čtvrtek 4. července 2013

Spotřebováno: Červen

Tento měsíc mám ze sebe radost, že jsem nejenom kosmetiku nakupovala, ale hlavně spotřebovávala. Oproti předchozímu měsíci, kdy jsem vyhodila pouhých pět lahviček prázdných produktů, byl tento měsíc opravdu hojný na vypotřebované produkty:-)



Během měsíce června jsem se podívala na dno celkem 12, resp. 13 produktům. Některé vypotřebované produkty si mě tak získaly, že jsem si už stihla pořídit další balení či mám v plánu jejich opětovný nákup v budoucnosti.



1. Rival de Loop Aloe vera vodní sprej
Produkt na způsob termální vody, s tím rozdílem, že jde pouze o obyčejnou vodu s výtažkem z aloe vera. Nějaký extra rozdíl mezi tím, jestli použiji tento vodní sprej nebo termální vodu nevidím. Tyto produkty primárně používám pro osvěžení, tak proč nesáhnout po levnější variantě. V letních měsících mám velkou spotřebu těchto osvěžujících vod, na dovču je to pro mě nepostradatelný přípravek. Toto 75 ml balení vyjde na cca 30 Kč a koupíte jej v drogerii Rossmann. Je to mé již několikáté balení a určitě budu kupovat i nadále.

2. Sea of Spa Bio Marine ochranný denní krém
Jsem ráda, že jsem díky blogu mohla vyzkoušet pro mě, do té doby neznámou kosmetickou značku. Sea of Spa produkty mi velice vyhovují a zamilovala jsem si jejich parfemaci. Až je mi líto, že jsem se dostala na dno tohoto krému. Krém má příjemnou texturu, krásně voní, výborně hydratuje, navíc má SPF 20. Podrobnější recenzi najdete na blogu zde. Teď mám doma zásobu krémů, že ani nevím, kdy je všechny vypotřebuji, ale až se všem podívám na dno, tak budu vážně uvažovat o nákupu právě tohoto krému, protože mi velice vyhovoval. Krém zakoupíte zde.

3. Bioderma matující fluid Sébium Mat
Tento krém mám už doma hoooodně dlouho. Jako je fajn, ale že bych si z něj sedla na prdel, to ne. Znám lepší krémy a proto jsem jej používala velmi sporadicky. Sice jsem si na něj po čase zvykla a v posledních měsících mi více vyhovoval, ale i tak si mě nezískal. Používala jsem je převážně jen na oblast čela, kde se má pleť více mastí. Ač má Bioderma fajn micelárky (i když Lirene je lepší), tak tento krém za mě ne. Podrobnější recenze tady.

4. Clean&Clear Morning Energy mycí gel
Vážení, tak tohle je bomba. Nikdy bych nevěřila, že bych si oblíbila cokoliv od Clean&Clear, neboť tuto kosmetiku od puberty vyloženě nesnáším, přijde mi, že je k pleti agresivní a smrdí alkoholem. Tento mycí gel jsem koupila v akci za pouhých 47 Kč. Ano, více jak poloviční sleva mě přiměla k tomu koupit něco, co jsem v té době ani nepotřebovala a navíc od nenáviděné značky. Někdy nejsou takové impulsivní a nespoutané nákupy opravdu od věci. Našla jsem poklad mezi pleťovými "čistidly" a dokud byla akce, tak jsem nakoupila další čtyři lahvičky do zásoby:-D Mycí gel nejenže pleť dokonale vyčistí, ale také díky obsaženému výtažku z ženšenu a vitaminu C osvěží, povzbudí. A pumpičkového dávkování si velice cením, je praktické. Takže pokud hledáte ten správný čistící gel, tak určetě zkuste právě tento.



5. Maybeline řasenka One by One Volum´ Express
Jen ve zkratce. Řasenka není špatná, ale jsou lepší. Takže zůstávám věrná léty prověřené 200 Calorie od Max Factor.

6. Salvador Dalí Eau De Ruby Lips
Tak v případě tohoto produktu je mi nesmírně líto, že jsem na dně flakonku. A dvojnásobně mě to mrzí, že zrovna teď, v létě, neboť tento parfém je doslova stvořený na léto. Při přičichnutí se mi vybaví bezstarostné léto strávené u moře. Vůně není drahá, takže i přes to, že má voňavá sbírka momentálně skýtá několik načatých vůní, tak možná koupím další balení. I když, ta výdrž je slabší, a to mě hodně štve. Uvidíme. Klidně mi doporučte Váš oblíbený letní parfém, který by mohl nahradit tohoto oblíbence.

7. Schwarzkopf Professional Quality Color Conditioner
Tento kondicionér je součástí balení vlasové barvy Schwarzkopf Perfect Mousse, což je má nejoblíbenější značka barev na vlasy, a to díky snadné aplikaci. Klasickou barvu si sama nenanesu, ale s těmi pěnovými je to hračka a navíc barva vypadá přirozeně. Dříve jsem tyto přiložené kondicionéry přehlížela a vyhazovala načaté, což byla chyba. Kondicionér pěkně voní, ale co je hlavní, tak vlasy jsou po něm hebké na dotek a krásně lesklé, dobře se rozčesávají. Takže teď si tyto minibalení s kondicionérem schovávám a vždycky se těším, až si zase budu barvit vlasy a následně aplikovat tento zázračný kondicionér, který vykouzlí tak lesklou hřívu, že házíte prasátka:)



8. Dermacol Aroma Rituals antistresový sprchový gel
 O tomto sprcháči jsem psala poměrně nedávno, v květnových oblíbencích. Za poslední dobu je to můj nejoblíbenější sprchový gel. Jeho vůně je překrásná a dlouhou se drží na pokožce, dokonce mám pocit, že ta parfemace má vážně antistresové účinky:) Až vypotřebuju asi těch 20 dalších sprchových gelů ze železných kosmetických zásob, tak koupím znova.

9. Balea sprchový gel Kokos a květ Tiaré
Naopak, tento sprcháč byl naprostým omylem, přehmatem. Neříkám, že nevoní, voní a parfemace je taková nenápadná, ale zároveň příjemná, ale nevím proč, při mytí jsem měla pocit, že sprcháč nemyje. Možná jen můj pocit. Takže jsme si s ním nakonec myli ruce.

10. Dove Intimo sprchový gel pro intimní hygienu
Intimní mycí gely používám už snad od svých 12 let a svůj život si bez nich nedokážu představit. Nechápu, jak některé ženy mohou bez těchto produktů žít a mýt své intimní partie obyčejným mýdlem! Většinou kupuji právě tento Dove nebo také Lactacyd. Tyto produkty mají určitě své opodstatnění, neboť obyčejné mýdlo je zásadité a ničí tak přirozené bakterie vyskytující se v těchto intimních oblastech, kde jej pH neutrální. Na tomto balení si cením praktického pumpičkového balení. Teď mám zase výše zmiňovaný Lactacyd, ale tento Dove přípravek klidně koupím znova. Jak říkám, střídám to.



11. Listerine Cooolmint antiseptická ústní voda
Tak to je vážně síla! Snad ta nejmentolovější, nejštiplavější ústní voda na trhu. Ale já ji i přes její silnou pálivou parfemaci používám ráda, protože mám aspoň pocit, že zničila všechny, i ty nejschovanější bakterie:) Teď mám místo ní nově koupenou ovocnou variantu, která je jemnější.

12. Crest Complete 7 zubní pasta
Tuto pastu jsem si koupila na poslední dovolené, je z řecké lékárny a stála 1,25 EUR. Crest mám moc ráda, mám od nich doma ještě jednu pastu, potom bělící pásky, také nějaká minibalení ústní vody či zubních nití. Spolu s Elmex je Crest mou nejoblíbenější kosmetikou co se týče ústní hygieny.


Tak a to je vše a já jdu do kontejneru vyhodit igelitku plnou prázdných lahviček:-) Jak jste na tom Vy, kolik produktů se podařilo Vám vypotřebovat?

7 komentářů:

  1. Na Crest taky nedám dopustit! Mohl by se dostat na náš trh:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Na ten čistící gel od Clean&Clear slyší samou chválu, asi ho budu muset taky vyzkoušet.

    http://ultimatechic.blospot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Docela mě zaujal ten Bio Marine krém a pak taky pasty Crest bych ráda vyzkoušela. Já v červnu spotřebovala opravdu hodně produktů, mám vždycky dobrý pocit, když vymáčknu z lahvičky tu poslední kapku :D
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Katie,

    díky za přínosný článek, mám k němu několik postřehů. Ráda bych vyzkoušela tu vůni od Salvatora Dalího. Mým oblíbeným parfémem, nejen v létě, je CK One. Momentálně bych si ale ráda našla nějaký nový parfém, zatím ale nevím, jaký by to měl být. Také nechápu ženy, které nepoužívají intimní gely, kdybych se umyla mýdlem, zblázním se. Ale Dove Intimo jsem si také koupila (dva kusy) a nesedl mi. Jeden mám stále doma neotevřený, neměla bys o něj zájem? Poslala bych Ti jej anebo osobně předala (Brno).

    Můj článek na toto téma najdeš tady:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2013/06/spotrebovano-za-cerven-tradicni-bilance.html

    OdpovědětVymazat
  5. Super, parádní spotřeba! :-) Já psala článek na toto téma tady: www.u-sedmikrasky.blogspot.cz, tak se můžeš podívat :-) Podařilo se mi toho spotřebovat taky docela dost.

    OdpovědětVymazat
  6. Listerine som par krat vyskušala a na prvy krat tiekli slzy :)))

    OdpovědětVymazat
  7. od Dalího mám Sea and Sun in Cadaques a je perfektná, naozaj akurát na leto :) prekvapila ma cena Crestu, určite sa po ňom budem obzerať, keď budem v zahraničí!

    OdpovědětVymazat