neděle 26. ledna 2014

Das Müsli Čokovišeň

Měla jsem možnost vyzkoušet další Das Müsli, tentokrát ve variantě Čokovišeň. Toto bylo ještě lepší než to čokoládové, mňam:-)


Višeň v kombinaci s čokoládou mám moc ráda, i toto müsli v této příchuti mi velice chutnalo. Jsem moc ráda, že tato směs je sypká a ne zapékaná, protože těm zápekáných müsli hrudkám příliš neholduji. Müsli jím většinou v trojkombinaci bílý jogurt-ovoce-müsli.

Složení: celozrnné ovesné vločky (67 %), čokoláda (kakaová hmota, cukr, nízkotučný kakaový prášek, kakaové máslo, emulgátor slunečnicový lecitin), cukr, ovesná celozrnná mouka (4 %), invertní cukr. sirup, pšeničná mouka, sušené brusinky, mrazem sušené višně, nízkotučný kakaový prášek, kukuř. škrob, extrakt z ječného sladu, koncentrát višňové šťávy, glukozový sirup, rýžová mouka, jedlá sůl, neztužený rostlinný tuk, aroma.


Těm z Vás, kteří mají raději sypké směsi a stejně jako já zbožňují příchuť višní s čokoládou, určitě doporučuji tuto limitovanou edici ochutnat. Už zbývá pouze 21 ks balení ke koupi, 500 g směsi stojí 125 Kč.  

Znáte Das Müsli?

3 komentáře:

  1. Das Müsli znám a stejně jako tebe, také mě tato příchuť velmi oslovila! :P

    OdpovědětVymazat
  2. Das musli jsem ještě nikdy neochutnala, ale doufám, že se k tomu jednou dostanu:) Nicméně zatím si libuji spíš v těch nezdravých zapékaných musli, nemůžu si pomoct, hrozně mi chutná :D

    OdpovědětVymazat