pondělí 26. ledna 2015

Kosmetika roku 2014: Dekorativní kosmetika

Tak a dnes tady máme pokračování kosmetických hvězd za rok 2014, tentokrát z dekorativního nebe :-)


 Za sebe můžu říct, že na dekorativku byl loňský rok docela plodný. Většinou u mě boduje spíše pečující kosmetika a v dekorativce moc neexperimentuju a mám své stálice mezi produkty. V minulém roce to bylo naopak, u pečujících produktů jsem více méně zůstala věrná prověřeným produktům, za to v dekorativce jsem se celkem rozjela.



1. Maybelline Affinitone korektor
To, že mám doma už druhé balení svědčí o jeho kvalitách. Mám jej konkrétně v odstínu 02 Natural a perfektně mi odstínem sedí. Má hustší konzistenci, skvěle zakryje kruhy pod očima, ale zároveň nezalézá do vrásek. Má houbičkový aplikátor, kterého si taky cením, dobře se jím korektor nanáší. Já jsem s ním moc spokojená.

2. Avon zklidňující pudrový make-up
Skvělá vychytávka, když spěcháte a nechce se vám piplat s nanášením tekutého make-upu, protože tento sypký pudr jej dokonale nahradí. Používala jsem jej hlavně v létě, kdy jsem mu dávala přednost před tekutými make-upy a už se nemůžu dočkat, až se k jeho používání zase vrátím, protože teď na zimu je odstín na mě tmavší.

3. Lambre zapečený pudr
Tak ten jsem si taky moc zamilovala, už mám druhé balení. Vychytala jsem je v akci, kdy mě jeden vyšel na necelou stovku místo původních více než 300 Kč. Kromě samotného pudru jsem spokojená i s balením, které je pevné a skrývá uvnitř velké zrcátko. Díky tomu, že je pudr zapečený, tak vydrží opravdu dlouho.

4. Lambre make-up
Na blogu jste si na něj můžete přečíst podrobnou recenzi, kde se dozvíte o něm všechny podrobnosti a jak jsem s ním spokojená. Vyzkoušela ho i moje kamarádka, která na kosmetiku není a když si koupí například řasenku za stovku, tak už je to pro ni hodně, nerada za kosmetiku utrácí. Ale po vyzkoušení tohoto make-upu se rozhodla si jej pořídit, i když stojí více než 500 Kč. Investice do něj se vyplatí, je fakt skvělý a to balení, ach.  

 5. L´Oréal Nude Magique Eau De Teint
Ano, další make-up, ale když já jsem se nemohla rozhodnout, který je ten nej, holt rok 2014 byl plodný na skvělé make-upy:-D I tento mi dělal společnost hlavně v letních parných dnech a to díky jeho lehkosti, schopnosti pleť sjednotit, ale přitom ji nechat dýchat. A navíc po jeho použití je pleť projasněná a vypadá svěže. Recenze zde.


6. Maybelline Master Precise liquid eyeliner
Oční linky jsou celkově pro mě objevem, protože jsem je nikdy nepoužívala. V drogérii jsme si náhodně vybrala ty, které mi padly do oka a hned to byla trefa do černého. S linkami se mi dobře pracuje, dělají pěknou tenkou linku, jsou přesné.

7. Astor 24 h Perfect Stay eye shadow liner
Jsou perfektní, nedávno jsem si koupila další v jiném odstínu. Tyto jsou konkrétně v odstínu 100 Creamy Taupe a naprosto splňují to, co od stínů očekávám. Perfektní barva, super výdrž, jednoduchá aplikace. Pokud tyto stíny v tužce neznáte, tak se po nich v drogérii určitě poohlédněte.

8. Gabriella Salvete XXpress Volume&Long curl mascara
Má klasický kartáček, který řasy natočí, prodlouží a neslepuje je. Dělá opravdu krásné řasy a taky jsem ráda, že řasenka rychle nevysychá, stále krásně maluje.

9. Victorio&Lucchino Capricho floral Tentación de Rosas
Mallorský úlovek a snad nejkrásnější vůně, jakou jsem kdy vlastnila. Vůně je nepopsatelná, to prostě musíte cítít. Všichni mi ji chválí. A můj kolega, který je gay prohlásil, že když touto vůní voním, tak má co dělat, aby se udržel a neskočil na mě:-D


A jaké dekorativní produkty jste si za uplynulý rok oblíbily Vy?

8 komentářů:

  1. Značka Lambre je mi hodně sympatická a už dlouho od nich chci něco vyzkoušet, dost mě láká právě tenhle jejich makeup, protože to balení je úplně skvělé. Stíny v tužce od Astor jsem nezkoušela, ale mám na stejném principu dvě tužky od Milani a nemůžu si je vynachválit :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som ešte žiaden z týchto produktov nepoužívala. Niektoré produkty však vyzerajú ozaj zaujímavo. Škoda, že v obchodoch je čím ďalej, tým viac vecí, a tak si človek rozmyslí, či si kúpi niečo staršie alebo nejakú novinku.
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  3. S Maybelline korektorem naprosto souhlasím. Taky ho mám hrozně ráda!:)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  4. Affinitone korektor musím vyzkoušet, slyším na něj chválu často.:) O pudrovém makeup od Avonu jsem už také slyšela, tak snad se ke mě taky někdy dostane.;) A děkuji za tip na linky od Maybelline.:)

    OdpovědětVymazat
  5. Makeup od Lambre má tak krásný balení :) S touto dekorativkou zkušenost nemám. Já jsem si oblíbila teď řasenku od Maybelline tu v modrém obalu a fix na oči od Essence :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. musím říct, že dost s tvými názory souhlasím!

    OdpovědětVymazat
  7. Už dlouho jsem neměla nic od Avonu, ale pudr kdysi patřil k mým častým nákupům od Avonu. Nevíš, kolik tento tvůj stál? Asi bych mohla použít google. Dochází mi teď pudr a potřebovala bych nějaký jemný, uvažuji teď po tvém článku o tom Avonu.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat