neděle 24. listopadu 2013

Další balíček k testování od Krasa.cz, který mě tentokrát nepotěšil

I když za okny lije jako z konve, tak Vám přeji překrásný den. Dneska si dáme tři minirecenze na produkty, které mi byly zaslány v posledním testovacím balíčku od e-shopu www.krasa.cz.

Hned na začátek musím říct, že dnes žádná slova chvály nečekejte, tentokrát se mi výběrem produktů vůbec nestrefili do noty. A přiznám se, že raději testuji něco, co si můžu z nabídky sama vybrat, tudíž je větší pravděpodobnost, že daný produkt mi bude vyhovovat (aspoň odstínem v případě dekorativní kosmetiky) a bude určen pro můj typ pleti, než když mi jsou produkty vybrány. Někdy sice může být poslán výrobek dle výběru druhé strany, který bych si sama nikdy nevybrala, a nakonec se z něj stane miláček, oblíbím si jej, ale dnes o takový případ nejde. Ani jeden ze zaslaných výrobků si mě nezískal. A navíc mě docela mrzí, že mi týmem byly zaslány pouze vzorky produktů, z jejichž používání se moc velké závěry dělat nedají. Dost řečí, jdeme k věci.



Payot výživný krém pro suchou pleť
Suchou pleť sice nemám, ale krém mi sedl. Má velice příjemnou konzistenci, překrásnou vůni a pleť je po jeho použití vláčná a jemná na dotek. Dobře pokožku vyživuje, skvěle se vsakuje, make-up se na krém dobře nanáší. S krémem jako takovým jsem spokojená, ovšem jeho dlouhodobé účinky nemůžu vzhledem k velikosti vzorečku posoudit. Tester je v pidibalení, které vystačí tak na deset aplikací, takže těžko říct, jaké jsou dlouhodobější výsledky krému na pleť, mě tento malý vzoreček o nákupu plného balení nepřesvědčil. Pokud Vás tento výrobek zaujal, zakoupíte jej zde, cena za 50 ml produktu je 1149 Kč.



L´oréal tekutý make-up True Match
Další vzoreček, který mi byl zaslán, a to v jednom z nejtmavších odstínů z nabídky, tudíž absolutně nepoužitelný. Takže těžko můžu posuzovat jeho celodenní výdrž, neboť jsem make-up mohla testovat pouze v domácích podmínkách, vyjít s ním ven je díky jeho tmavému odstínu nemožné, lidi by si mysleli, že jsem se zbláznila:-D I když se dobře opaluju a má pleť má tmavší odstín, tak je na mě moc tmavý a na obličeji mi dělá oranžovo-hnědou masku. Jediné, co mohu posoudit je konzistence, ta se mi zamlouvá, je tekutější, dobře se s make-upem pracuje. Pleť se neleskne. Škoda, mám pocit, že kdyby mi byl zaslán vhodnější, pro středoevropanky přijatelnější odstín, tak bych nejspíš chválila, protože kromě odstínu se mi vzoreček zdál fajn. Cena make-upu se pohybuje od 219 Kč, podle odstínu. Paradoxně, tento tmavý odstín W7 Ambre Doré, který dle mého bude sedět minimu obyvatelek naší země je nejdražší, jeho cena je 399 Kč. True Match make-up pořídíte zde.



Dermacol dlouhotrvající krémová rtěnka
Ani stoprocentně nevím, o jakou značku rtěnky se jedná, neboť mi opět byl zaslán tester a byla jsem tedy odkázána pouze na informace z testovacího obalu. Po zadání spojení "longlasting lipstick" do vyhledávacího pole na e-shopu na mě vyskočila pouze rtěnka od Dermacolu, takže předpokládám, že se jedná právě o tento výrobek. Rtěnka je v odstínu č. 13, je to jemně hnědý, tělový odstín s drobnými třpytkami a perletí. Tělové odstíny rtěnek mám ráda, ale tento mi absolutně neslušel, je to i tím, že obsahuje jemné třpytky a ty já na rtech nerada. Raději mám nenápadné matné rtěnky, nic co se blyští. Takže rtěnka putovala ke tchýni, která si v těchto odstínech libuje a jí opravdu sluší. Takže za ní můžu vzkázat, že je s rtěnkou poměrně spokojená, výdrž je dle jejích slov dostačující, ale nic převratného, co by odolalo jídlu a polibkům:) O balení ani nemluvím, toto testerové je naprosto ohavné a nepodívat se na internet na originál balení rtěnky, tak si myslím, že se jedná o nějakou podřadnou značku, kterou pořídím na vietnamské tržnici. Rtěnku pořídíte za lidovou cenu 123 Kč, nakupovat můžete tady.



Sečteno, podtrženo, z tohoto balíčku jsem byla velice zklamaná. Absolutně nic mě nezaujalo a docela mě zklamalo, že se jednalo o vzorky a navíc v nevhodných, nepoužitelných odstínech. Nejsem náročná a neočekávám, že mi budou zasílány produkty v hodnotě tisíců korun, ale myslím si, že kdyby místo třech testerů byl zaslán jeden produkt v přijatelné ceně, byly by obě strany spokojenější. Já bych aspoň pořádně mohla otestovat daný produkt o větším množství a udělat si tak o dané věci nějaký úsudek a druhá strana by určitě z mého názoru měla větší užitek, než z této recenze na testery, které podle mě k nákupu plného balení nikoho nepřesvědčí. Opravdu nechci, aby má slova vyzněla špatně, nechci působit jako namyšlená nána, které se nedá zavděčit, ale opravdu mě tyto produkty vůbec nezaujaly a nesedly. A než Vám věšet na nos bulíky jen proto, abych se zavděčila zastoupení e-shopu za poskytnutí produktů k recenzi, tak to raději řeknu pravdu a vyřknu svůj nesouhlas i za cenu, že by se po mém výroku jednalo o poslední spolupráci s tímto e-shopem. I tak e-shopu krasa.cz děkuji za poskytnutí vzorků pro napsání této recenze.

6 komentářů:

  1. Tak zrovna ja bych byla nadsena. Tu rtenku chci uz dlouho zkusit a make-up taky. Odstiny jsou spatny no,kdyz se netrefej.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to vůbec nechápu, proč ti poslali tak šílený make-up. V našich zeměpisných šířkách by se někdo tak tmavý as těžko hledal :p.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten make-up je vtipný :o)) ten by mohli rozdávat spoluobčankám ve frontě na sociální dávky :o))))

    OdpovědětVymazat
  4. buď ráda, že ti vůbec něco poslali =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já jsem ráda, s tímto e-shopem dlouhodobě spolupracuji a ráda, jen se mi tentokrát ani v jednom případě výběru produktu nestrefili do vkusu. Sto lidí, sto chutí.

      Vymazat
  5. No nevím teda, nesouhlasím s komentářem, že můžeš být ráda, že ti vůbec něco poslali. Ten make-up, to je snad vtip, ne? Už poněkolikáté vidím, že z e-shopu krása.cz posílají blogerkám na testování věci, které (vůbec nechci, aby to vyznělo nějak arogantně, ale jeví se mi to tak) jsou fakt až podřadné a nevyužitelné a oni se jich chtěli zbavit. To je lepší neposlat nic...
    Jinak testery by mi až tak nevadily, když by tedy bylo aspoň uvedeno, o jaký produkt se jedná :-D Lepší poslat maličký tester světlého make-upu než plné balení oranžového. Můj názor :-)

    OdpovědětVymazat