úterý 14. ledna 2014

MEXX Woman

Krásné úterý Vám přeji. O této vůni již několikrát padla zmínka na blogu, byla nominována v rámci Kosmetiky roku 2013, pasovala jsem ji na objev roku vůní dostupných v drogériích. Opravdu, i mezi levnějšími, dostupnějšími parfémy se dají najít hotové poklady, které voní miliónově:-) Řeč je o vůni MEXX Woman.


Nejprve pár slov k balení, které je opravdu minimalistické. Mě se moc líbí. Na flakonku je pouze "vyražený" nápis MEXX po celém obvodu balení, žádné barevné malůvky, cinkrlátka, prostě nic. Kombinace světle žluté se stříbrnou se mi také líbí. Balení nemám co vytknout. Je strohé, čisté, ženské.

Vůně byla zabalená v plastové krabičce, která je rovněž průhledno-stříbrná. Opravdu pastva pro oči, minimalistky jásají:-)


Už se nemůžu dočkat jara, protože vůně je pro toto období jako stvořená. Je to čistá, svěží vůně, ze které již při prvním přičichnutí ucítíte šťavnatý citron. Přiřadila bych ji do kategorie květinových vůní s nádechem citrusů. To, jak je vůně nádherná ani nelze slovy popsat, to prostě musíte okusit na vlastní kůži.
Hlava: bergamot, citrón, skořice
Srdce: jasmín, konvalinka, růže
Základ: santalové a cedrové dřevo, jantar

Vůně je dostupná ve třech velikostech balení - 20, 40 a 60 ml. Cenově vůni pořídíte v rozmezí zhruba od 250 - 650 Kč dle velikosti balení. Vůni zakoupíte v síti drogérií, parfumérií, ve vybraných hypermarketech a internetových obchodech. Určitě si k ní při své další návštěvě obchodu aspoň přičichněte, protože je opravdu nádherná. Jsem ráda, že jsem na tuto parfémovanou vodu natrefila, protože si mě absolutně získala. Sice ráda zkouším nové vůně, ale jsem si téměř 100 % jistá, že k této se budu vracet. Je to fakt třída!


A na závěr tip pro ty z Vás, které si neví s výběrem vůně rady. Pokud toužíte po dostupné vůni šité Vám na míru, tak určitě zavítejte na stránky Průvodce světem vůní. Vybírat můžou jak ženy, tak i muži, takže klidně můžete vybírat vůni pomocí průvodce pro svého partnera jako dárek. Zvolíte pohlaví, potom charakter osoby a následně se Vám zobrazí vůně vhodné pro daný typ osoby. Navíc je zde super vychytávka, kdy můžete mailem poslat svému drahému/drahé zprávu, ve které se zobrazí názvy vůní Vám šitých na míru, takže už se nestane, že by se Vám dárkem nestrefil do vkusu:-) Kliknutím na vybranou vůni se Vám zobrazí její popisek včetně složení, také se můžete proklikat na obchody, kde vůně zakoupíte. V drogériích jsem se také setkala s tištěným materiálem, který pracuje na stejném principu jako stránky. Jen přes sebe přeložíte listy, které Vás co nejlépe charakterizují a v okéncích se Vám ukážou pro Vás nejvhodnější vůně.


Jak vidíte na výše vyobrazené fotce, tak dle mých vlastností mi vyšly dvě vůně, jednou z nich byl právě MEXX Woman. Stačilo si přečíst na internetu recenze na jednotlivé vůně a byla jsem pevně rozhodnutá, že to pravé pro mě bude právě MEXX. A je tomu tak, díky Průvodci světem vůní jsem našla opravdu překrásnou vůni, která mi perfektně sedí.
 

1 komentář: