dárky v podobě setů s pečujícími produkty, které jsou k zakoupení v mnou oblíbeném e-shopu Parfums.cz

zdroj: www.parfums.cz

Elizabeth Arden Eight Hour
Osmihodinová řada mi nedá spát, již pár let uvažuji o její koupi, ale vždy se najde něco, u čeho mám větší nutkání si to okamžitě pořídit. Uvidíme, třeba bude pod stromečkem. A když ne, tak si možná udělám radost během roku:) Tato sada obsahuje ochranný krém 50 ml, intenzivní hydratační krém na ruce 30 ml, intenzivní hydratační krém na tělo 30 ml, dále opalovací krém na obličej s SPF 50 v 15 ml  balení, intenzivní denní hydratační krém na obličej s SPF 15 v 15 ml provedení. To vše je zabaleno v kosmetickém kufříku.

Bioderma Sensibio AR
Od Biodermy mám již pár produktů vyzkoušených, z nabídky Parfums.cz mě zaujala tato dárková sada, která je určená pro citlivou pleť se sklony k začervenání. V dárkové kazetě se nachází dva produkty - Bioderma Sensibio AR BB Cream v odstínu Light 40 ml a Sensibio Eye oční gel 15 ml.

Lancome Génifique
Ve vzorečku mám Génifique sérum a je vážně super. Tato sada by určitě udělala radost nejedné mamince:) V jednom setu naleznete vše, co si pleť zaslouží. Sada obsahuje Lancome Génifique Sérum pro všechny typy pleti ve velkém 30 ml balení a také v mini cestovní verzi o objemu 7 ml, dále oční sérum 5 ml a denní omlazující krém pro všechny typy pleti 15 ml.

Clinique 3 Steps
3 kroky péče o pleť od Clinique v této testovací sadě jsem v minulosti také měla a byla jsem spokojená. Hlavně s třetím krokem, tedy s Dramatically Different Moisturizing Lotion, který se nanáší pod denní krém. První krok představuje tekuté čistící mýdlo na obličej (50 ml), druhý exfoliační vodu o objemu 100 ml a závěrem hydratační gel/krém 30 ml.


zdroj: www.parfums.cz

Saloos kosmetická sada Růže
Saloos mám velmi ráda a zatím mě žádný jejich produkt nezklamal, ba naopak, co kus, to perla:) Nejraději mám produkty s parfemací Růže. Tato sada obsahuje odličovací olej 50 ml, pleťovou vodu 50 ml a obličejový olej 20 ml. Všechny tři produkty jsem již měla nebo mám doma a jejich účinky jsem nadšená. Hlavně obličejový olej zbožňuji. Pleť je po jeho použití vyživená, jemná a krááásně voní. Navíc cenově jsou tyto produkty velice přijatelné a účinky přípravků na pleť jsou milionové:-D

Roger & Gallet Bois d' Orange Sublime
S kosmetikou R&G mám také více než dobré zkušenosti, hlavně tělový olej je fakt třída. Jedná se o suchý tělový olej, pomerančová parfemace je úžasná. Bohužel jsem propásla limitovanou edici miniaturek krémů na ruce, takže zcela vážně uvažuji nad nákupem této sady, která právě krém na ruce obsahuje. Zatím odolávám, ale uvidíme, jak dlouho mi to vydrží:) Tato sada obsahuje celkem tři produkty, a to tělový olej 100 ml, krém na ruce s SPF 15 o objemu 30 ml a sprchový gel 50 ml. To vše je obsahem kosmetické taštičky.

Dermacol Aroma Ritual
S touto sadou také nešlápnete vedle. Aroma Ritual sprchový gel s belgickou čokoládou a pomerančem je ten nejlepší sprcháč všech dob. Až jednou vyzkoušíte nebudete se chtít ničím jiným mýt, neboť ta parfemace je naprosto úžasná, nejraději bych ten sprcháč snědla:-) Parfemace se navíc dlouho drží na kůži, což se o jiných sprcháčích nedá říct. Kromě sprchového gelu je v sadě harmonizující tělový peeling ve stejné parfemaci.

Diet Esthetic
Rovněž s touto španělskou kosmetickou značkou mám vlastní zkušenosti. Doma mám od nich krém s hlemýždím slizem a oční roll-on, který je součástí této sady. Konkrétně v této sadě je Gold Essence pleťový krém 50 ml, arganový olej 30 ml a právě mnou zmiňovaný Beauty Technology oční roll-on. 



A co Vy, už máte nakoupené dárky a nebo také patříte k těm, kteří to nechávají na poslední chvíli?



3 komentáře:

  1. Keby si chcela ten R&G krem na ruky, tak ti ho s radostou poslem, mne teda nesadol vobec...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem neodolala a sadu objednala, takže krém už mám:) Ale díky za nabídku.

      Vymazat