neděle 19. ledna 2014

Misshabox

V pondělí mi přišel Misshabox, který jsem si v prosinci objednala jako takový opožděný dáreček. Hlavním impulsem k objednání bylo to, že box bude zaměřený na péči o pleť. Na dekorativku moc nejsem, ale pokud jde o pečující produkty, tak to je moje. Takže vidina toho, že v boxu budou produkty péče o pleť se mi velice líbila.

Box mě vyšel celkem na 399 Kč (369 Kč box, 30 Kč poštovné). Krabička je opravdu krásná, i když modrá nepatří zrovna mezi mé oblíbené barvy, tak v tomto metalickém odstínu se mi velice líbí. Krabička je pevná, takže určitě najde uplatnění.


V boxu byl vložen průvodní dopis, který je opravdu "výživný". Z jedné strany listu jsou informace o kosmetice Missha, o její filozofii... Na druhé straně je popis jednotlivých produktů, jejich použití a také ceny.


A teď to nejdůležitější, a to, co se vlastně v boxu ukrývalo? Pět plných balení produktů a 4 vzorečky. Téměř na 100 % Missha dodržela to, co slíbila, v boxu se ukrýval pouze jeden dekorativní produkt a to lak na nehty.


Black Ghassoul Foam Cleansing Bar
Za tento produkt jsem moc ráda. Už ho mám "prubnutý" a je vážně super. Mýdlo dáte do přiložené sítky, navlhčíte jej a třením ruky o sítku se vytvoří pěna, kterou si vyčistíte pleť. Po opláchnutí je pokožka hladká, čistá. Měla jsem strach, že bude vysušená, ale ono nic:) Mýdlo obsahuje marocký jíl a korejské uhlí. Má opravdu zvlástní vůni, ze začátku mi vadila, ale teď jsem si jí docela zamilovala a voní mi:-) Cena mýdla je 232 Kč.



Super Aqua Perfect Cleansing Tissue
Odličovací ubrousky moc nepoužívám, většinou jen na cestách. Tyto jsem už také stihla vyzkoušet a jsou celkem fajn. Pěkně voní, obsahují výtažek z okurky a aloe vera. V balení jich je 40 ks a jejich cena je 131 Kč.


Natural Konjac Cleansing Puff
Tak za tuto věcičku jsem moc ráda, chci jí už dlouhou vyzkoušet. Ale přiznám se, že moc nevím jak na ni. Poraďte, houbička je určená pro aplikaci čistícího přípravku a nebo se pouze samotnou houbou omývá obličej? Nerada bych na ni napatlala čistič a tak pak třeba přišla o cenné minerály a živiny, které přirozeně obsahuje. Mám v plánu ji v nejbližších dnech vyzkoušet, tak uvidíme:-) Cena tohoto produktu je 97 Kč.


Time Revolution Immortal Youth Cream
Anti-age krém nejspíš poputuje k mamce. Ne, že bych už pomalu nezačala s opatřeními k minimalizaci vrásek, ale tento určitě nebude určen na pleť 25+ a prevenci proti prvním vráskám. Ale mamča bude mít určitě radost. Krém má 10 ml a jeho cena je 143 Kč.


The Style Lucid Nail Polish
Produkt, který se tématicky do druhého vydání boxu příliš nehodí, s péčí o pleť nemá nic společného. Ale zas tak se nezlobím. Sice zdobící laky používám minimálně, protože nemám pak nervy na to odlakování, ale naštěstí na mě vyšel tento fialový. Najít v boxu třeba zelenou variantu, tak by mě to mrzelo. Ale tento fialový se opravdu povedl, zatím jsem jej nezkoušela, jeho čas přijde nejdříve až na jaře, ale už mám v hlavě barevné varianty, jaký podklad pod něj použiji. Balení laku je velice zajímavé, má atypický tvar (z fotky to bohužel není patrné). Cena laku je 106 Kč.


Time Revolution Extreme Toner, Dream Silky Lotion
Dva vzorečky v malém roztomilém balení. Jedná se opět o anti-age produkty, takže rovněž poputují k mamči a nebo si je nechám na cesty, na jednorázové použití.


Super Aqua Cell Renew Snail BB Cream, Snail Cream
A závěrem tu máme další dva vzorečky, krém a bíbíčko s extrakty šnečího séra. Na ty se těším, až je vyzkouším, hlavně na ten BB krém.


Za sebe můžu říci, že jsem s krabičkou a hlavně jejím obsahem spokojená. To, co nevyužiji, tak dám mamce, která tak bude mít z krabičky taky radost:-) Co se týče hodnoty boxu, tak plná balení v součtu stojí 709 Kč a jsou to vesměs produkty, které opravdu využiji. Jiné boxy mě už nechávají chladnou, ale Misshabox si zřejmě objednám i příště.

A co Vy, taky jste si ulovily svůj Misshabox?


8 komentářů:

  1. Chcela som, ale nestihla som to no musím povedať, že pleťovku mám veľmi rada a takmer všetky produkty sú využiteľné takže si to vyhrala :)

    Beauty Diaries

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem v boxíku zelenou variantu laku a jsem spokojená. Růžovou moc nemusím. Jinak jsem z něj nadšená a také a uvažuji, že některé produkty si koupím znovu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, že každému se líbí jiná barva, hlavně že jsi spokojená.

      Vymazat
  3. tiež nemusim dekorativku a tie mini balenia su fakt rozkošne:)

    OdpovědětVymazat
  4. jáj kdybych to věděla, tak si ho objednám poslední 2 roky si zakládám totiž víc na péči o pleť

    OdpovědětVymazat
  5. Příště si musím box ohlídat, jsou tam super věcí, Misshu jsem si opravdu zamilovala :)
    novakovakristyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat