neděle 1. května 2016

Oblíbená kosmetika: Duben

Tak a máme za sebou další měsíc roku. Sice jsem zaskočená z toho, jak ten čas letí, ale na druhou stranu se přibližujeme létu a to je dobrá zpráva. Během uplynulého měsíce jsem si našla další favority jak mezi pečující, tak i dekorativní kosmetikou. Tak se pojďme podívat, co že si v dubnu získalo mé srdce.


Freedom Pro Eyebrow palette
Nedávno jsem dopotřebovala stíny na obočí od Catrice a tak jsem se rozhodla prozkoumat novinky na trhu a pořídit si na obočí stíny od jiné značky. Volba padla na Freedom kosmetiku, od které jsem do té doby nic nevlastnila. Navíc paletka byla v akci a vyšla mě na nějakých 90 Kč. Paletka obsahuje tři hnědé stíny na obočí a hnědý fixační vosk, součástí balení je také minipinzetka, oboustranný štěteček a velké zrcátko. Já mám variantu Medium-Dark a odstíny mi dokonale sedí. Spíše používám teda stíny, vosk občas. Pokud hledáte paletku s nositelnými odstíny, která nezruinuje vaši peněženku, tak zkuste Freedom.

Palmer´s Scar Serum
Koncem roku jsem byla nešikovná a stal se mi úraz, po kterém mi u obočí zůstala drobná jizvička. Za včas jsem se rozhodla s jizvou bojovat, nejdříve jsem na ní používala Bi-Oil, potom jsem si pořídila Scar Serum od mé nejoblíbenější značky Palmer´s. Obsahuje vitamin E, kakaové máslo a olej ze žraločích jater. Sérum má likvidovat jizvy po odřeninách, popáleninách, bodnutí hmyzem, po operacích či císařském řezu a strie. Zatím jej používám zhruba měsíc a půl a jizvička se pomalu zaceluje. Sérum je hodně hutné a má specifickou parfemaci, prostě z něj cítím rybinu :-) Ale vzhledem k jeho účinkům ho budu používat dále.

Himalaya Sensi-Relief bylinková pasta na zuby
Rovněž tato značka je mou oblíbenou a mám mezi jejich produkty pár stálic. Jejich pasty na zuby mám taky moc ráda, už jsem jich vyzkoušela několik. Tato je určená na citlivé zuby a dásně, což mě v poslední době trápí. Je 100% veganská a neobsahuje fluorid. Pasta voní jemně po bylinkách.

Chilly Intima gel pro intimní hygienu Fresh Formula
Už ani nevím, jak jsem k tomuto cestovnímu balení přišla, nejspíš byl jako dárek u nějaké časopisu. Zpočátku jsem z jeho velice svěží mentolové parfemace měla docela obavy, aby nebyl příliš agresivní, ale nakonec jsem si ho velmi oblíbila a až dopotřebuji zásoby, tak si nejspíš pořídím plné balení.

Dermacol Enja Firming zpevňující tělový olej
Tento olej jsem v minulosti kupovala v nějakém výprodeji a protože se blíží doba jeho expirace, tak bylo na čase, abych jej konečně začla používat. Oleji se mažu každý večer po sprše, používám je na celé tělo. Produkt obsahuje olivový a avokádový olej, po kterém nádherně voní. Je obohacen o koenzym Q10. Tak jsem si ho oblíbila, že jej občas používám i ráno a už jej mám skoro spotřebovaný.


V komentářích si ráda přečtu, co v poslední době zaujalo vás. A dejte mi vědět, co pomáhá vám na jizvy či strie.

P.S. Nezapomeňte na polibek pod rozkvetlou třešní :-* Pa.

4 komentáře:

  1. Pěkná článek, ten setík na obočí Freedom bych chtěla vyzkoušet. Celkově bych chtěla Freedom prozkoumat, líbí se mi jejich malé paletky.

    My April 2016

    OdpovědětVymazat
  2. set od Freedom mě dost láká, já mám oblíbený set na obočí od E-style.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten zase zajímá mě, četla jsem na něj dost pozitivních recenzí.

      Vymazat
  3. Moje mamka si také moc pochvalovala paletku na obočí od Freedom :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat