pátek 15. dubna 2016

Lancôme Hydration Discovery Kit

Sady s testovacími baleními produktů jsou skvělou volbou, pokud chcete investovat do dražších produktů či ucelené řady kosmetiky. Máte tak možnost vyzkoušet, zda-li Vám produkty sedí a tudíž jestli následně koupit plná balení. Já jsem již léta toužila vyzkoušet pleťový krém Hydra Zen od Lancôme, ale dát z fleku 1500 Kč za krém se mi nechtělo. Proto byla skvělou volbou startovací sada Lancôme Hydration Discovery Kit, která kromě zmiňovaného krému obsahuje hydratační tělový krém a pleťové tonikum a mléko. 



 Lancôme Hydra Zen Neurocalm je hydratační zjemňující pleťový krém, který je určen pro všechny typy pleti. Krém má bojovat proti projevům stresu, které se na pleti mohu objevit v podobě zašedlé a unavené pokožky, otoků. Má moc příjemnou květinovou parfemaci, já z krému cítím růže. Pro citlivou pleť to asi nebude nic moc, mě parfemace nevadí. Ve složení produktu se nachází glycerol a kyselina lipidurová, které mají za úkol pleť hydratovat, výtažky z růže a pivoněk jí zase zklidňují. Pleťový krém má poměrně hutnou konzistenci, stačí jej nanést malé množství, ale je potřeba jej důkladně rozetřít. Měla jsem strach, že bude mou pleť zatěžovat a více jí mastit, ale mýlila jsem se. Jsem s ním spokojená, ale zase že by to byla taková pecka, že bych si musela koupit plné balení, tak to ne.



 Co mě ale velice mile překvapilo a od čeho jsem příliš neočekávala tak bylo pleťové odličovací mléko Lancôme Galatéis Douceur. Obecně nemám odličovací mléka příliš v lásce a dávám přednost čistícím gelům či pěnám, ale toto mléko bylo velice příjemné. Krásně krémově vonělo, dobře pleť čistilo, nedráždilo pokožku a nechávalo ji vláčnou. Ve složení se nachází výtažky z papáji, ananasu či medový extrakt.



 Nejvíce nadšená jsem z kitu byla z Lancôme Tonique Douceur, což je pleťová voda bez alkoholu. Ta tak neskutečně krásně voněla, ach. Obsahuje výtažky z růže a černého bezu, kromě toho, že pěkně voní, tak pleť dobře dočišťuje a zároveň osvěžuje. Vážně uvažuji o koupi plného balení, ale nejdříve se musím prokousat kosmetickými zásobami.
 


 V sadě byl také jeden produkt z péče o tělo a to Lancôme Baume Corps Confort Accord 3 Roses, který opojně voní po růžích. Krém si šetřím, protože přípravky s růží mi velmi voní a ráda se jimi rozmazluji. Krém ale nepoužívám na tělo, to bych jej velice rychle vypotřebovala, ale jako krém na ruce, nosím jej v kabelce. Konzistence je příjemná, krém není ani tekutý a ani příliš hutný, ruce zvláční, ale neulepí je.



Celý set mě vyšel na 490 Kč a kupovala jsem jej v minulosti v Tesco My během Festivalu krásy. Produkty mě zaujaly, nejvíce tonikum společně s odličovacím mlékem a až dopotřebuji zásoby a budu se chtít rozmazlit, tak si koupím jejich plná balení. 


Co máte od Lancôme rády Vy?

1 komentář:

  1. Souhlasim, produkty jsou uzasne. Nejvice mam rada ten krem. :) Nechces se navzajem sledovat?:)

    OdpovědětVymazat