čtvrtek 20. října 2016

Farmona Tutti Frutti Peach & Mango cukrový tělový peeling

Dneska bych Vám ráda představila můj aktuální tělový peeling, který momentálně ve sprše používám a který mi stále připomíná léto, i když venku už padá zežloutlé listí ze stromů.


Peeling je od značky Farmona, která pro mě byla donedávna velkou neznámou. Jedná se o polskou značku pocházející z Krakowa. V sortimentu značky naleznete produkty pleťové, tělové a vlasové péče za velmi příznivé ceny. Já jsem se rozhodla tuto značku prozkoumat právě skrze tento tělový cukrový peeling.


V nabídce je vícero variant tohoto produktu, já si vybrala tento s vůní manga a broskve. Když už jsme u té parfemace, tak za sebe musím říct, že vůně je jemná, nevtíravá, nepříliš sladká. Peeling obsahuje cukrové krystalky, které jemně obrušují pokožku těla a tak jí zbavují odumřelých buněk. Ve složení se nachází také máslo Karité a vitamín E, které pokožku zvláčňují. Na peelingu je super, že po jeho použití se už nemusím krémovat, protože na kůži zanechává jemný olejový film. Po některých peelinzích se cítím strašně vysušená, s tímto je to právě naopak, pokožce dodá dostatečnou hydrataci a výživu.


Také balení peelingu se mi moc líbí, je barevné, veselé a v koupelně se vyjímá. Pudlo je plastové, což je super, nemusím mít strach, že bych jej rozbila ve vaně. Balení má 300 g a jeho cena je 119 Kč, koupíte jej na Notino.cz.

Já jsem s peelingem velmi spokojená a určitě chci značku Farmona prozkoumat hlouběji a pořídit si další produkty. Moc se mi líbí, že ve stejné parfemaci si můžete pořídit celou řadu produktů od sprchového gelu, tělové pěny, soli do koupele, krému na ruce až třeba po tělovou mlhu.

Znáte značku Farmona?

5 komentářů:

  1. mám značku Farmona ráda :)
    http://svetsminek.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle značku bych ráda vyzkoušela :) Musí to božsky vonět.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. vyzerá super, práve v tomto období by sa mi nejaký peeling zišiel :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. Od značky Farmona už jsem toho vyzkoušela víc, mám ráda tělové mléko Nivelazione, masku na ruce 24 lipid protection a krémy na ruce také Nivelazione,ty ovocné řady jsou taky super, teď chci vyzkoušet pleťový krém Herbal care green Tea a oční krém Neurologii lift +. Byla jsem k této značce nedůvěřivá kvůli ceně , ale jsem moc spokojená

    OdpovědětVymazat