čtvrtek 11. července 2013

Essence lak na nehty Nude Glam

Krásný den, dnes si dáme kratší recenzi, a to na lak na nehty. Jde o lak od Essence, z kolekce Nude Glam, která zahrnuje laky v neutrálních, tělových odstínech vhodných pro francouzskou manikúru.


Já si konkrétně vybrala tento v odstínu 08 peach&cream. Odstín se mi velmi líbí, ale to je tak vše. Ty staré laky mi byly sympatičtější, myslím si, že i déle na nehtech držely. Co se mi ovšem líbí oproti těm starším typům, tak je štěteček, který je širší, tudíž se s lakem lépe pracuje.

Lak kryje již ve dvou vrstvách, ale já dávám většinou tři, barva je pak intenzivnější. Co se týče výdrže, tak ta je velmi slabá. Lak vydrží na nehtech bez chybičky maximálně tak 4 dny, a to i s top coatem! Většinou, když použiji svrchní průhledný lak, tak mi bez problémů nalakované nehty vydrží bez porušení tak 10 dní, někdy dokonce i déle jak 14 dní!


Je to paradox, protože kromě krásného odstínu není tento lak ničím výjimečný, ale i tak jej mám ráda a docela často si s ním nehty lakuji. Lak má 8 ml a stál něco kolem 50 Kč.


Taky to tak máte, že si nějaký produkt oblíbíte i přesto, že je téměř k ničemu? :-)

4 komentáře:

  1. Vypadá hezky :) .. já mám ještě z té staré kolekce lak v odstínu 06 hazelnut cream pie .. když dám málo vrstev tak strašně prosvítá, když dám víc tak strašně dlouho schne (srovnávám ho s lakem Colorama 91 zdá se mi že uschne rychleji i když vrstev dám více) a když uschne tak ze začátku mám pocit že působí trochu divně, protože moje nehty jsou přirozeně narůžovělé a tento lak je hodně světlý s hnědým podtónem, vypadá to nepřirozeně a trošku mrtvolně, ale pak si na to zvyknu a v pohodě :))

    Přemýšlela jsem že bych si zkusila koupit ještě jeden, ale tentokrát se budu pořádně dívat abych si nekoupila znovu lak se stejným podtónem :))

    lucysworlds.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Mne sa lak veľmi páči a myslím si že mi vydrží v pohode dlhšie ako týždeň....
    Farba je krásna a nemám problém si nechty lakovať aj po 4 dňoch,pretože mi dorastajú,lámu sa a to si vyžaduje vždy novú manikúru ;)

    Pozývam ťa na giveaway
    crazy-lifestory.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-persun-mall.html

    OdpovědětVymazat
  3. Na tu cenu je to,že vydrží 4 dny hodně dobré si myslím:) ta barvička je moc hezká:)

    OdpovědětVymazat
  4. Rozmýšlala som nad ním a po prečítaní článku si ho kúpim. :)

    OdpovědětVymazat