pondělí 13. ledna 2014

Roger&Gallet Bois d´Orange Sublime kosmetická sada

 Před Vánoci jsem si udělala radost objednávkou z mého oblíbeného e-shopu Parfums.cz a dnes bych Vám ráda blíže ukázala jednu položku z této objednávky, kterou je kosmetická sada od Roger&Gallet. Sada obsahuje celkem tři produkty - suchý olej, krém na ruce a sprchový gel. Všechny tři produkty jsou v parfemaci Bois d´Orange (pomerančové dřevo). Vše bylo zabaleno v průhledné kosmetické taštičce.



Parfémovaný suchý olej
S tímto multifunkčním olejem jsem již měla tu čest a byl hlavním impulsem k nákupu této sady. Lze jej použít na pleť, tělo i vlasy. Tento produkt je opravdu luxusní záležitostí, již samotné balení vypadá velice honosně. Lahvička je skleněná, skrz olej průsvitá orientální motiv, který je potištěný na zadní straně lahvičky. A to víčko umocňuje elegantnost balení. Dávkování oleje je rozprašovací, takže velice praktické. Co určitě nesmím opomenout, tak je božská parfemace, která je ovocně kořeněná.

Suchý olej je směsí olejů, obsahuje olej arganový, mandlový, kaméliový, makadamiový, pupalkový a sezamový. Celkové složení produktu je: Isopropyl palmitate, isononyl isononanoate, sesame seed oil, sweet almond oil, isododecane, parfum, macadamia ternifolia seed oil, argania spinosa kernel oil, evening primrose oil, camellia oleifera seed oil, limonene, tocopheryl acetate, ethylhexyl methoxycinnnamate, butyl methoxydibenzoylmethane, benzyl bezoate, benzyl salicylate, linalool, benzyl acohol, geraniol, citral, citronellol, farnesol. Přiznám se, že ve složení se moc nevyznám, takže pokud jste na tom lépe než já, klidně mi napište do komentářů, co na něho říkáte. 

Olej jsem si velmi oblíbila a mám pocit, že se to jen tak nezmění. Nejen parfemace si mě získala, ale i to, že olej je vážně suchý, takže ihned po jeho aplikaci se můžete obléci a máte jistotu, že Vám neumaže oblečení. V sadě je velké 100 ml balení oleje, jehož cena se pohybuje kolem 650 Kč.



Osvěžující parfémovaný sprchový gel
V případě tohoto produktu se jedná o cestovní 50 ml balení. Vůně sprcháče je oproti oleji více kořeněná, taková štiplavá. Gel dobře pění, voní při mytí. Neříkám, že je špatný, ale zas to není taková pecka, že bych za něj dala ty peníze. Ale na cesty nebo příležitostné rozmazlování bude fajn a ráda jej budu používat.



Krém na ruce
Voní stejně jako suchý olej. Konzistencí je hutnější, což mám u krémů na ruce ráda. Krém zvláčňuje, ochraňuje a regeneruje kůži rukou. Obsahuje arganový a pupalkový olej, má SPF 15. Taky balení přípravku se mi moc líbí. Plné balení má 75 ml a jeho cena se pohybuje kolem 300 Kč, toto cestovní balení má 30 ml.



Tuto kosmetickou sadu včetně taštičky pořídíte na Parfums.cz za cenu 679 Kč. Když si vezmete, že samotné 100 ml balení koupíte za 663 Kč, tak se Vám tento set vyplatí. Za 16 Kč navrch máte další dva produkty v cestovním balení a kosmetickou taštičku k tomu navrch:-)

Za sebe můžu říci, že jsem s touto sadou velice spokojená, hlavně tedy se suchým olejem, který se stal mým miláčkem. 


 Znáte kosmetiku Roger&Gallet?

5 komentářů:

  1. Poznam, no len z pocutia zatial :D ale velmi velmi sa mi paci ich vintage design a to ze je to aj vcelku stara firma :D
    Ten suchy olej sa zda by velmi super, najma tym ze netreba cakat na vstrebanie, to by sa mi fakt zislo, neznasam to cakanie:D
    macabre-moon.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Znám, pokukuji, ale jdu teď více do přírodna, nehledě na ty neskromné zásoby všemožné tělové kosmetiky....ale voní to opravdu hezky.

    OdpovědětVymazat
  3. Znám, máme lékárnu a Rogera tam nakupujeme a prodáváme, takže mám vyzkoušeno a používám toho hodně. Je to jedna z mých nejoblíbenějších značek. Nejraději mám právě tuhle parfemaci (ale nesnáším klasický Bois de Orange), Vért, Osmanthus, klasickou růži Rose a Vanilku. Používám hlavně tenhle olej a pak parfémky, protože klasické parfémy mi vadí. Mám taky doma celkem slušnou sbírku kosmetických taštiček a krabiček, které mají naprosto dokonalé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám doma jednu kosmetickou taštičku s květy a Eiffelovkou:)

      Vymazat