pondělí 4. dubna 2016

Spotřebováno: Březen

Další pravidelná rubrika, kterou každý měsíc čtete na mém blogu. Ano, dnes se podíváme do mého kosmetického odpadkového koše, co že za produkty jsem vypotřebovala během března.



Bioderma Sensibio pleťová maska
Toto cestovní balení jsem měla z nějaké sady miniatur. Za sebe musím říct, že mě celkově Bioderma příliš neoslovuje, i když tato maska patřila k těm lepším produktům. Ale k nákupu plného balení si mě nezískala.

Montagne Jeunesse čistící náplast na póry
Tak z tohoto produktu jsem velice zklamaná, Balea čistícím náplastem tyto nesahají ani po kotníky. Skoro žádné nečistoty totiž náplast nevytáhla. Zbylé náplasti dopotřebuji, ale zase se vrátím zpátky k těm od Balea.

Bione Cosmetics odličovací tonikum Granátové jablko
Bione je moje oblíbená značka a pleťová tonika od nich mám moc ráda, pokaždé zkouším nové, naposledy jsem měla toto vonící po granátovém jablku, tonikum mělo sladkou parfemaci. Tohle bylo zatím ze všech tonik a pleťových vod od Bione nejpříjemnější. I když doma teď mám od této značky dalšího favorita. O toniku jsem se zmiňovala například v tomto článku.



Dr. Belter Seasalt&Sugar Scrub
Tento vzoreček tělového peelingu jsem si dlouho šetřila, protože moc krásně voněl po tropickém ovoci. Ale už jej mám dlouho a tak jsem jej už musela dopotřebovat. Jeho zrníčka byla ale příliš jemná a tak jsem jej používala na obličej.

Avon Planet Spa tělový cukrový peeling
Produkty z řady Planet Spa mám moc ráda a až na jednu výjimku mě nikdy nezklamaly. Tento tělový peeling s hnědým cukrem a bambuckým máslem už mám podruhé, což svědčí o jeho kvalitách. Peeling moc pěkně voněl a jeho zrníčka nebyla ani příliš jemná a ani hrubá, byla tak akorát, aby si poradila s odumřelou pokožkou, ale přitom jí nepodráždila. Až dopotřebuji zásoby, tak si jej určitě koupím znova. O tomto skvělém peelingu si můžete více přečíst zde.

Nivea výživné zpevňující tělové mléko
Tak z vypotřebování tohohle produktu mám opravdu radost, protože tělové mléko mělo 400 ml a byl docela kumšt jej dopotřebovat. Mléko pěkně vonělo, dobře se roztíralo, rychle se vstřebávalo a navíc pumpičkové dávkování bylo velmi praktické. Doma mám zásobu spousty tělových mazadel, ale opětovné koupi tohohle mléka bych se do budoucna nebránila. Podrobněji jsem se o mléku zmiňovala v únorových oblíbencích



Zendium zubní pasta
Cestovní balení pasty, které jsem dostala od své zubařky k vyzkoušení. Teď mám celkem citlivé zuby, takže pasta mi přišla vhod a celkem vážně uvažuji o koupi plného balení.

Dontodent zubní pasta Fluor Fresh
Toto cestovní balení pasty jsme měli s sebou v Amsterdamu a protože jsem se rozhodla striktně spotřebovávat již načnutá balení produktů, tak jsme ji teď dopotřebovali. Pasta nebyla špatná, ale plné balení si kupovat nebudu.

Bione Cosmetics vlasový šampon Keratin + Panthenol
Můj miláček z vlasové péče, už ani nepočítám kolikáté jsem vypotřebovala balení a kupuji si jej stále dokola a dokola. Za mě je to ten nejlepší šampon, který vlasy vyživí a dodá jim zdravý lesk. Recenze.



Lambre tekuté oční stíny
Můj další miláček a pokud se nepletu, tak je to už mé třetí spotřebované balení a doma už mám další. Mám je v odstínu 5 Zlatý med a je to vskutku nádherný odstín. Co je hlavní, tak stíny na víčkách drží celý den bez jakéhokoliv poškození. O stínech jsem se zmiňovala například v tomto článku.

Catrice Eyebrow Set
Ze dvou stínů z balení jsem používala ty tmavší. Kromě toho, že už jsou vypotřebované, tak i balení se mi před pár dny rozpadlo, což beru jako znamení je už vyhodit a pořídit si nové. Balení mi vydrželo snad dva roky a za tu cenu si myslím, že je to dobrý kauf. Navíc součástí balení je zrcátko, štěteček a minipinzeta.

Miss Sporty Fabulous Lash mascara
Tuhle řasenku jsem měla velmi ráda, dělala moc krásné řasy a navíc stála pár korun. Byla mi sympatická i svým klasickým kartáčkem, který řasy neslepoval. O řasence jste mohli číst zde.


Dvanáct vypotřebovaných produktů je u mě celkem standard, tak uvidíme, jak to dopadne další měsíc, kdy mám v plánu udělat v kosmetice pořádnou čistku a vypotřebovat i nějaké ty vzorečky. A jak jste na tom se spotřebou kosmetiky vy?

1 komentář: