čtvrtek 5. května 2016

Spotřebováno: Duben

Nepoužívat více stejných produktů najednou se vyplatilo, protože nejenže jsem dopotřebovala tento měsíc 19 produktů, ale také se mi uvolnilo v koupelně místo na další produkty. A já pokračuji v mé filozofii nepoužívat najednou stejná patlátka, protože produkty pak rychleji ubývají a méně se kazí načnutá balení.


Garnier Essentials odličovací mléko s růží
Navzdory mé averzi k odličovacím mlékům si mě toto získalo. Jemně vonělo po růžích, dokonale odličovalo a ještě nechávalo pokožku vyživenou. Nedávno jsem se o něm zmiňovala v oblíbencích.

Linteo Elite čistící vlhčené tampóny
Tak tyto tampónky si mě rozhodně nezískaly. Tento typ produktu mám velmi ráda na cestování, protože vám ušetří místo v kufru, kdy nemusíte tahat s sebou různé odličovače. Tyto dokonce slibovaly, že odlíčí a zároveň budou vaši pleť hydratovat a regenerovat, kromě odlíčení jsem žádnou hydrataci nepozorovala, ba naopak. Byly příliš tenké, takže se při odličování pod prsty různě vlnily a krčily. Ty od Bel jsou mnohem lepší.

Sephora odličovací tampóny
Nic co by mě přesvědčilo o jejich oblibě ostatních beauty blogerek, naprosto obyčejné tampónky. Neříkám, že byly vyloženě špatné, ale taky jsem na nich neshledávala nic světaborného, abych pro ně každý měsíc musela chodit do parfumérky. V drogeriích se dají sehnat lepší.

Cien maxi odličovací tampóny
To tyto jsou odproti sephoráckým jiná liga. Jsou příjemně měkkounké, neštípou na pleti a dostatečně hrubé, aby neprosákly naskrz. Tyto si kupuji stále dokola. 




Missha Super Aqua Hydrating Toner
Vzoreček byl součástí některého z Misshaboxu. Vzhledem k jeho velikosti balení se nemůžu k produktu příliš vyjádřit, ale moc pěkně svěže voněl. Ale k nákupu plného balení mě to rozhodně nepřesvědčilo.

SwissoLogical oční krém
Od tohoto krému jsem měla několik vzorečků a ještě mi doma nějaké zbývají. Krém byl dostatečně hutný, aby oční okolí zvláčnil, ale zároveň se dobře roztíral a korektor na něm necuckoval. Povedený přípravek.

SwissoLogical multiregenerační pleťový krém
Ze stejné řady jsem měla i několik vzorečků pleťového krému, který se vyznačoval stejnými vlastnostmi jako krém oční. Tato značka mě zaujala.

Missha M Perfect Cover BB Cream
Moje nejoblíbenější bíbíčko, o kterém jste již mohly číst na blogu v samostatné recenzi. Toto minibalení bylo v Misshaboxu, konkrétně je to odstín č. 21, který i když je poměrně světlý, tak se tónu mé pleti přizpůsobil. Raději jej používám v zimních měsících, teď jej už vystřídaly klasické a minerální make-upy.



Bi-Oil
Olejíčky patří do mé každodenní péče o pleť a tělo, tento díky své univerzálnosti byl mým oblíbeným. Používala jsem jej jak na celé tělo, tak i na obličej, potírala jsem jím jizvu. Je vážně super, takže pokud chcete vyzkoušet kvalitní olej za celkem přijatelnou cenu, tak na něj koukněte v drogérii. Psala jsem o něm tady.

Fenjal tělové mléko
Produkty této značky mají velice jemnou parfemaci a nedráždí pokožku. Oblíbila jsem si jejich deodoranty, sprchový olej a i toto tělové mléko bylo fajn. Díky velikosti balení jsem si ho brala na cesty.

Avon Solutions Firm&Sculpt zpevňující krém na poprsí
Tak tento produkt jsem měla doma hodně dlouho, možná i proto, že na tyto vychytávky nevěřím, ale nakonec jsem jej dopoužívala. Krém pěkně voněl, byl hutný, ale to je tak vše, nic co by mě uchvátilo.

Balea gel na holení
Moje stálice, kterou si kupuji stále dokola. Balea gely jsou levné, pěkně voní, mají krásné obaly, gel bohatě nabyde na objemu, ale zároveň neucpává žiletky. Fajn produkt za pár kaček. 



Chilly Intima gel pro intimní hygienu Fresh Formula
Zmiňovala jsem se o něm v dubnových oblíbencích a jsem rozhodnutá, že si koupím plné balení. Na léto, do veder bude naprosto skvělý.

Avon Simply Delicate gel pro intimní hygienu
Tyto gel od Avonu jsou fajn. Jsou jemné k pokožce, pěkně voní (dokonce seženete i bezparfémovou variantu), mají praktické dávkování. Více si o něm můžete přečíst ve článku Kosmetika roku 2015.

Dermacol Aroma Ritual sprchový gel Hruška Williams
Jsem naprostý fanda těchto voňavých sprcháčů a roky se prakticky ničím jiným nemyji. Všechny gely z této řady bombasticky voní a tento hruškový nebyl výjimkou. Parfemace je svěží a zároveň energická.

Avon pěna do koupele Watermelon
Avoňácké pěny jsou super, protože nejsou drahé, mají velké balení, stojí pár korun. Co je hlavní, tak úchvatně voní a dělají bohatou pěnu. Tato vonělo jako ovocné žvýkačky.



Moroccanoil
Opět věc, která je poměrně oblíbená, ale mě prostě nedostala. Vlasový olej s vlasy neudělal nic lepšího než ostatní vlasové olejíčky z levnějších řad. Za mě rozhodně ne.

Batiste suchý šampon
Co rozhodně ano, tak jsou suché šampony od této značky. Příliš velký rozdíl mezi variantami nevidím a všechny, co jsem zkoušela mi vyhovovaly. Už ani nepočítám kolikáté mám balení a rozhodně nepřestávám v jejich používání, už si svůj život bez této vychytávky nedokážu představit.

Listerine ústní voda Cool Citrus
Tak její spotřebování mi trvalo neskutečně dlouho. Byť tato citrusová varianta byla jemnější a méně štiplavá než klasická listerinka, tak mě v ústech pálila. Nebyla špatná, ale příště sáhnu po méně agresivní ústní vodě. 


A co vy, pochlubte se taky, kolik produktů se vám podařilo během dubna spotřebovat?

5 komentářů:

  1. Super spotreba, take vzdy pouzivam jen jeden produkt, ale mesicne mam tak kolem deviti prazdnych obalu.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I to je super spotřeba. Někdy se to prostě sejde, ale některý měsíc jsem ráda, že se na dno podívám aspoň pár produktům. Ať tak či tak, tak mám z vypotřebovaného produktu vždycky radost:-)

      Vymazat
  2. Mala som odličovacie tampóny z Marionnaudu - stáli cca 1,50€, ale teda žiadna sláva. Tiež moju pleť nepríjemne dráždili. No pred nejakým časom som vo FRESH potravinách objavila FRESH odličovacie tampóny, 80ks za 0,60€, no neber to :D A odvtedy používam iba tie Fresh, pretože sú skutočne kvalitné, netrhajú sa, a sú veľmi jemné ♥ Ale rada by som vyskúšala aj tie Cien :) A k Balea gélu na holenie - mám Pink Grapefruit a tiež si získal moje srdce! Iný už nechcem! ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pink Grapefruit používám teď a taky krásně voní.

      Vymazat
  3. vatové tampóniky Cien aj my kupujeme stále a melónová pena do kúpeľa je tiež must have :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat