středa 2. března 2016

Oblíbená kosmetika: Únor

Za měsíc únor jsem vybrala pět kosmetických zástupců z pečující kosmetiky. Jak víte, tak na dekorativku mě moc neužije a jsem věrná téměř stále stejným produktům, které používám každý den. Ale pečující produkty, to je moje.



Dermacol Aroma Ritual sprchový gel Hruška Williams
Jeden z novinkových sprcháčů z mé oblíbené řady Aroma Ritual. Má skvělou svěží vůní, která mi zpříjemňuje sprchu, a opravdu voní po hruškách. Vůně je příjemná.

Dr. Popov Tea Tree Oil gel pro intimní hygienu
Tento gel se okamžitě stal mým miláčkem a vytlačil do té doby mnou oblíbený Avon a Lactacyd. Více se k němu nebudu rozepisovat, očekávejte recenzi.

Fenjal deodorant Sensitive
Jeden z únorových nákupů a hned si mě získal. V minulosti jsem od Fenjalu měla kuličkový deodorant, který byl taky super. Tento sprejový je určený pro citlivou pokožku, neobsahuje alkohol. Vůně je velice jemná, taková krémová. Já jsem z něj velmi nadšená a plánuji si časem dokoupit i roll-on.

Balea holící gel Sweet Mandarin
Gel je z limitované edice a je určen pro citlivou pokožku. Voní po mandarince a mandlích a ta vůně je opravdu úchvatná. Uvažuji, že si koupím další do zásoby, tak doufám, že tato limitka je ještě k dostání.

Nivea výživné zpevňující tělové mléko
Tento produkt už mám doma docela dlouho, byl v mých kosmetických zásobách, kde je ještě spousta tělových mazadel. Řekla jsem si, že s těmi zásobami musím něco dělat a jedinou variantou je to, že se budu skutečně pravidelně krémovat, po každé sprše, nejlépe ráno i večer. Krém má praktické pumpičkové balení, které je super, protože není nic horšího než upatlané obaly od produktu. Mléko je určené pro suchou pokožku, obsahuje olej z makadamiových ořechů a koenzym Q10 pro zpevnění pokožky. Produkt má příjemnou krémovou parfemaci, která je pro Niveu identická. Používám jej strašně ráda a jsem pyšná na sebe, že už jsem za polovinou balení.


Tak to byli moji miláčci za únor. Co jste si oblíbily vy?
 

2 komentáře:

  1. Sprcháče od dermacolu mám ráda, nejraději mám melounový :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíc mě zaujal ten holící gel od značky Balea a možná se po něm podívám, tedy jestli je jeste k dostání:-)

    OdpovědětVymazat