pondělí 9. května 2016

E style Perfect harmony palette

Krásný den, holky. Dnešní článek jsem se rozhodla věnovat paletkám očních stínů od české značky E style. Jednak paletky už mám doma nějaký ten měsíc a navíc mám na cestě další stíny od této značky, takže je potřeba dořešit resty a recenzi konečně vydat.


Paletka je k dostání v osmi barevných variantách, já mám doma dvě, a to konkrétně 01 Natural a 02 Charm. Co se týče balení paletek, tak jsou vyrobené z pevného černého plastu, balení je tak bytelné, že se nebojím žádného ulomení či poničení paletky. Součástí balení je i podélné zrcátko a vedle stínů je také "kaslíček" na uložení štětce či aplikátoru (není součástí balení). Jako super vychytávku, kterou velice oceňuji, beru průhled na balení, kterým vidíte dovnitř do paletky na stíny.


Nejdříve se podíváme na paletku 01 Natural. Jak sám název napovídá, tak paletka obsahuje pět očních stínů v přírodních tlumených odstínech. Stíny jsou matné, z nich jeden stín obsahuje drobounké stříbrné třpytky, které jsou téměř nenápadné. Konzistencí jsou stíny sametové až voskové. Jak můžete vidět na fotce níže, tak jejich pigmentace je úchvatná. Pod stíny vždy používám bázi a s ní mi líčení očí vydrží celý den netknuté, stíny se neslévají a neztrácí na intenzitě.


Druhou paletkou je tato s názvem 02 Charm a obsahuje stíny v růžových a fialových odstínech. Přiznám se, že jsem paletku objednala jen ze zvědavosti a vůbec jsem nepočítala s tím, že si ji tak oblíbím. Roky používám pouze stíny v neutrálních odstínech a barviček se celkem bojím. Navíc u růžových odstínů jsem měla strach, aby oči nevypadaly uplakaně. Mýlila jsem se, líčení je svěží, jarní a moc se mi to líbí.


Pigmentace i konzistence je stejná jako u předchozí paletky, rozdíl je akorát v tom, že tyto stíny nejsou matné, ale obsahují jemný shimmer. Opět platí, že stíny mi na očích vydrží po celý den bez jakéhokoliv poškození. Stíny díky shimmeru hází na sluníčku krásné odlesky.


Já jsem z obou paletek velice nadšená a používám je často. Cena paletek je 259 Kč za kus a pořídíte je zde. Jsem s nimi velmi spokojená a za tu cenu si kupujete opravdu kvalitní stíny s výbornou výdrží a sytou pigmentací. Takže určitě chápete, že na nové mono stíny Metallic Chic, které mám na cestě se těším jako malé dítě. :-) A navíc mám radost, že se jedná o českou kosmetiku, ráda totiž podporuji české výrobce a o to víc jsem pyšná, že E style je značka pocházející z Ostravy stejně jako já. :-)

Máte zkušenost s těmito paletkami?

5 komentářů:

  1. Paletku této značky sice nemám, ale mám stříbrný mono stín a ten ode mě dostává 1*! Pigmentace parádní, na očích vydrží celý den, nepráší a božsky se s ním pracuje:)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám mono stíny E style právě na cestě, jsem zvědavá, jestli budou stejně kvalitní jako paletky, ale věřím, že ano :-)

      Vymazat
  2. Od značky E-style mám iba očnú linku a som s ňou veľmi spokojná :) No paletky ma aj napriek chválam veľmi nezaujali :D

    OdpovědětVymazat
  3. Druha se mi libi, ale i prvni by stala za to.:-)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to jsem ani nevěděla, že je to značka pocházející z Ostravy. Každopádně ráda bych ji zkusila.

    Soutěž o balíček Weleda

    OdpovědětVymazat