sobota 25. ledna 2014

Saloos hydrofilní odličovací olej Růžové dřevo

To, že mám ráda kosmetiku Saloos už víte:-) Dnes bych Vám ráda představila další povedenou věcičku od této značky. Hydrofilní odličovací olej jsem si opět vybrala v parfemaci růže, protože tuto vůni naprosto zbožňuji.


Nejdříve bych řekla pár slov k balení produktu. Odličovací olej je ve skleněném flakonku, přiznám se, že raději mám plastová balení. Ne, že by ta skleněná nebyla pěkná, to zase jo, ale z praktického hlediska mám raději plast. Ale u Saloosu jsem si už na "skleničky" zvykla a prostě k této značce patří:) Víčko balení je šroubovací, pod ním se nachází opět typický dávkovač pro tuto značku.


Teď k tomu důležitějšímu, k samotnému obsahu. Konzistence oleje je tak akorát, není ani příliš tekutý, ani příliš hustý, takže se dobře dostává z nádobky. Zpočátku jsem olejíček aplikovala na odličovací tampónek a pak začala s odlíčováním, teď jsem si osvojila mě příjemnější způsob aplikace. Odličuji se ve sprše, navlhčím obličej, kápnu pár kapek oleje do dlaní a pak prsty odličuji pleť. Make-up jde krásně dolů, olej si poradí i s voděodolnou řasenkou. Pleť je po odlíčení dokonale čistá, jemná na dotek a provoněná růžemi:) Té parfemace se opravdu nemůžu nabažit, je božská.

Hydrofilní odličovací oleje od Saloosu jsou bez konzervačních a syntetických vonných látek. Za sebe říkám ANO! Určitě tyto odličovací oleje taky vyzkoušejte, jsou vážně super.

Používáte odličovací oleje?

10 komentářů:

  1. Já používám dětské pleťové oleje na odlíčení, dříve jsem ale tyto oleje od Saloosu také používala. Nejvíce mi vyhovoval lemon a tea tree :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Chystám se je vyzkoušet protože věřím, že jsou skvělý!

    OdpovědětVymazat
  3. přesně tenhle si chci v budoucnu pořizovat :)

    OdpovědětVymazat
  4. Z téhle řady růže mám i pleťovou vodu a regenerační olej, ale moje očekávání to nesplnilo, ta voda mi moc nevoní a 2x jsem dostala migrénu, když jsem si ji na obličej nastříkala (z té "vůně"). Jinak saloos mám taky ráda, ale víc se mi líbí vůně santalové dřevo. Láká mě levandule a granátové jablko. Ovšem s těmi odličovacími olejemi mám ještě jeden problém (i když přesto je ráda používám, protože je po nich pleť krásná), jakmile se mi jen trochu dostanou do oka, vidím zamlženě a chvíli trvá, než se to z oka vytratí :(
    Radka
    http://radkakaiserova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám levandulový obličejový olej a ta vůně je nádherná, když si ho nanesu na pleť večer před spaním, tak usnu jako miminko:)

      Vymazat
  5. já nevím tohle by asi nebylo na mou s míšenou pleť

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báro, já mám taky smíšenou pleť. Olejů se vůbec neboj, zvol třeba verzi Tea tree.

      Vymazat
  6. Já tyto odličovací olejíčky od Saloosu naprosto zbožňuju! :) Nejvíce mi pasuje růžové dřevo a levandule :). A dělám to stejně jako ty - ze začátku taky na tamponek, teď už přímo ve sprše :).

    OdpovědětVymazat