středa 18. prosince 2013

Soin Royal

Krásný den, dnes bych Vám ráda představila produkty od české značky profesionální přírodní kosmetiky Soin Royal.

K testování jsem obdržela celkem tři produkty - 2 kroky péče o pleť, které sestávají z univerzálního ošetřujícího gelu a intenzivního regeneračního krému, a dále hydratační mýdlo.

Univerzální ošetřující gel
Představuje první krok péče o pleť. Tento produkt chrání a zklidňuje pleť. Obsahuje molekuly stříbra, a neboť stříbro představuje přírodní antibiotikum, tak ničí viry, bakterie a plísně vyskytující se na pokožce. Další účinnou složkou přípravku je bio konopný olej. Gel je vhodný pro pokožku trpící akné, ekzémy a jinými kožními potížemi.


Konzistencí je gel hutnější, po použití je pokožka krásně hydratovaná. Vůně je taková čistá, lékárenská, mě moc voní a ta čistota přípravku ve mě vzbuzuje dobrý dojem, že jde o účinný přípravek (a taky že jde:-)). Gel se nanáší na čistou pokožku, přípravek se aplikuje na problematická místa pleti a jemně se vmasíruje do kůže, nesmývá se. Po vstřebání produktu se aplikuje 2. krok péče (viz níže).


Univerzální čistící gel má 75 ml a cena tohoto produktu činí 349 Kč. Více informací o produktu, jeho složení naleznete zde


Intenzivní regenerační krém
Druhým krokem péče k dokonalé pleti je Soin Royal intenzivní regenerační krém, který obsahuje molekuly zlata, bio konopný olej a další účinné složky, kterými jsou například kyselina hyaluronová, olej z ořechů, zinek, hořčík... Krém zajistí pleti dlouhodobou hydrataci, výživu, chrání jí před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí a zlepšuje její celkový tonus.

 

Konzistence je oproti gelu tekutější, vůně je téměř totožná. Krém se nanáší na pleť ošetřenou univerzálním gelem, nechá se vstřebat. Make-up se na takto ošetřenou pleť nanáší bez problémů, nedělá žádné šmouhy ani žmolky.


Intenzivní regenerační krém má 40 ml, cena je 395 Kč. Více informací a kompletní složení produktu zjistíte zde.


Za sebe můžu říci, že jsem s 2 kroky péče o pleť nadmíru spokojená. Nic jiného teď na pleť nepoužívám a má pleť vykazuje viditelné účinky. Je to více jak dva měsíce, co jsem vysadila hormonální antikoncepci a má pleť vypadala jako pokožka patnáctiletého puberťáka, plná pupínků a přemaštěná. Díky těmto přípravkům se po čase hodila do klidu. Pupínky jsou nenávratně pryč, netvoří se nové, pleť se už tak moc nemastí. Navíc mi zmizely některé skvrnky po akné, pleť vypadá zdravě a má sjednocenější tón. Taky si chválím vůni produktů, která je přirozená, žádná umělá parfemace, tudíž pleť nedráždí.



Hydratační mýdlo
Posledním produktem, který mi byl zaslán k testování je toto hydratační mýdlo, které obsahuje výtažky z konopí, aloe vera, palmový olej. Výborně si rozumí se suchou a problematickou pletí. Po vysazení HA se mi začaly dělat drobné pupínky v dekoltu a na zádech, díky tomuto účinnému hydratačnímu mýdlo jsou pryč. Přítel má suchou pokožku, občas trpí ekzémem a ten si ho teda hodně pochvaluje.


Opět, jako u předchozích produktů je vůně mýdla jemná, neparfémovaná. Mýdlo krásně pění a po jeho použití není pokožka vysušená, jak je tomu u klasických tuhých mýdel, naopak je vláčná a hydratovaná.

Mýdlo je k dostání ve 100 g balení, cena mýdla je 90 Kč. Složení a bližší informace k produktu naleznete tady.


Nově jsou v sortimentu e-shopu k dostání další tři produkty - krém na ruce, mast na svaly a klouby a revitalizující lázeň. Veškeré produkty zakoupíte v e-shopu Soin Royal. Navíc koupí produktů přispějete na dobrou věc, konkrétně podpoříte Nadaci Taťány Kuchařové – Krása pomoci. Takže dobrý důvod proč si udělat radost, protože tak pomůžete těm, kteří to potřebují a výčitky z nákupu budou o to menší:)


Za sebe mohu říci, že jsem velice ráda, že jsem mohla produkty této nové české kosmetické značky vyzkoušet, čímž také děkuji zastoupení společnosti za poskytnutí produktů k recenzi, děkuji:) Určitě se na sortiment Soin Royal podívejte, protože já jsem velice spokojená a produkty budu používat i nadále. Takže pokud trpíte akné, lupénkou, ekzémem, máte podrážděnou, citlivou pokožku a nic Vám na tyto kožní problémy nezabírá, tak určitě vyzkoušejte 2 kroky péče o pleť a budete jistě minimálně stejně spokojené jako já:)






Znáte kosmetiku Soin Royal, zaujaly Vás tyto produkty?

1 komentář:

  1. Tak to vypadá vážně dobře a pokud po tom mizí skvrnky po akné,tak to musím mmít.

    OdpovědětVymazat