středa 11. května 2016

Astrid: čistící gel, pleťový krém a CC krém

Značku Astrid znám od dětství a to díky pomádě na rty a laku na vlasy, který používala mamka. Jsem ráda, že jsem díky PR zastoupení značky dostala možnost poznat další produkty ze sortimentu a zjistit, jak se značka léty vyvíjela.


 Testovala jsem čistící gel a pleťový krém pro normální a smíšenou pleť a CC krém. A jak že jsem s produkty po více jak dvou měsících používání spokojená? To si přečtěte na následujících řádcích.


 Produkt, ze kterého jsem nejvíce nadšená a který si doslova získal mé srdce, je osvěžující čistící pleťový gel. Mám jej ve variantě pro normální a smíšenou pleť. Gel čistí pleť, zbavuje jí nečistot a zbytků make-upu. Obsahuje allantoin a D-panthenol, které v pleti udržují hydrataci, vitamín E pleť tonizuje. Gel má velice příjemnou a osvěžující parfemaci, která mě po ránu dokonale probere. Je velmi hustý, stačí jej opravdu malinko na vyčištění celé pleti, při kontaktu s vodou výborně pění. Hodně jsem si ho oblíbila a žádný jiný mycí gel momentálně nepoužívám. Gel má 150 ml a jeho doporučená maloobchodní cena je 69,90 Kč. 


Po vyčištění pleti gelem na ni nanáším ochranný hydratační denní a noční krém, který je rovněž určen pro normální až smíšenou pleť. Krém je unikátní v tom, že pleť hydratuje, ale zároveň ji zmatní, což mohu potvrdit, protože trpím na mastnější T-zónu. Obsahuje vitamínový komplex, který chrání pleť před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí a zároveň v ní udržuje pružnost. I pleťový krém má příjemnou parfemaci, která je velice jemná. Dokonale se doplňuje s make-upem, který na něm nežmolkuje a nedrolí se. Za mě je to super krém za pár korun. Krém má 50 ml a jeho cena je 69,90 Kč. 


Posledním produktem, který jsem testovala byl CC krém ve variantě medium (k dostání je ve dvou variantách, světlejší light a tmavší medium). Ten jediný mi nesedl. Není to vlastnostmi produktu, ale tím, že má pleť je poměrně mastnější a tento CC krém její lesk ještě více podporoval. Takže jsem poprosila svojí mamču, aby produkt pro vás otestovala. Byla vhodnější testerkou už z toho důvodu, že má suchou pleť a většina klasických make-upů jí zvýrazňuje šupinky kolem nosu. Mamka si CC krém pochvalovala, protože díky hydratačnímu komplexu Hydroviton Plus byla její pleť hydratovaná a nezvýrazňoval jí šupinky. Mamka má raději přirozené krytí, což tento produkt dělá, ale zároveň pokud ho nanesete ve více vrstvách, tak jeho krytí je vyšší. Má hutnou krémovou konzistenci a obsahuje drobounký, pouhým okem nepatrný shimmer, který pleti dodá na šťavnatosti a svěžesti. CC krém krém má SPF 20, což se hodí na nadcházející léto. Takže pokud máte suchou pleť a preferujete přirozený vzhled pleti, tak vám tento CC krém bude sedět. Produkt má 40 ml a koupíte jej za 99,90 Kč. 


Pokud stejně jako já rády zkoušíte produkty od českých značek, tak s tou českou kosmetikou s více jak 150ti letou tradicí určitě nešlápnete vedle. Navíc se vsadím, že když se zeptáte své mamči, jestli Astrid zná, tak vám stejně jako moje mamka potvrdí, že velmi dobře, že jejich produkty nechyběly v žádné tehdejší koupelně. :-)

Budu ráda, pokud mi v komentářích dáte vědět, jestli Astrid znáte a jestli jste něco od nich někdy zkoušely. Mějte pěkný den.

4 komentáře:

  1. Testovala jsem ty samé produkty. Krém a gel jsou super, CC mi nesedl. Hlavně na mě byl hrozně tmavý.

    OdpovědětVymazat
  2. Cc krem rada vyzkousim, ale ve svetlem odstinu🌞🌞🌞

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím s tebou. CC krém mi taky nesedl. Ale jak odstínem, tak ani jeho vlastnostmi. Sice krásně voní, ale pokaždé, když jsem se obličeje dotkla, krém se mi obtiskl na ruku. A už vůbec nemluvím o tom, jak můj obličej vypadal, když jsem si oblíkla mikinu - půlka obličeje namalovaná, půlka odlíčená :D

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvíce mi vyhovuje ten krém, CC cream jsem nezkoušela :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat