středa 4. prosince 2013

Super Playboy

Tentokrát "zajda" udělal radost mě i mému příteli, takže dnes si dáme dvojitou recenzi - na dámskou a pánskou verzi vůně Super Playboy.


Super Playboy for Her
Opět kladně hodnotím designovou verzi vůně. Víčko parfému v podobě zaječích oušek se mi moc líbí a je vtipné:) Nesmí chybět ikonická mašlička. Jedovatě růžová barva vůně na mě působí pozitivně a s černými detaily flakonu ladí.


S Playboy vůní, které jsem zatím měla možnost otestovat mi voní nejvíce. Je to příjemná květinově-ovocná vůně, vhodná pro dívky a ženy ke každodennímu nošení. Moc nedokážu popsat, co z ní cítím za složky, ale tipovala bych to na nějaké sladké ovoce, meloun nebo jablka. Nestrefila jsem se, z ovoce je ve složení pouze mandarinka. Ale i ta je vlastně sladká:)
Hlava: mandarinka
Srdce: frézie, strelicie
Základ: ambra, pižmo, santalové dřevo


Výdrž je celkem slušná. Počítejte s tím, že je potřeba vůni během dne obnovit, ale na to, že je to toaletní voda, tak jsem celkem spokojená. Pokud toužíte po sladší vůni s průměrnou výdrží a za přijatelnou cenu, tak za mě můžu doporučit. Jděte do ní!


Super Playboy for Him
Přiznám se, že nejradši bych na sebe šplíchala pánské vůně:-D Hodně pánských vůní mi neuvěřitelně voní a pokud nějaký muž krásně voní, tak nemám problém mu to říct, že má příjemný parfém:) Tato Playboy vůně není výjimkou. Zprvu k designu, pánská verze je v kombinaci modré a černé. Balení je decentnější než rozverná dámská verze. Balení se mi líbí, flakon mi tvarem připomíná kapesní placatku na alkohol:-D A že v ní je opojná tekutina:)


Super Playboy for Him spadá do kategorie orientálně kořeněných vůní a přesně tyhle mám na mužích ráda:) Je to opravdu překrásná vůně, voní nejen mě, ale co je hlavní, tak se líbí i mému příteli, který byl testerem této pánské verze:) Vonné složení pánské varianty je velice originální, hlavně ten ananas mě zaujal:)
Hlava: pepř, jablko, bergamot
Srdce: skořice, ananas, levandule
Základ: ambra, pačuli, cedrové dřevo 


S výdrží je na tom pánská verze mnohem lépe. Obecně mě přijde, že pánské vůně vydrží déle cítit. Takže pokud chcete obdarovat pod stromeček svého přítele, tatínka či bratra vkusnou vůní za fajn cenu, tak věřte, že tato vůně bude správnou volbou.

4 komentáře:

  1. Tak pro me ma damska super vydrz, vydrzi mi az do odpoledne, naopak panska se mi zda slabsi a pak ani ne tak vonava.

    OdpovědětVymazat
  2. Od Playboy jsem měla vůni "Play it sexy", která hrozně nádherně voní !

    OdpovědětVymazat
  3. k Playboy vůním čuchám už nějakou dobu a mně teda voní :-)
    ChickWithKick and her life

    OdpovědětVymazat
  4. Tú ružovú som mala a súhlasím :)) Je fakt skveláá! ♥

    http://fashionnicki.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat