sobota 12. března 2016

Golden Rose Color Expert Nail Lacquer No. 64

Kdysi jsem byla šílenec do laků na nehty a měla jich doma kolem 120 kusů. Časem jsem svou sbírku zredukovala na číslo kolem padesáti a dnes v ní najdete převážně laky v odstínech tělových, hnědých, růžových, vínových či červených. Přiznám se, že dnes si nehty nelakuji už tak často jako v minulosti, kdy nalakované nehty byly mým poznávacím znamením. Pro letošní rok jsem se rozhodla si nehty zase více lakovat a s tím souvisí i to, že se na blogu zase budou čas od času objevovat i lakovací posty.


Momentálně vyhlížím jaro s tímto lakem na nehtech, který je v pastelově růžové barvě. Lak je od značky Golden Rose z kolekce Color Expert, konkrétně jde o odstín č. 64. Lak jsem kupovala minulé jaro v polských Katowicích přímo v butiku Golden Rose. Pokud si to správně pamatuji tak mě vyšel na 5 zlotých.
 

Lak dokonale kryje ve dvou vrstvách, má poměrně hustou konzistenci, takže je potřeba s ním pracovat velmi rychle a zbytečně jej víckrát nepřetírat, aby nepruhoval. Má širší štěteček, který u laků mám velmi ráda, protože vám stačí jen pár tahů a máte hotovou celou manikúru. Na vytvrzení laku a prodloužení výdrže vždy používám top coat, se kterým mi lak na nehtech vydržel bez jakéhokoliv odlupování 7 dní!

Odstín je to opravdu nádherný, bohužel na fotkách vypadá tmavěji než ve skutečnosti, přirovnala bych jej k cukrové vatě. Teď na jaro je jako stvořený a perfektně také vypadá k opálené pokožce, takže jsem si jistá, že i v létě jej budu hojně používat.  


Jaký odstín laku na nehty je pro vás ten pravý na nadcházející jaro?
 

5 komentářů:

  1. ja mam od GR lak v odstínu bordeaux a je opravdu nádherný a vydrží několik dní. V budoucnu si rozhodně pořídím další laky od této značky:)
    http://chuckina-fashiondiary.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Barva vypadá skvěle! Já mám laky od GR moc ráda, vydrží mi taky cca týden, což je velký úspěch :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nadherny odstin. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. tá farba je fakt nádherná :!

    OdpovědětVymazat