sobota 18. března 2017

Mediblanc zubní pasty

Jak jistě víte, tak Notino.cz je mým nejoblíbenějším internetovým obchodem přes kosmetiku. Nakupuji tady už spoustu let a téměř pravidelně. Jednu dobu jste si jako dárek k objednávce mohli vybrat vzorek zubní pasty od značky Mediblanc. A tak se i ke mě jeden vzoreček dostal. Pasta byla příjemná v ústech, nebyla agresivní, jemně mentolově voněla. Ovšem to, jestli zuby skutečně vybělí se z malého vzorku nedalo poznat. Vzorek jsem brzy dopotřebovala a pasta upadla v zapomnění. Jenže potom jsem na pár blozích a Youtube kanálech na tuto pastu narazila a všechny slečny s ní byly velmi spokojené. Nedalo mi to a objednala jsem si velké balení.


Mediblanc je britská značka zaměřující se na produkty dentální hygieny. Jejich zubní pasty neobsahují žádné peroxidy, parabeny, SLS a SLES, fluoridy. Díky absenci abrazivních dráždivých látek jsou velmi šetrné ke sklovině a tedy vhodné k dlouhodobému používání. Byla jsem tedy zvědavá, jestli i bez těchto složek je možné, aby zubní pasta vybělila zuby.


Pořídila jsem si červenou pastu Mediblanc Whitening a směle se dala do testování. Jak jsem zmiňovala výše, tak pasta má svěží mátovou vůni, která není příliš silná a agresivní, jak tomu bývá u některých past, ale přitom dokáže osvěžit dech. Pění tak akorát, rozhodně nebudete mít plnou pusu pěny a bublin, což stejně nemám ráda. Takže další plus. Pozitivem je rozhodně složení zubní pasty, tedy výše zmíněná absence peroxidu, parabenů, konzervantů, syntetických sladidel... Ale teď k tomu, co vás asi zajímá nejvíce, a to je bělící účinek pasty. Ano, pasta bělí zuby! Mé zuby jsou sice bělejšího odstínu, ale jako milovník kávy, černého čaje a červeného vína se mi zabarvují. S tímto zabarvením si pasta poradila na jedničku a já jsem ráda, že jsem našla pastu, kterou můžu používat dlouhodobě a tak si své zoubky stále udržovat bílé i navzdory pití zuby zabarvujících tekutin. Funkčnost pasty je založená na třech fázích, ale o tom si můžete přečíst sami zde.


Mediblanc zubní pasta si mě tak získala, že jsem si během jednoho měsíce hned pořídila další do zásoby, tentokrát zelenou  Mediblanc Whitening Aloe Vera. Červené bělící se už blížím na dno, takže zelená za chvíli přijde na řadu. Ale už teď si jsem jistá, že s ní budu také spokojená. Ostatně o spokojenosti s těmito pastami se můžete sami přesvědčit, na e-shopu najdete více jako 100 recenzí zákazníků.

Mediblanc zubní pasty mají 100 ml a jejich cena začíná na 239 Kč podle typu pasty. Na první pohled se cena za pastu může zdát vysoká, ale pasty stačí nanést opravdu malinké množství. Mě jedno balení vydrželo tři měsíce.

A na závěr tip pro vás. Když si nyní koupíte dvě zubní pasty, tak k nákupu dostanete zdarma zelenou pastu Whitening Aloe Vera v hodnotě 239 Kč. A navíc máte zdarma dopravu! A to se vyplatí. :-)



Znáte tyto zubní pasty?


1 komentář:

  1. Milá Izabello, mockrát děkuji za milý komentář. Moc mě těší, že se tady ráda vracíš :-)

    OdpovědětVymazat