pondělí 4. listopadu 2013

Oblíbená kosmetika: Říjen

Za říjen jsem vybrala čtyři zástupce, které jsem používala nejčastěji a jsem s nimi velice spokojená.


1. Dr. Belter Samtea body&balance tělový scrub
Vzoreček tělového cukrového peelingu s mořskou solí od německé kosmetiky Dr. Belter se stal mým miláčkem. Sice je určen na tělo, ale já jej díky jeho jemnosti a hlavně vůni používám na obličej, na tělo je ho škoda:-D. Ta vůně je božská, taková cukrově-tropická, no bomba.

2. Mary Kay minerální pudrový make-up
Dostala jsem jej kdysi od kamarádky a přiznám se, že jsem jej uložila do kosmetické taštičky a nepoužívala, měla jsem své oblíbence mezi kompaktními tuhými pudry. Letos na jaře jsem mu ale dala šanci a tak jsem se do něj zamilovala, že od března nepoužívám téměř nic jiného. Ubývá velice pomalu, krásně sjednotí tón pleti, kryje na jedničku. Až jej dopotřebuji, tak se určitě zase poohlédnu po nějakém sypkém minerálním pudru.

3. Fleur de Santé Fleurosome čistící pleťová pěna
Většina z Vás je nejspíš na tuto kosmetickou značku díky beauty boxům alergická, mé pocity jsou opačné. FdS znám už roky, kdysi od nich hodně objednávala přítelova mamča, takže jsem vyzkoušela celkem dost produktů a se všemi jsem byla bez větších výhrad spokojená. Tato čistící pěna byla před pár měsíci u nějakého lifestylového časopisu jako dárek. Moc jsem si jí oblíbila, ráda ji používám. Nenazvala bych to pěnou, ale spíš takovým našlehaným čistícím krémem. Produkt mě nadchnul, takže bych si jej klidně koupila znovu, ale zjistila jsem, že v sortimentu již není. No, ale vzhledem k tomu, že jsem před pár týdny objevila snad ten nejlepší "čistič" na obličej, tak to přežiji:-D Ale o něm Vám řeknu někdy v budoucnu.

4. Nivea tělové mléko do sprchy
Tento produkt vlastní snad každá beauty blogerka, v poslední době se o něm všude hodně psalo. Když byla v Tetě akce -50 % na Niveu, tak jsem jej také pořídila. Snažím se dodržovat své předsevzetí a pravidelně se mazat tělovými krémy, ale přiznám se, že občas se mi nechce a tak použiju aspoň tělové mléko do sprchy.


A jaké produkty jsou momentálně těmi Vašemi nejoblíbenějšími?

10 komentářů:

  1. Ani jeden produkt jsem neměla šanci vyzkoušet, ale o tom sprchovém gelu od Nivei už nějaký čas přemýšlím. Co se týče Fleur de santé, tak jsem od nich již pár výrobků vyzkoušela a vždy jsem byla spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tělové mléko do sprchy je super!
    Tu čisticí pěnu jsem měla taky z časopisu a mně teda nesedla vůbec, hrozně mě štípala v očích

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Tak tady jde aspoň vidět, že to, co jednomu sedí, tak druhému naprosto nevyhovuje:) Díky za názor.

      Vymazat
  3. minerálny púder od mary kay je super, tiež som ho používala :)

    OdpovědětVymazat
  4. to telove mleko bych chtela zkusit, jsem taky lina se mazat:)
    zvu te ke mne na blog na giveaway o kabelku:)
    pozdravy z Milana
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  5. Minerální makeup od MK mě dlouhou dobu láká... nemáš recenzi na něj, nebo nechceš třeba udělat? :) hodně by mě zajímalo i krytí :) díky

    www.colorsofbeauty.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenzi jsem nedělala, ale na Tvé přání ji klidně udělám. Jsem teď hodně časově vytížená a mám nějaké "blogové" resty na články, ale pokusím se, aby recenze ještě byla do konce listopadu, ju?

      Vymazat
    2. jaj, super :) to díky moc, jsi zlatá :)

      Vymazat
    3. jaj, super :) jsi zlatá, díky :)

      Vymazat
  6. mě ta pěna od Fleur de Santé vůbec nevyhovovala, měla jsem po ní hrozně napnutý obličej..ale to tělové mléko musím určitě vyzkoušet:)

    OdpovědětVymazat