středa 31. července 2013

DIY sluchátka

Krásné odpoledne všem! Již dlouho na blogu nebyl žádný kreativní článek a vzhledem k tomu, že si píšete o to, abych na blogu umisťovala více DIY projektů, tak jsem se rozhodla přijmout nabídku od e-shopu SvětSluchátek.cz, která spočívala v tom, že mi poskytnout sluchátka k tomu, abych je dle libosti ozdobila a tak se zařadila do jejich tvořivé soutěže.


Jakmile mi poštou přišla sluchátka, které jsem měla dozdobit, tak se mi hlavou honila spousta nápadů na jejich zkrášlení. Návrhy se stále měnily, jednou jsem chtěla sluchátka pošít korálky, potom je polepit umělými květy atd. Má konečná představa byla, že sluchátka nastříkám zlatým sprejem a polepím kamínky. Bohužel jsem před aplikací zjistila, že mám doma sprej, který nesmí být použit na plast:-) Takže jsem rychle improvizovala a vytáhla své kreativní zásoby, ze kterých tvořím šperky. Nakonec vyhrála neonová šňůrka a nalepovací kamínky.


Neonovým provázkem jsem se rozhodla omotat "můstek", který spojuje obě sluchátka. Není na tom nic těžkého, pouze jsem šňůrku omotávala kolem dokola. Důležité je ze začátku provázek pevně utahovat a schovat pod omotanou šňůru přečnívající konec, aby se celé dílo neuvolnilo:) Ustřihla jsem si kratší provázek, aby se mi s ním dobře pracovalo, takže v průběhu jsem jej několikrát navazovala, opět stejným způsobem jako na začátku, konce jsem schovala pod omotaný provázek. Stejně jsem postupovala i u zakončení, schovat přečnívající šňůrku dovnitř. Moc se mi líbí ten barevný přechod jednotlivých neonových odstínů. Taky oceňuju to, že díky omotání provázkem sluchátka perfektně drží na hlavě a jsou měkká.


Aby zbytek sluchátek nebyl strohý, ale zároveň aby nebyla příliš přeplácaná, tak jsem pak už jen dozdobovala nalepovacími kamínky. Nakonec jsem zvolila jen ty čiré, které jsem nalepila po obvodu sluchátek.


Ozdobení sluchátek nebylo ani nijak časově či finančně náročné a co je super, tak bez problémů můžu aplikace ze sluchátek sundat a podle nálady je třeba za týden ozdobit jinak:-) Já jsem s výsledkem spokojená, co na ně říkate Vy?


2 komentáře: