čtvrtek 21. listopadu 2013

Christina Aguilera Unforgettable

Krásné čtvrteční dopoledne, slečny. Dneska bych Vám ráda představila další přírůstek do rodiny mých vůní a to tuhle "Nezapomenutelnou" vůni.


Upřímně, Christinu Aguileru jako zpěvačku a osobnost nemám ráda, ale tuto její vůni ano:-) Christina Aguilera Unforgettable je krásná teplá podzimní vůně. Není ani přeslazená, ani příliš kořeněná, mému nosánku prostě lahodí:-D Před tím, než jsem si přečetla složení vůně, tak jsem z ní po přičichnutí ucítila švestku společně s vanilkou. Tyto dvě ingredience mám spjaté s podzimem, takže za mě je to vůně vhodná do plískanic, vůně, která mi zpříjemní podzim a čekání na jaro:)
Hlava: švestka, granátové jablko
Srdce: noční jasmín, turecká růže
Základ: cashmeran (syntetické pižmo), vanilka, fazole Tonka


I samotné balení vůně musím pochválit. Zajímavý tvar flakonku připomínající ženskou siluetu nejen vypadá dobře, ale také se díky projmutému tvaru dobře drží v ruce. A černá společně s krajkovým motivem a textilní růžičkou navlečenou na hrdle flakonu dodává vůni na eleganci. Víčko jde bez problémů sundávat, k rozprašovači také nemám žádnou výtku.


Jediným mínusem je výdrž vůně. Ne, že by po pár minutách nebyla cítit vůně z kůže, ale samozřejmě, s čím počítám, výdrž je slabší než u dražších parfémů. Takže tuto toaletku ráda střídám se svými parfémy, zpestřuji si touto vůní letošní podzim. Vůni zakoupíte v síti drogérií a parfumérii.

Za poskytnutí produktu děkuji PR zastoupení společnosti Prestige Products.

3 komentáře:

  1. hmm, slivka a vanilka...to musí byť zaujímavá vôňa, to sa mi páči :)

    OdpovědětVymazat
  2. No moc si jí tedy nepopsala, mohla by sis s tím dát větší práci...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s recenzí spokojená, bylo řečeno vše, co jsem chtěla napsat. Ale díky za komentář, cením si každého názoru.

      Vymazat