sobota 26. července 2014

Essence White Secret

Krásnou sobotu, dámy. Po dlouhé době si dnes dáme lakovací post. Od té doby co jsem začala pracovat v bance, tak si nehty lakuji každý týden, bez laku na nehty mi prostě můj pracovní look přijde neúplný. Ale i přes tuto skutečnost se tady na blogu recenze na laky neobjevují téměř vůbec. V zimě nebylo na focení příznivé světlo, no a teď v létě jsem tak rozlítaná, že na nafocení nalakovaných nehtů si většinou vzpomenu, když už jsou nehty nalakované několik dní a už to prostě není ono:-) Ale pokusím se polepšit, protože moje sbírka laků za ten rok dostála velkých změn a téměř žádný lak se na blogu zatím v akci neobjevil. Dnes začneme poněkud nešťastně a to lakem, který se ve sbírce příliš neohřál a opustil řady:-)


Řeč je o laku od Essence z řady Colour&Go, konkrétně v odstínu 02 White Secret. Lak je ještě ve starém obalu, tehdy jsem ho pořídila ve výprodeji za pár kaček, ale na svůj okamžik čekal až donedávna. Bohužel jeho premiéra byla zároveň i derniérou:-)


Nehty nalakované bílým lakem vypadají spolu s opálenou pokožkou božsky, takže z tohoto důvodu lak se mnou letěl na dovolenou na Mallorcu. Tak jsem se těšila, až po pár dnech slunění s ním nalakuju nehty a jak skvěle to bude vypadat. Ovšem nadšení pominulo ihned při lakování. Ten lak je tak hroznej!!! Je příliš tekutý, pomalu schne, pruhuje a ani ve čtyřech vrstvách nekryje. Hrůza. A i s top coatem se začal lak za dva dny odlupovat. Děs.


Takže můj hon za dokonalým bílým lakem pokračuje. Máte pro mě nějaký tip?

9 komentářů:

  1. ten je naozaj pekný :) ja som si už nenalakovala nechty ani nepamätám :/

    inak pokiaľ by si mala zaujimem pozývam ťa na moju letnú giveaway o šaty a voňavku :) http://fashion-paradis.blogspot.sk/2014/07/summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Ako som otvárala tento článok, tešila som sa, že mi poradí vo výbere bielych lakov. Ale keď píšeš, že nie je dobrý, je to škoda... :( Ale zdá sa mi, že som jeden pekný biely videla tuším od Astoru ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Pro mě je dokonalý bílý lak od Gabrielly Salvete 148, zkus ho, je fakt super :)

    OdpovědětVymazat
  4. Bodejť by nebyl hroznej, když už je nějaký dva tři roky starej.. Nedavno jsem taky tyhle starý laky vytáhla a jsou všechny úplně nanic, změnily strukturu, barvu a vůbec nejdou lakovat

    OdpovědětVymazat
  5. Rimmel London kolekce Rita Ora. ;)
    Krasne kryci a dlouhotrvajici lak. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já vím, že si holky chválí bílý lak Rita Ora, ten si chci taky pořídit :). No tady ten lak nevypadá moc hezky, tak jsem ráda, že jsi dala vědět, že je to hrůza :D
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. S bílými laky mám téměř pořád špatné zkušenosti, vždy mi pruhuje a to už ho potom nechci vůbec, přitom bych také chtěla zkusit bílý lak. Takže spíše také sháním pořád nějaké tipy další :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat