pondělí 25. listopadu 2013

Vybírání vánočních dárků na parfums.cz

Tak a máme tady opět začátek dalšího týdne. Dny do Vánoc se nám krátí a tak je na čase přemýšlet nad tím, co komu pěkného pořídit pod stromeček. A co bych to byla za beauty blogerku, kdybych Vás v předvánočním čase neinformovala o kosmetických tipech na dárky:-) Takže do Vánoc očekávejte články s tipy na zkrášlovací a pečující produkty, které by mohly udělat radost Vašim blízkým.

Aby vybírání dárků bylo co nejsnažší a šité na míru, tak si pro nás letos e-shop Parfums.cz připravil praktického průvodce výběrem dárků. Odkaz se nachází na úvodní straně e-shopu a po kliknutí na něj se Vám zobrazí na výběr tři možnosti, a to pro koho má být dárek určen. Pro ženu, muže či dítě. Po kliknutí na zvolenou kategorii se Vám ukáží další možnosti volby, povahové rysy dané osoby. Posledním rozlišením při vhodném výběru dárku je cenová relace. Na výběr máte ze tří cenových možností - "za hubičku", "připlatím si" či "na peníze nehledím". Proklikáním se dostanete na uzší nabídku vyhovující daným parametrům.

zdroj: www.parfums.cz

zdroj: www.parfums.cz

I když při výběru vhodného dárku použijete nákupčího rádce a i sami jste přesvědčeni, že například pro Vaši maminku bude nejvhodnějším dárkem zrovna tento parfém oné značky, tak nemáte nikdy stoprocentní záruku, že to bude právě ten správný dárek, který osobě udělá radost. Třeba tu naprosto stejnou vůni koupí mamči i tatínek, ale nevěšte hlavu, nic není ztracené, máte možnost dáreček vyměnit. Takže ať už se pod stromečkem objeví dvakrát stejný dárek nebo se obdarovanému nestrefíte do vkusu, tak Vám Parfums garantuje výměnu zboží nebo poskytnutí poukázky na nákup v hodnotě vráceného zboží. Podmínkou je, že produkt bude nerozbalený a nepoužitý. Tato možnost se vztahuje na veškeré zboží nakoupené přes e-shop v období d 11. 11. 2013 do 15. 12. 2013. Zboží, které budete chtít případně vrátit můžete zaslat na adresu centrálního skladu a nebo donést na výdejní místo e-shopu.

zdroj: www.parfums.cz


A od příště se můžete těšit na konkrétní tipy na kosmetické dárky. Přeji Vám krásný a úspěšný týden.

Žádné komentáře:

Okomentovat