pondělí 27. ledna 2014

Gliss Kur Ultimate Volume

Nebýt možnosti vyzkoušet tyto produkty, tak bych vůbec neměla tušení, jak bezvadné produkty se dají sehnat v drogérii za poměrně pár korun. Řada Gliss Kur Ultimate Volume je určena pro jemné, zplihlé a poškozené vlasy, kterým má dodat objem. Obsahuje keratin a tekutý mořský kolagen, jehož úkolem je zvětšit objem vlasů již od kořínků a zároveň je regeneruje. A co je super, tak přípravky jsou bez silikonů. Já jsem konkrétně k otestování obdržela z této řady tři produkty - šampon, balzám a regenerační pěnu.


Ultimate Volume šampon
Za mě nejlepší produkt z této trojice. Šampon dobře pění, mytí s ním je jedna báseň. Navíc božsky voní, vůní ucítíte z vlasů i po umytí. Moc nedokážu popsat, co přesně cítím, ale jakmile si s ním umyju vlasy, tak si připadám hned jako bych byla na dovolené u moře:) Nejlepší vlastností šamponu je to, že vlasy jsou po použití opravdu nezatížené, takové lehké, zároveň uhlazené a jemné na dotek. Jeden z mála šamponů, se kterým jsem opravdu velice spokojená. Dělá krásné vlasy a čeho si taky velice cením, tak nemastí vlasy, což je u mě velký problém. Po většině šamponů mám mastné kořínky po pár hodinách, u tohoto to neplatí, naopak mi vlasy vydrží "čerstvé" 2-3 dny.


Ultimate Volume balzám
Ten mám taky moc ráda. S konzistencí jsem spokojená, není tekutý jako některé kondicionéry, ale zároveň ani příliš hustý jako například maska na vlasy, takže stačí přiměřené množství na pokrytí celé délky vlasů. Po jeho použití se mi vlasy lépe rozčesávají a že to už dá práci vzhledem k délce mých vlasů. Parfemace je jemnější, já z ní cítím květiny.


Ultimate Volume express regenerační pěna
Tohle je opravdu zajímavá vychytávka, se kterou jsem se zatím mezi vlasovými produkty nesetkala. Produkt má pumpičkové dávkování, které tekutinu promění v pěnu. Produkt je určen ke každodenní péči o vlasy, regeneruje a dodává jim na objemu. Opět má podobnou parfemaci jako výše zmíněné produkty.


Znáte tuto řadu?


3 komentáře:

  1. tuto řadu znám, ale gliss kur je pro kvalitativně průměrná značka

    OdpovědětVymazat
  2. Podľa mňa jednoznačne najlepšia rada vlasovej kozmetiky z drogérie, aj keď mne tá pena príliš nesadla, no ostatné produkty sú super.:)

    OdpovědětVymazat
  3. Pre mňa jednoznačne najlepšia rada vlasovej kozmetiky z drogérie. Sama ju rada používam (okrem peny)..:)

    OdpovědětVymazat