čtvrtek 30. října 2014

Spotřebováno: Říjen

Hrozně to letí. Ještě nedávno jsme si užívaly hřejivých slunečních paprsků a za chvíli budeme zdobit vánoční stromečky. :-) Říjnovou spotřebu bych označila za takovou průměrnou, možná lepší průměr. Mám radost za každou vyprázdněnou piksličku, protože jak jsem se už tady na blogu zmiňovala, tak v novém bytě mám poměrně málo úložných prostor v koupelně a snažím se, aby to tady nebylo přeplácané, aby poličky nebyly narvané kosmetikou, ale aby koupelna vypadala minimalisticky. Raději kvalita, než kvantita, takže i při nákupech se krotím. Rozhodla jsem se, že za každý vypotřebovaný produkt si dám do "kosmetického prasátka" 10 korun a pak si za určitý obnos peněz koupím nějakou kvalitní kosmetiku. Možná si našetřím na Clarisonic. Uvidíme, ale tento nápad se mi líbí.



1. Maybelline Affinitone korektor
Je tak skvělý, že už mám doma druhé balení. Používám jej na zakrytí nedokonalostí, na tmavé kruhy pod očima, dokonce jej přimíchávám i do make-upu. Už dlouho jsem s žádným korektorem nebyla tak spokojená. A navíc je za dobrou cenu, minule jsem jej kupovala v akci za 75 Kč, ale i mimo akci jej pořídíte do 120 Kč. Konkrétně jej mám v odstínu 02 Natural a perfektně mi sedí. Pokud hledáte dobrý korektor za příznivou cenu, tak jej určitě vyzkoušejte.

2. Maybelline Classic Volum´ Express voděodolná řasenka
Jo, byla jsem z ní nadšená, ale s každým dnem používání se nadšení snižovalo. Je fajn, ale má podstatnou vadu na kráse, rychle vysychá. Po měsíci používání je suchá a začala slepovat řasy, takže i přes ostatní klady musela neúprosně letět do koše.

3. Adidas Pure Lightness
Na vůně těchto sportovních značek nejsem, ale tato si mě získala. Je osvěžující, citrusová, v létě jsem jí hodně používala. 



4. Salerm Silk Protein bezoplachový kondicionér
O tomto produktu si můžete přečíst více zde. Jednou větou, měla jsem tento produkt ráda, protože po jeho použití byly vlasy uhlazené, lesklé a pěkně voňavé.

5.  Cien šampon pro každodenní použití
Byla to moje první zkušenost s lidlovskou kosmetikou Cien a zkušenost to byla skvělá. Šampon dobře pěnil, vlasy byly po umytí krásně lesklé a navíc se v nich držela ta úžasná ovocná vůně. Šampon voněl po papayi a broskvích.

6. Gliss Kur Ultimate Volume balzám
Další fajn produkt, který jsem ráda používala. Celá řada Ultimate Volume je super, můžete si o ní přečíst v podrobné recenzi tady.



7. Fleur de Santé zpevňující a zeštíhlující krém na paže
No, určitě mi po mazání tímto krémem paže neztenčely :-) Prostě normální tekutější tělové mléko s divnou parfemací. Jednoznačně ne.

8. Eveline sprchový peelingový masážní gel proti celulitidě
 Peeling měl zajímavou vůni, mě voněl po celeru a musím říct, že se mi ta parfemace časem docela zamlouvala. Opravdu zajímavá. Mikrokrystaly dobře pokožku masírovaly, no, musím uznat, že mě produkt celkem oslovil.

9. Himalaya vyživující krém na ruce
Je to již mé x-té spotřebované balení tohoto krému. Moc jsem si ho oblíbila a jen výjimečně sahám po jiném krému na ruce než tomto, protože pokožku rukou zhydratuje, zvláční a přitom nedělá takový ten nepříjemný upatlaný pocit na rukou jako jiné krémy.



10. Isana body roll-on
Jde o tekutý tělový gel/krém, který se na pokožku aplikuje pomocí roll-on kuličky. Pěkně voněl, ale to bylo tak vše. Možná by ho ocenily slečny a dámy, které se večer nerady zdržují mazáním krémy, ale já si raději tu práci dám, protože efekt je lepší než po sobě kroužit kuličkou.

11. Neutrogena intenzivní regenerační tělové mléko
Jak říkám, není nad to se pořádně namazat tělovým krémem. I když v posledních dnech to večerní mazání docela flákám. Toto mléko od Neutrogeny jsem už měla a jsem s ním spokojená, je opravdu hodně vyživující.

12. Bioderma Atoderm vyživující krém
Za mě a vlastně i za přítele je to naprostý TOP tělový krém, nic lepšího nemůžete své pokožce dopřát :-) Když vychytáte akci 1+1, tak ve výsledku vás tento tělový krém vyjde levněji než nějaký drogérkový. Zkuste a určitě mi dáte za pravdu, jak je skvělý. Podrobnější recenze zde.




13. SKIN79 Super+ BB Cream
Vzoreček mi vydržel asi na 5 aplikací, BB docela dobře kryl, odstín mi seděl, trošku jsem se po něm ale leskla. Nic, co by si mě získalo.

14. Guy de on denní hydratační krém
Pleť perfektně zvláčnil, to jo, ale ta parfemace byla příšerná, jako špatná pánská kolínská. Ne!

15. For Life&Madaga gel na problematickou pleť
Jéé, ten krásně voněl, cítila jsem z něj mandarinky:-) Ale vůně, to je tak vše, co můžu z tak malého vzorku hodnotit.

16. Lilibe maxi odličovací tampóny
Nic nového, tyto odličovací tampónky jste na blogu už několikrát viděly. A ano, stále mě baví.




17. Korres Wild Rose rozjasňující oční krém
S tímto krémem jsem byla moc spokojená. Pěkně voněl, hydratoval, měl fajn aplikátor a navíc měl SPF ochranu. A i když měl jen 15 ml, tak mi vydržel téměř rok. Recenze.

18. Korres Wild Rose pleťový peeling
Dostala jsem ho dvakrát ve vzorečku a šetřila jsem si ho, protože mě peeling opravdu nadchnul. Překrásně voní a pokožku dokonale obrousí.

19. Bourjois micelární voda
Ze začátku jsem z této micelárky byla celkem nadšená, ale časem mě celkem omrzela a jsem ráda, že jsem jí už vypotřebovala. Nic úchvatného a navíc mi i na pleti mírně pěnila.

20. Clarins tonizační pleťová voda
To už je jiná, protože tato voda si mě naprosto získala. Pěkně čistila, hydratovala a tu parfemaci miluji. Voňavější produkt jsem snad neměla. Parfemace byla velice příjemná, jemná a nechemická. Kvůli té parfemaci bych snad byla ochotná utratit ty stokoruny znovu:-)



Takže to máme 20 kusů vypotřebovaných produktů a 200 korun v kasičce na novou kosmetiku:-)

11 komentářů:

  1. Jé, Eveline teď zrovna testuju - viz. blog :-) A nápad s desetikačkou za produkt je super! Já zase střádám tak, že když mám moc drobných, hodím je do kasičky a po čase vyberu.

    http://mydiarymyjourneymylife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná spotřeba :) z produktů nemám zkušenost s žádným
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za tip s tou desetikorunou :-) už mám za tento měsíc našetřeno 180 korunek :-)

    OdpovědětVymazat
  4. to s tymi peniazmi v kasicke je super napad, asi sa inspirujem :)

    OdpovědětVymazat
  5. pěkné spotřebováno, nic z toho jsem ještě nikdy neměla :D

    OdpovědětVymazat
  6. :) páči sa mi ten prvý korektor ked sa mi minie mo catrice určite skusim , a ten šampon od lidlu som vždy chcela skusiť :) pekny članok

    www.sweetlollipopqueen.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tento nápad je uplne skvelý a takto sa donútim aj čo najviac mínať a budem si tak mocť kúpiť niečo lepšie :))

    OdpovědětVymazat
  8. tá vôňa vyzerá super a asi sa po nej aj ja popozerám :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Tvoje jak ty říkáš "průměrná" spotřeba se mi zdá jako mega spotřeba. Tolik výrobků vyplácám tak za 2 měsíce a ne za jeden. Ze spotřebovaných výrobků mne nejvíc zaujal ten Gliss Kur kondicionér, mrknu na recenzi a asi ho zkusím :-)

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat