pátek 12. srpna 2011

Novinky a tipy: Srpen

Milovnice kultovního seriálu Sex ve městě (Sex and the city) mohou jásat. Seriál se od pondělí 14. srpna vrací na obrazovky, bude jej vysílat Prima Love. V souvislosti s uvedením tohoto seriálu do programu Prima Love běží soutěž o víkend v New Yorku, služby osobního stylisty a peníze na útratu na nákupy v této metropoli. Více informací o soutěži zde.

zdroj: www.prima-love.cz

 
Nadšenci bytového designu a milovníci Ikea už určitě netrpělivě nahlížejí do schránek, kdy se tam objeví nový Ikea katalog. Mám pro Vás dobrou zprávu, katalog je už (i když v americké verzi) ke zhlédnutí i na internetu. Můžete si jej prohlédnout zde.

zdroj: www.nejletaky.cz


Tento měsíc nepřijdou ani zkrátka hospodyňky-pekařky a milovníci muffinů:) V zářijovém čísle časopisu Apetit, které vychází už 19. srpna budou jako dárek 4 silikonové formičky na pečení (červené nebo modré) a v časopise se objeví 10 nejlepších receptů na muffiny.


zdroj: www.facebook.com/Apetitonline


Parfumerie Fann pro kosmetické nadšence připravila soutěž. Stačí, když na její FB stránky vložíte fotku s Vaším nalíčením. Návštěvníci hlasují o nejlepší make-up, každý týden 3 výherkyně získají kosmetiku Max Factor. Fotka s nejlepším make-upem získá kurz líčení s vizážistkou a balíček s produkty Max Factor. Více o soutěži zde.

zdroj: www.google.com


Chcete zdarma tričko? Stačí, když si vytisknete voucher z FB Van Graaf, vyplníte jméno a odnesete jej do pražského obchodu Van Graaf. Voucher ke stažení zde.

zdroj: www.facebook.com/VANGRAAF


V F&F Store a ve vybraných obchodech Tesco je opět volně k dostání další číslo F&F magazínu. Tentokrát bych řekla, že je celé pro teenagery - objevuje se zde jen móda pro děti a mládež, dvojstránka s Justinem Bieberem...Magazín je také dostupný zde ve virtuální rozšířené verzi.

zdroj: www.facebook.com/ffceskarepublika



V těchto dnech slaví své narozeniny Lvi (23. 7. - 23. 8.). Lidé narození v tomto znamení jsou rození vůdci. Vyzařují ze sebe sílu, jistotu, pýchu a hrdost. Jsou nadmíru spokojení, když se o nich mluví a vše se točí kolem nich, mají zalíbení v přepychu, výjimečnosti a prvotřídnosti.

Lev a zdraví
Lvům v astrozdraví náleží srdce, ale větší citlivost na onemocnění srdce a s tím související změny krevního tlaku se u vás projevují zejména ve vyšším věku. Obecně jsou Lvi vybaveni zdravým a imunním organismem odolným proti chronickým onemocněním.
Vhodné potraviny pro Lvy: libové maso, vejce, rajčata, olivy, fíky, melouny, jahody, bazalka, sója, rýže.

Lev v roce 2011
Tento rok se ještě znásobí vaše přirozená potřeba uplatnit se v profesním i soukromém životě.


Produkt měsíce
Vzhledem k tomu, že se nám v českých končinách sluníčka příliš letos nedostává, naopak je chladno a vlhko, tak se daří komárům. Proto nejvíce používáným a osvědčeným produktem toho měsíce je Alpa gel po bodnutí hmyzem. Tento gel je příjemně chladivý a zároveň omezuje pálení a svědění pokožky. Miluji jeho "typicky alpovou" vůni. A taky cenu - 20 ml za cca 20 Kč.

zdroj: www.alpa.cz


Outfit měsíce
Jsem fandou colour blocking (bohužel prozatím jen na ostatních) a tak není divu, že mě oslovil tento barevně zářivý outfit sympatické Adély.

zdroj: www.heels-in-prague.blogspot.com


Blog měsíce
O tom, koho pro tentokrát označkuji nálepkou blog měsíce jsem ani minutu nepochybovala. Je to sympatická Martine Toquée. Během mé dovolené na Rhodosu jsem měla možnost se s tou slečnou potkat a musím Vám říct, ve skutečnosti je ještě krásnější, milejší a roztomilejší než na fotkách:) Z našeho setkání jsem měla trochu obavy (přece jen bylo to moje první setkání s opravdovou úspěšnou blogerkou) a můj přítel ještě dvojnásobné ("Vždyť jsou o hooodně mladší než já, o čem já si s nima budu povídat?"), ale černé myšlenky se nenaplnily. Setkání probíhalo v příjemné náladě a myslím, že Marťa se mnou bude souhlasit, když řeknu, že oba naši chlapi si spolu rozumněli, jako by se znali desítky let:) Martine se svým přítelem právě pobývá na řeckém ostrově Rhodos, kde pracují v opravdu luxusním hotelu (viděla jsem na vlastní oči, opravdu sen). Takže na jejím blogu momentálně najdete čtivé zápisky z jejich pobytu a spoustu sluncem zalitých fotek.

zdroj: www.martinetoquee.blogspot.com

9 komentářů:

  1. Na Ikeu hned juknu, díky za typ :-D
    Na Apetit netrpělivě čekám, budu péct hory mufínků :-D
    S outfitem souhlasím, je krásná :-)

    OdpovědětVymazat
  2. super post..ten outfit je fakt perfektní:)

    OdpovědětVymazat
  3. paradne tipy! a mas dar pisania, uplne som to hltala:)))

    OdpovědětVymazat
  4. Sex ve městě sem chtěla sledovat, ale to by mi musela fungovat Prima Love.. :D tak sem pěkně naštvaná.. :) a Martine mám taky ráda, její blog je vážně úžasnej :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem ráda, že Vás články Novinky a tipy tak baví. Moc děkuju:)

    OdpovědětVymazat
  6. běžim si pro apetit :-DDD Jinak super tipy a super blog...sleduji :))

    OdpovědětVymazat
  7. Ooooch z těch lichotek se červenám, děkuju! :) Moc ráda jsem Tě poznala a vážím si toho, že jsem blogem měsíce :) no a naši chlapi, až jsem koukala jak si rozuměli hahah ;DDD

    OdpovědětVymazat