sobota 9. listopadu 2013

Guess Seductive

Krásnou sobotu všem. Za okny už kraluje typické upršené podzimní počasí a tak bych Vám chtěla zlepšit náladu touto voňavou recenzí. Ráda bych Vám představila mého nového parťáka do podzimních dní - toaletní vodu Guess Seductive.


Guess Seductive je překrásná hřejivá vůně, vhodná na podzim. Konkrétně jde o květinovo-dřevitou vůni. Její složení je velice delikátní.
Hlava: bergamot, černý rybíz, hruška
Srdce: iris, pomerančovník, jasmín
Základ: kadidlo, kašmír, vanilka


Vůně má perfektní výdrž, cítím ji na kůži celý den, na oblečení se udrží i několik dní. Já jsem z ní velice nadšená a i když se ráno probudím do škaredého, propršeného dne, tak jakmile se navoním, tak mám hned lepší náladu:) Nejen obsah parfému je úžasný, ale také její flakonek se mi velice líbí. Kombinace průhledného skla s hranami a zlatých detailů spolu s logem parfému vyraženém na černém koženkovém trojúhelníčku je prostě dokonalá. Navíc černá spolu se zlatou mi přijde luxusní a nadčasová.


Toaletní vodu Guess Seductive mám v 30 ml balení, jehož cena je 449 Kč. K dostání je také v 50 ml  a 75 ml balení.

Toaletka je z e-shopu popron.cz, který mě velice překvapil svou širokou nabídkou. V tomto e-shopu můžete nakoupit opravdu vše, najdete zde knihy, elektroniku, oblečení, věci do domácnosti či kosmetiku. Určitě se nebudete divit, že nejvíce jsem "prošmejdila" sekci Tělo a zdraví, kde najdete jednak kosmetické produkty, parfémy, různé pomůcky a doplňky, ale také například potravinové doplňky. Docela mě zaujala nabídky dárkových sad, které mi přijdou skvělé jako dárky pro blízké k Vánocům. Určitě doporučuji se podívat na e-shop, protože zde najdete opravdu všechno a můžete tak nakoupit dárečky k Vánocům pro celou rodinu na jednom místě.


Přeji Vám pěkný víkend!

5 komentářů:

  1. Tá vôňa je naozaj skvelá! a má super balenie :)
    vďaka za typ na e-shop :)
    Donny

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem si ji pořídila na letošní zimu. Je fakt krásná a to sladké vůně vůbec nemusím. Tahle je taková zvláštní,, nic přehnaného, připadá mi i sexy. A je to držák ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem o ní uvažovala, už mám dokonce i vzoreček a musím říci, že nevoní špatně... můj Guess favorit je ale Guess by Marciano, taky jsem o ní dělala recenzi u mě na blogu... a ta je prostě láska... Guess vůně umí :)

    OdpovědětVymazat
  4. moc se mi líbí ta lahvička, ale vůně sama o sobě by na mě byla asi moc výrazná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Složení zní dobře. :-) Nějak nemám ráda značku Guess, ale tuhle voňavku si aspoň očichám. :-)

    OdpovědětVymazat