sobota 30. listopadu 2013

NevO Dead Sea SPA Miracle Mud Mask

Když před nedávnem přišla nabídka od izraelské kosmetické značky NevO Dead Sea SPA, tak jsem neváhala ani minutu. S touto kosmetikou mám totiž již nějaké zkušenosti a jsou velice kladné. Tuto kosmetiku považuji za velice kvalitní. Kdysi jsem si od nich pořídila Sadu pro péči o nehty, která je naprosto bezkonkurenční, hlavně leštítko na nehty. Po jeho použití se Vám nehty lesknou jako po přetření bezbarvým lakem na nehty, takto lesklé nehty vydrží i 14 dní a to s nimi klidně můžete mýt každý den nádobí, pracovat s čistícími prostředky... To, že je to naprostý bestseller této značky má opravdu své opodstatnění. Mám jej doma už asi 5 let a nedám na něj dopustit. Toť na úvod k mým dosavadním zkušenostem.

V rámci spolupráce jsem si vybrala naprostou novinku v sortimentu této značky a to Zázračnou bahenní masku. Co Vám budu povídat, název produktu jej naprosto vystihuje, maska je opravdu zázračná. Ale nepředbíhejme....


Než se dostaneme k zázračnému účinku masky, tak bych se ráda vyjádřila k jejímu balení. Maska byla zabalená v pevné papírové krabičce, která je stříbrno-černá. Už na první pohled, když jsem produkt vybalila z balíčku, tak mi bylo jasné, že v ruce držím výjimečný, luxusní produkt. Čeho si cením je to, že krabička byla přelepená holografickou pečetí, zákazník tak má jistotu, že před ním nikdo produkt neotevřel.

 
Samotná maska je ve skleněné dózičce s plastovým šroubovacím uzávěrem, pod kterým je ještě jedno víčko. Balení je černo-zlaté, takže opět budí luxusní dojem. Součástí balení masky je také špachtlička k nanášení přípravku a magnet, kterým se poté maska sundává z obličeje.


Pleťová maska je tmavé barvy, konzistence není ani příliš hutná, ale ani vodová, tak akorát, takže s maskou se dobře pracuje. Bahno v sobě obsahuje drobná mikrozrníčka, která pokožku nijak nedráždí při aplikaci, naopak je to velice příjemné. Kromě bahna maska obsahuje také bambucké máslo, přírodní oleje jako je sladký mandlový, jojobový, rakytníkový, heřmánkový, brutnákový, pupalkový olej... Také obsahuje včelí vosk, vitamin E. Vůně masky je velice příjemná, ovocno-květinová.


Už dávno jsou pryč časy, kdy jsem na obličej dávala čistící masky, které na pleti zaschnou, že nemůžete pomalu ani mrkat očima, na pleti pálí a po jejich opláchnutí máte obličej přesušený. Nyní dávám přednost maskám hydratačním. A na této masce se mi líbí, že v jednom kroku pleti dodám hydrataci a zároveň ji bahno z Mrtvého moře vyčistí.

Maska se na pleti nechá působit 10-15 minut. A pozor, dámy, teď přichází velice zábavný krok. Vezmete přiložený magnet, který obalíte do tenkého papíru (já zvolila papírový kapesníček) a následně obaleným magnetem jezdíte po pleti. Magnet k sobě přitáhne bahno spolu s veškerými nečistotami. Přiznám se, že jsem tomu nemohla uvěřit, byla jsem z toho v naprostém šoku a zároveň mile překvapena. Stahování masky magnetem je tak příjemnou záležitostí, že se nemůžu dočkat na další aplikaci. Příjemně to šimrá na pleti:-) A navíc k odstranění masky nemusíte vůbec použít vodu, takže masku si s sebou můžete vzít třeba na dovolenou na Saharu:-D To, jak magnet nachytá na sebe bahno a nečistoty můžete vidět níže na fotce.


Po odstranění bahna magnetem zůstanou na pokožce pouze regenerační a hydratační složky masky, takže pleť vůbec není potřeba krémovat či jinak ošetřovat. Pokožka je jemná na dotek a dostatečně hydratovaná. Maska je určena pro všechny typy pleti. K dostání je v 50 ml balení, jehož cena je 2 100 Kč.

Za sebe můžu říct, že jsem opravdu nadšená účinky této masky a taky jejím netradičním "smýváním", ráda zkouším originální a neotřelé kosmetické produkty a vychytávky.
Tip pro Vás: Dnes máte poslední šanci nakoupit produkty se slevou 30 %, stačí, když zadáte slevový kód, který je uveden na e-shopu, při své objednávce . Určitě také sledujete FB stránky NevO Dead Sea SPA, kde se dozvíte více o aktuálních akcích a produktech v nabídce.


Znáte NevO Dead Sea SPA? Co říkáte na tuto Zázračnou bahenní masku, zaujala Vás stejně jako mě?

6 komentářů:

  1. tak tahle maska vypadá opravdu hodně zajímavě!

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, vypadá fakt zajímavě! Hlavně mě zaujala ta fotka se sundaným bahýnkem :-D Od Nevo jsem měla taky tu sadu na nehty a byla fajn. Vyhovoval mi hlavně olej na kůžičku kolem nehtů a tělové mléko. Bohužel leštička se mi velmi brzy opotřebovala.
    Jinak podle mě jsou produkty Nevo velmi kvalitní, ale bohužel jejich způsob prodeje je OTŘESNÝ. Myslím si, že kdyby si otevřeli normální obchod, tak by udělali mnohem líp. Nahánění lidí po OC je dost otravné a spoustu lidí odrazuje od vyzkoušení této kosmetiky, což je určitě škoda. Navíc na mě působí i dost nedůvěryhodně to, že prodejci smlouvají o ceně. Nabízeli mi jednu věc za 700, já na to řekla, že je to pro mě dost drahé a oni hned: tak kolik peněz máte u sebe? Snížíme cenu na 500!

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám od této značky peeling s obsahem solí z Mrtvého moře a je naprosto úžasný! :D I když je ta cena vyšší, myslím, že produkty NevO Dead Sea SPA za to stojí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzera to super, este som nikdy nic take nevidela a paci sa mi ten system :D:D
    macabre-moon.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Souhlasim s Lenkou. Pouzivala jsem peeling se soli z mrtveho more, ktery je bezkonkurencni. Ale diky prodejcum jsem jej pouzivat prestala a radsi jsem presla na peeling jine znacky. Kdyz jsem si sla do OC ke stanku produkt zakoupit, slecny mi vnucovaly X dalsich produktu, na vymysleny argument:,, Mam penize jen na peeling." reagovaly az kdyz jsem jej vyslovila podruhe. Nikoli ukoncenim natlaku, ale smlouvanim o cene. Kdyz jsem i tak byla neoblomna, zacaly byt lehce arogantni. Podobny zpusob prodeje pochopim u zbozi typu ,,vse za 30 korun", ne u znacky kvalitni a drahe kosmetiky. Jinak receno, kdyz jde clovek utratit 2000 za masku nebo 1000 za peeling, mel by mit z nakupu dobry pocit. Maly kamenny obchudek s tematicky ladenym interierem a nevtiravym personalem by teto znacce slusel a urcite nejsem jedina, ktera by do takoveho obchudku chodila casto a rada.

    OdpovědětVymazat