pátek 14. října 2016

Spotřebované produkty: Září

Venku už to opravdu vypadá, že je podzim tady. Za sebe můžu říct, že už teď se těším, až zase přijde jaro a léto. Ale i tak má podzim a zima něco do sebe, třeba to, že horký čaj či káva v tomto období chutná lépe. S horkým nápojem se schoulíte na gauč, hodíte přes sebe teplou deku a jen tak odpočíváte. A u toho si můžete přečíst třeba můj dnešní článek věnovaný spotřebovaným produktům.


Ellie maxi vatové tampóny
Je to už mé tuším třetí spotřebované balení. Tyto odličovací tampóny jsem si oblíbila hlavně proto, že jsou jemné, dostatečně hrubé, neškrábou na obličeji a jsou dostatečně velké. A za suprovní cenu něco málo přes dvacku.
Verdikt: ANO

Ziaja okurkový pleťový tonik
Už hodně dlouho si mě nějaká pleťová voda nezískala tolik jako tato okurková. Neříkám, že by byla něčím zázračná, ale ta parfemace byla prostě boží, dokonale mě vždy probudila a pokožku osvěžila. Klidně bych se nebránila dalšímu balení, ale doma mám zásoby pleťových vod a tonik, která musím předtím spotřebovat.
Verdikt: ANO

Yves Rocher malinový ocet na vlasy
Tento produkt jsem měla už po několikáté a vždy jsem s ním byla spokojená, teda do doby, než jsem objevila Tekuté vlasy od Bione. Ale zpátky k malinovému octu. Nikdy jsem ho nepoužívala přesně podle návodu na obale a to tak, že bych jej měla na vlasy aplikovat po jejich umytí a pak jej vypláchnout. Buď jsem jej z vlasů nevyplachovala a nebo jsem ho přelévala do rozprašovače a používala ho jako produkt na rozčesání vlasů. Byl super, ale Tekuté vlasy jsou lepší, takže další balení si už pořizovat nebudu.
Verdikt: ANO

Macadamia hloubková vlasová maska
Produkty této značky mě zatím nezklamaly a určitě si je zase v budoucnu, až se prokoušu zásobami, pořídím. Po této masce byly vlasy neskutečně hebké na dotek, lesklé a voňavé. Za mě jedna z nejlepších vlasových masek. Více o ní si můžete přečíst v samostatné recenzi.
Verdikt: ANO



Palmer´s Cocoa Butter Formula masážní krém proti striím
Palmer´s je moje nejoblíbenější značka co se týče tělových produktů, takže jsem ráda, že jsem díky vzorečkům mohla vyzkoušet další produkty této značky. Minibalení tohoto krému proti striím jsem ocenila v těhotenství.
Verdikt: ANO

Palmer´s Cocoa Butter Formula masážní mléko proti striím
Obdobný produkt jako výše zmíněný, akorát v tekutější konzistenci. Na Palmer´s produktech mám ráda jejich kakaovou parfemaci a to, že jsou dostatečně výživné.
Verdikt: ANO

Hipp masážní olej MamaSanft
Tělové oleje mám moc ráda a pravidelně se jimi mažu večer, než vklouznu do pyžama. Tento olejíček jsem dostala od mamky a mazala jsem se s ním až po porodu. Nejen v těhotenství je potřeba si mazat bříško, boky a další partie, které jsou v těhotenství náchylné k tvorbě strií, ale také po porodu, kdy se tělo dostává do původního stavu. Zamilovala jsem si vůni tohoto olejíčku, i proto, že voní stejně jako dětská kosmetika, kterou mažu naše miminko, mám tak pocit, že jej mám stále u sebe:-)
Verdikt: ANO



Bourjois Éclat Mineral tuhý pudr
Další produkt, který jsem měla doma už hooodně dlouho. Pudr je fajn do kabelky, protože je presovaný, tudíž se vám nerozsype, má v sobě praktické zrcátko a houbičku, která se rovněž dá použít. Produkt mi seděl odstínem, má příjemnou parfemaci, jediné, co mi časem začalo vadit, tak častějším používáním povrch pudru jakoby zatvrdne. Proto jsem z něj často musela zatvrdlou vstvu seškrabávat a tak se vlastně okrádala o produkt samotný. A to je hlavní věc, která mě utvrdila v tom, že další balení tohoto pudru už nepotřebuji. Podrobnou recenzi z doby, kdy jsem z pudru byla ještě unešená si můžete přečíst zde. Co je ale obdivuhodné, tak mi pudr vydržel skoro čtyři roky!
Verdikt: NE

Clinique Even Better Make-up
Toto minibalení make-upu jsem měla doma už delší dobu a už bylo potřeba jej vypotřebovat. Jsem ráda, že jsem to stihla ještě před nástupem zimy, protože make-up měl tmavší odstín a ten by mi už za chvíli neseděl. Na to, že je to dražší kosmetika, tak mě tento make-up zas tolik neoslovil, abych si koupila plné balení. Pleť pěkně sjednotil, to jo, ale zároveň na ni udělal mastný povrch a bylo potřeba jí pořádně zapudrovat. Koupě plného balení se rozhodně nekoná.
Verdikt: NE

Fenjal deodorant
Od této značky jsem měla i roll-on verzi deodorantu a ta za mě byla rozhodně lepší. Sprejový deodorant měl totiž tu nevýhodu, že trošku dusil. Jinak měl jemnou parfemaci, která se nebila s parfémem a co je fajn, tak neobsahuje žádný alkohol.
Verdikt: MOŽNÁ


A jsme na konci a já hážu do koše deset prázdných lahviček a už teď jsem zvědavá, kolik jich bude na konci dalšího měsíce.

1 komentář:

  1. Hĺbkovú masku od Macadamie zbožňujem a nakúpila som si ich viac do zásoby. Je to asi tá najlepšia maska, akú som kedy vyskúšala.

    OdpovědětVymazat