neděle 2. února 2014

Cacharel Amor Amor

V poslední době jsem měla dost příležitostí vyzkoušet různé parfémy, které by mě samotnou ani nenapadlo vyzkoušet. Jednou z těchto vůní, která se ke mě dostala je Cacharel Amor Amor.


Se značkou Cacharel nemám žádné zkušenosti, nikdy jsem od nich nic neměla, až nyní tuto vůni. Tradičně, jako u téměř každé recenze tady na blogu, se vyjádřím nejprve k designu a balení parfému. Se vzhledem flakonu jsem vcelku spokojená. Na papírové krabičce je vyobrazena růže a už samotný název Amor Amor, ve mě vzbuzuje dojem sladké romantické vůně. Také flakonek vůně je krvavě rudý, je na něm vyobrazena růže, takže jsem předpokládala, že bude vonět po růžích. Ale kdeže. Víčko je zajímavě řešené, ale přijde mi docela nepraktické.


Jak říkám, čekala jsem opojnou vůní růží, ale ta se nekoná. Tato vůně se těžko popisuje, vůbec nevím, co si o ní mám myslet, do jaké kategorie jí zařadit. Přijde mi taková kořenitě železitá, je hodně zvláštní. Upřímně, nevoní mi. Rozhodně to není žádná "masovka", tato vůně podle mě jen tak někoho neučaruje, je určená spíše pro omezenou sortu žen, které mají rády neotřelé, kořeněné vůně. Neodsuzuji ji, je mi jasné, že co nevoní mě, tak jiná žena může zbožňovat a parfém na ní bude vonět jinak.
Hlava: grapefruit, pomeranč, mandarinka, černý rybíz, bergamot, kasie
Srdce: jasmín, meruňka, lilie, růže, konvalinka
Základ: pižmo, santalové dřevo, vanilka, cedr, ambra, tonka fazole


Je to opravdu o vkusu a preferencích. Mě tato vůně neučarovala a tak jsem jí poslala dál, ke své mamce a ta je s ní spokojená, vůně mi na mamce voní více, hodí se k ní. Vůně je dostupná ve třech velikostech (30 ml, 50 ml a 100 ml) a ceny začínají od 550 Kč.

Znáte Amor Amor? Co na ni říkáte?

2 komentáře:

  1. Já mám doma vzorek a voněla mi, ale je docela výrazná, teď začínám hledat něco na jaro léto :) i když můj favorit Angel Innocent jako zrovna taky není svěženka, ale je možné, že do něj vážně půjdu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Amor amor jsem dostala na Vánoce, a můžu říct, že mi neskutečně sedí. Je sice trošku silnější a kořeněná, ale na mě postupně ta silná vůně ustupuje do pozadí a zůstává opravdu velice jemná a sladká vůně. Já si na něj nemohu stěžovat, snad jen na ten flakón, který není přesně podle mého gusta, ale o ten mi přece nejde :)

    OdpovědětVymazat