pátek 27. prosince 2013

Spotřebováno: Prosinec

Zdravím Vás, milí čtenáři. Doufám, že si náležitě užíváte volna. Dneska si dáme pravidelný měsíční souhrn spotřebovaných produktů, tentokrát mírně s předstihem. Jednak nepředpokládám, že bych za těch pár dní, co zbývá do konce roku ještě něco dalšího z  kosmetiky vyprázdnila, a také plánuji článek s kosmetikou roku, který mám v plánu uveřejnit ještě koncem měsíce, tak jsem si se Spotřebováno tentokrát pospíšila:-)


Za tento měsíc tu máme celkem deset prázdných produktů. Některé z nich se již na blogu objevily, protože je kupuju stále a ráda a dokud se nepřestanou vyrábět, tak budou nedílnou součástí mé kosmetické výbavy.



1. Manufaktura krém na ruce Meruňka
Psala jsem o něm v červnových oblíbencích, krém je z letní limitované edice. Měla jsem ho ráda, krásně voněl po meruňkách a dobře hydratoval. Teď mám doma obří zásobu krémů na ruce, ale až se zásoby ztenčí, tak nevylučuji, že opět zavítám pro nějaký krémík od Manufaktury.

2. Bioderma Atoderm tělový krém
Nejlepší tělové mazadlo. Občas se namažu něčím jiným, ale ráda se vrátím k tomuto, které se postará o hebkou a vyživenou pokožku nejlépe. Jen kdyby nebylo tak drahé, takže na něj vždy číhám, až bude v akci 1+1, kdy vyjde na necelých 500 Kč za dvě balení. I tak se může cena zdát vysoká, ale když si vezmete, že tak máte 1 litr tělového mléka za 500 Kč, tak se to cenově vyrovná i některým drogérkovým mazadlům. Podrobnější recenzi si můžete přečíst zde.

3. Neutrogena intenzivní regenerační tělové mléko Sensitive
Snažím se mazat každý večer, takže teď mám v zimě větší spotřebu tělových krémů a mlék. Toto od Neutrogeny je taky fajn, dobře se vstřebává do pokožky, hydratuje, pumpičkové balení je velice praktické.



4. Balea Young odličovací ubrousky
Tak tento produkt mi ležel v kosmetických zásobách hooodně dlouho, protože odličovací ubrousky vůbec nepoužívám, maximálně na cestách. Už měly po expiračce, ale bylo mi líto je vyhodit, takže jsem je používala na ruce. Pěkně voněly, ale to je tak vše.

5. Max Factor 2000 Calorie řasenka
Moje stálice, ke které se vracím již roky. Občas koupím nějakou novinkovou řasenku, ale tahle je stejně nej. Tentokrát jsem ji měla v odstínu Black Brown, který mi přijde přirozenější než klasická černá. Taky ji milujete?

6. Lambre tekuté oční stíny
Tyto stíny jsem objevila díky květnovému Ladyboxu, ale intenzivně jsem je začala používat až od srpna a od té doby bez nich nedám ani ránu. Veškeré stíny šly stranou a teď používám právě jen tyto v odstínu č. 5 Zlatý med. Jsou to ty nej nej tekuté oční stíny. Na oku drží jako přibité celý den. Odstín je velice krásný, kolegyně v práci a kamarádky se mě několikrát ptaly, co že to mám za tak pěkné oční stíny. Toto balení je sice již prázdné a poletí do koše, ale doma už mám balení nové:-) A taky jsem jimi obdarovala kamarádku a přítelovu mamku, které se taky líbily:-)



7. Balea lak na vlasy
Toto malé cestovní balení jsem si kupovala na letní dovolenou, ale protože jsem lak na vlasy donedávna příliš nepoužívala, tak mi vydržel až do zimy:-) Lak celkem přijatelně voněl, dobře fixoval a přitom vlasy neslepoval. Klidně bych si ho koupila znova a třeba i v plném balení.

8. Yves Rocher malinový ocet na vlasy
Můj miláček, který vlasy překrásně provoní po malinách a jsou po jeho použití lesklé. Už mám další balení:-) Recenze je k přečtení zde.

9.  Dermacol Aroma Ritual sprchový gel
Stálice, která se již několikrát objevila jak ve Spotřebováno, tak v oblíbencích. Je to ten nejvoňavější sprcháč a věřím, že láska mezi námi bude trvat navěky:-)

10. Gillette Satin Care gel na holení
Další produkt, který si kupuju stále dokola. Stačí ho opravdu málo, rychle nabyde na objemu a je dostatečně hustý, aby nestékal, ale zároveň neucpává žiletku.



5 komentářů:

  1. Tak mě ty stíny Lambre vydrží max dvě hoďky, za mě propadák.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Tak za mě to jsou ty nejlepší stíny, které mi vydrží na víčkách celý den jako přibité:-)

      Vymazat
  2. Jj MF taky miluju, jakobych to psala já:)

    OdpovědětVymazat
  3. ano 2000 je božská též se k ní ráda vracím

    OdpovědětVymazat
  4. Lak na vlasy od Baley mám taky ráda, to, že neslepuje vlasy, považuji téměř za zázrak :). A Atoderm krém od Biodermy, bez něj bych vůbec nefungovala. Na malinový ocet od Yves Rocher si brousím zuby už dlouho a krém na ruce od Manufaktury bych též ráda vyzkoušela. Ta jejich balení se mi moc líbí :). Kupovala jsem babičce k Vánocům ten z řady "Dead sea", a i já jsem z něj byla nadšená, asi si pro něj taky dojdu. Moje spotřebováno za prosinec najdeš tady:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2014/01/spotrebovano-za-prosinec.html

    OdpovědětVymazat