úterý 18. října 2016

Kosmetické nákupy a novinky: Srpen a září

Ahoj, krásky. Minulý měsíc se na blogu neobjevily kosmetické nákupy a tak je spojuji i s těmi zářijovými. Srpen byl na nákupy kosmetiky velmi chudobný a to i proto, že jsem v průběhu srpna porodila našeho syna, takže na nějaké obcházení obchodů ani nebyl čas. Moje kosmetická sbírka se tímpádem rozrůstla jen o tři produkty. Elmex zubní pastu jsem dostala od své zubařky na vyzkoušení, takže jsem si koupila pouhé dvě věci. Jednou z nich byly Nivea Intimo ubrousky pro intimní hygienu a tou druhou intimní mycí gel s dubovou kůrou, který se doporučuje používat po porodu, tento je od značky Herbalon.



Během září jsem si koupila více kosmetických produktů, ale i tak jsem na sebe pyšná, protože jsem opravdu kupovala jen věci, které jsem potřebovala a které využiji. Přiznám se, že s příchodem miminka mě už nakupování kosmetiky tak nebere a raději nakupuji věci pro našeho miláčka. Dochází mi šampón a tak jsem v drogérii sáhla po novince od L´Oréal Elseve Extraordinary Clay a rovnou k němu vzala i kondicionér. Zatím jsem produkty nezkoušela. Dontodent ústní vodu s růžovým grepem jsem už měla a protože byla super, tak jsem do zásoby koupila další balení. Odličovacích tampónků není nikdy dost, do zásoby jsem si koupila jak klasické, tak mé oblíbené maxi, oboje jsou od Ebelin.



 Mamča mi k narozeninám, kromě jiných dárků, dala dvě balení Hipp masážního oleje pro maminky, kterým si mažu břicho, boky a stehna i teď po porodu. Olejíčky jsou super a moc krásně voní.



 V průběhu září mi přišel další nečekaný balíček od Astridu, který obsahoval novinky v podobě hydratačního krému na ruce, chladivé masážní emulze a vyživující tělové mléko. Zatím produkty testuji, následně bude recenze.




Za sebe musím říct, že jsem s počtem kosmetických přírůstků spokojená a doufám, že příští měsíc pojedeme v podobném duchu. A jak jste na tom vy, nakupovaly jste střídmě a nebo jako utržené z řetězu? :-D

 

2 komentáře:

  1. Astrid tělové mléko bych ráda vyzkoušela. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. o tej ústnej vode som ešte nepočula, ale vďaka tvojmu článku sa po nej určite poobzerám :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat