neděle 12. dubna 2015

Avon Planet Spa

Od Avonu mám moc ráda jejich gel-laky (někdy Vám ukážu moji sbírku), pěny do koupele, teď jsem objevila jejich bázi pod oční stíny, která je naprosto skvělá a mohla bych pokračovat. Ale co nejvíce zbožňuju, tak je řada Planet Spa. Měla jsem z ní už několik produktů a všechny byly skvělé. A proto jsem se rozhodla dnešní článek věnovat produktům z této řady, které momentálně vlastním.


Aktuálně mám z této řady tři pleťové masky. Mou nejoblíbenější maskou je tato maska pro hloubkové čistění pleti s květem thajského lotusu. Má pastelově fialovou barvu a překrásnou jemnou květinovou vůni. Maska má krémovou konzistenci a je na pleti velice příjemná. Po zaschnutí ji smyjete teplou vodou a můžete se těšit z dokonale hebké a prozářené pokožky. Dělá s pletí hotové zázraky, až mě děsí, že už ji mám skoro vypotřebovanou, protože se už bohužel neprodává. Ach jo, proč vždycky skvělé věci stahují z výroby :-(

Naštěstí jsem snad našla hodně povedeného náhradníka v podobě vyrovnávací pleťové masky s růžovým olejem a marockým jílem Rhassoul. Je více krémovější, krásně voní a je vhodná ke každodennímu použití.

Revitalizační peelingová maska s výtažky z ženšenu pravého mě vážně překvapila! Přiznám se, že jsem ji kupovala jen proto, že zrovna byla akce na řadu Planet Spa a mohli jste si koupit dva produkty za výhodnější cenu než jeden kus, takže jsem ji vzala jen do počtu, protože to bylo prostě výhodnější. Moc jsem od produktu neočekávala, ale hned po prvním použití si mě maska získala. Produkt nanesete jako klasickou masku, necháte zaschnout a potom ji krouživými pohyby prstů sundáte z obličeje. Je to zábavná činnost, maska začne žmolkovat, je to jako by jste něco gumovali (nejlépe všechny nedokonalosti pleti, že :-D). Je to vážně sranda, už dlouho jsem se při používání kosmetiky tak nepobavila. Gomáž se může provádět 2-3 týdně a je to vhodný způsob pro citlivky, které nesnesou klasický peeling.



Z pleťových peelingů momentálně používám čistící pleťový peeling s minerály z Mrtvého moře. Ze stejné řady jsem měla kdysi čistící masku, takže jsem od peelingu očekávala stejné výsledky jako od masky. A ani u tohoto produktu jsem se nezklamala. Zrníčka jsou jemná, nedráždí pokožku, ale zároveň ji dokonale zbaví odumřelých kožních buněk. Scrub se nanáší na vyčištěnou, vlhkou pleť, nechá se zaschnout a potom jej smyjete vlažnou vodou. Doporučuje se používat třikrát týdně, zatím ho mám doma chvíli a teprve se s ním seznamuji.

Planet Spa produkty se mi osvědčily nejen na pleť, ale i na tělo. Měla jsem již několikrát hydratační tělový krém s olivovým olejem, který je taky skvělý. Momentálně z péče o tělo vlastním jen tento jemný tělový peeling s bambuckým máslem a hnědým cukrem, který jsem už jednou měla a byla jsem s ním moc spokojená. Takže když byl nedávno v akci, tak jsem neváhala a zase si jej pořídila. Zbožňuji tu jeho sladkou vůni, nejradši bych ho snědla:-) Zrníčka jsou drobnější, ale gel jich obsahuje opravdu spoustu, takže pokožku dokonale zbaví odumřelých buněk.



Používáte nějaké produkty z řady Planet Spa?

10 komentářů:

  1. Z Planet Spa mám vyskúšanú len jednu masku z tureckých kúpeľov Hammam, ktorú mám rada, síce žiadne zázraky nerobí, ale pleť je po nej matná, maska krásne vonia a to mi vcelku postačuje. Ak potrebujem niečo účinnejšie tak malinová maska od H&M mi pomôže hlavne zbaviť sa pórov na nose aspoň na krátky čas.

    OdpovědětVymazat
  2. Mám dvě masky od Planet Spa, vlastním s ovocem acai a plody Amazonie a druhá je bahenní také už trochu starší. Tu fialovou s thajským lotosem jsem měla také a bavilo mě jak vždy změnila svojí barvu:) Myslím, že tato řada od Avonu je hodně povedená!

    OdpovědětVymazat
  3. Túto radu od Avonu mám aj ja veľmi rada :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Z této řady jsem měla krém na ruce a nohy s acai a krém byl naprostá bomba, byla jsem s jeho hydratací spokojená moc. A teď jsem si objednala masku na vlasy s výtažky kaviáru a tu teprve budu zkoušet :). Ale upřímně mě tato řada v katalogu vždycky láká

    OdpovědětVymazat
  5. Já občas používám Planet Spa masku s minerály z Mrtvého moře, ta je podle mě super. :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
  6. Ač mám teda avon ráda tak tyhle masky nejsou pro mě to pravé ořechové :(.
    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  7. Avon má občas hodně povedé věci.
    http://rychlapujckabezpoplatku1kc.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Mám ráda Planet Spa masku na vlasy s olivama :)) Krém na ruce jsem nekoušela.. zatím :)
    LENNY MALI in Denmark

    OdpovědětVymazat
  9. Mám nejraději od planetspa s výtažky z mrtvého moře. Ale tu fialovou mají teď v novém katalogu ve výprodeji, ještě si ji můžeš objednat :)

    OdpovědětVymazat