středa 3. července 2013

Yves Rocher malinový ocet na vlasy

Je mi potěšením Vám dnes představit přípravek, který je jedním z mých nejoblíbenějších a nejpoužívanějších produktů vlasové péče. Nedílnou součástí mé kosmetické výbavy je již několik let a kupuji si jej opakovaně. Když přišla nabídka od Yves Rocher na spolupráci a testování jejich produktů a já rozbalila balíček a viděla v něm malinový ocet, tak jsem měla radost. Jednak mi v té době moje lahvička s octem docházela, takže se nové balení hodilo, ale hlavně jsem již věděla, že tato recenze bude pozitivní, plná kladného hodnocení, a že Vám představím produkt, který mám léty prověřený.


Yves Rocher malinový ocet na vlasy je doplňkovou péčí, která má zajistit přirozený a dostatečný lesk vlasů. Co Vás okamžitě na tomto produktu zaujme, tak je naprosto božská parfemace. Malinová vůně je tak silná, opojná, že mám vždy tendenci ocet ochutnat, celou lahvičku vypít. Opravdu voní jako čerstvě vymačkáná štáva z malin, fakt paráda. A co je super, tak parfemace se drží ve vlasech, takže budete vonět jako lesní víla:-)

Co se týče aplikace, tak malinový ocet se nanáší na umyté, mokré vlasy. Ocet se aplikuje před posledním oplachováním vlasů. Přiznám se, že aby vůně byla co nejintenzivnější a byla z vlasů cítit, tak mnohdy ocet nanesu po celé délce vlasů a už jej ani neoplachuji. Ocet vlasy nijak nezatěžuje, nemastí, naopak jim dodá na přirozeném lesku, hedvábnosti a krásně je provoní. Ve složení se nanacházejí žádné parabeny ani silikony.


Také balení produktu je velice praktické. Lahvička je z tvrdého plastu, etikety jsou z omývatelného materiálu, takže se Vám ve sprše nesmyje text. Lahvička má šroubovací uzávěr, který se mi mimochodem velice líbí. Lahvička má úzké hrdlo s malým otvorem, takže produktem při aplikaci zbytečně neplýtváte.

Malinový ocet pro lesklé vlasy je vhodný pro všechny typy vlasů. Prodává se ve 150 ml balení, jehož cena se pohybuje kolem 150 Kč. Nyní jej v e-shopu Yves Rocher, zde, zakoupíte za 139 Kč nebo můžete navštívit kamennou prodejnu.


Já tento produkt bezmezně miluji a budu jej kupovat i nadále. Ráda testuji nové věci a málokdy se stane, že bych si stejný produkt koupila vícekrát. Ovšem již několikátá lahvička tohoto produktu svědčí o jeho kvalitě a účincích. Vyzkoušejte jej a určitě si malinový ocet oblíbíte stejně jako já:)

Máte také rády francouzskou kosmetiku Yves Rocher? Znáte malinový ocet na vlasy?

6 komentářů:

  1. k YR mam taky neutralny vztah a okrem riasenky som si odtial nic neoblubila, ale nad tymto octom som premyslala este pred rokom, potom som na to aj zabudla a dost som vahala, ci bude mat naozaj nejake ucinky. tvoja recenzia ma teda potesila a zrejme sa po nom popozeram.

    OdpovědětVymazat
  2. YR je pro mě taková mrtvá značka. Pravda nikdy jsem ji nezkusila, ale ani mě ničím nenalákala.... O octu na vlasy slyším poprvé, ale malinovou vůni bych si taky nechala líbit! Taky se mi líbí, že tam nejsou silikony a parabeny, věřím, že jsi spokojená!

    OdpovědětVymazat
  3. od YR mam telove mlieko a voňavku s vôňou orgovanu a vydrži dosť dlho ... a o malinovom octe som ešte nepočula teda :))

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzkoušeno a pěkně zacuchané vlasy, nevermore :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Tak já jsem nadmíru spokojená, vlasy jsou uhlazené, hebké a parádně se rozčesávají.

      Vymazat
  5. já YR dřív kupovala a nic moc, pak jsem na tu značku nějak zapoměla, no a před nedávnem jsem ji znovu objevila a jsem z výrobků nadšená! krásné obaly, příznivá cena, 98% přírodních složek a opravdu fungují..miluju tu značku a už si od nich kupuju snad vše, hlavně sprcháče, pleťovou kosmetiku a vlasovou :)

    OdpovědětVymazat