pátek 18. března 2016

Dr. Popov osvěžovač vzduchu Svěží vánek

Dneska mám pro vás takovou minirecenzi, rychlotip do domácnosti. Můj blog není jen o kosmetice, ale celkově o životním stylu, víte, že občas zde sdílím i články ze života, z cest, recepty a další. A dneska bych se s vámi ráda podělila o článek ze sekce péče o domácnost. Řeč bude o osvěžovači vzduchu, který zlepší ovzduší vaší domácnosti a ještě vám pomůže ke zdraví.
 

Dr. Popov Svěží vánek je osvěžovač vzduchu, který obsahuje směs přírodních silic. Za osvěžující vůní stojí esenciální oleje z bergamotu, eukalyptu, grepu a citronové trávy. Ta vůně je opravdu velice svěží a příjemná. Nejen že provoní místnost, ale my jsme už léta zvyklí večer před spaním vyvětrat v ložnici a potom do vzduchu stříknout osvěžovač obsahující eukalypt, a všechny rýmy a virózy se nám v zimě vyhýbají. Eukalyptus ve spojení s grepfruitem má antiseptické účinky a ničí bakterie a viry v ovzduší.

Co se týče balení osvěžovače, tak to je skleněné, přes tmavě hnědé sklo jde dobře vidět, kolik produktu v balení ještě zbývá. Za sebe musím říct, že tento rozprašovač je mi více sympatický, než ty od komerčních drogérkových značek, a navíc voní přírodně, není to žádná umělá vůně oceánu či ovoce. A také vydrží déle vonět ve vzduchu. Balení má 50 ml a jeho cena je 95 Kč.


Používáte osvěžovače vzduchu?

3 komentáře:

  1. Tak ten vypadá parádně a já zbožňuju citrusové vůně. Asi se po něm budu muset poohlédnout :-).

    OdpovědětVymazat
  2. Citrusové vůně mám moc ráda, jen by mě zajímalo, jak by obstál v případě dvou králíčků a jednoho morčete v bytě 2 + 1.

    OdpovědětVymazat