pátek 1. února 2013

Spotřebováno: Leden

V lednu se mi podařilo podívat se na dno celkem devíti produktů. Taky máte ze sebe dobrý pocit, že jen nenakupujete, ale taky kosmetiku spotřebováváte? :-)



1. Rexona Antiperspirant roll-on Shower Clean Fresh
Konečně jsem našla deodorant/antiperspirant, který mi vyhovuje. Tento Rexona s vůní Shower Clean mám jak v kuličkové verzi, tak i ve spreji. Moc se mi líbí ta vůně a navíc se "nepere" s vůní parfému. Roll-on antiperspiranty jsem nikdy neměla ráda, dávala jsem přednost jen sprejům. Tento je jediný, který mi neslepuje kůži v podpaží, není lepkavý. Budu kupovat i nadále! Cena cca 70 Kč.

2. Swisso Logical čistící mléko
Tohle čistící pleťové mléko mi v koupelně leželo několik měsíců, ale nedávno jsem se k jeho používání vrátila a konečně jej dopotřebovala. Bylo fakt skvělé, jen ta cena (400 Kč za 125 ml) se mi nelíbí. Recenzi jsem psala zde.

3. Saloos bioKarité balzám na rty
O něj jsem už taky psala, tady. Obecně tyhle "mazátka" na rty v kelímku nemám ráda, přijde mi to strašně nehygienické. Ovšem u tohoto balzámu bych klidně tuto výjimku udělala opakovaně a pořídila si ho znova. Používala jsem jej na noc, kdy jsem jím rty natřela silnou vrstvou. Balzám na rty ubýval strašně pomalu. V jeho složení najdete pečující složky jako bambucké máslo či rakytníkový olej. Za cenu zhruba 70 Kč je to poklad!

4. Miss Sporty XXLong Mascara
S řasenkami většinou nemám problém. Mé řasy jsou dlouhé a zdravé, takže z řasenek mi vyhovuje téměř jakákoliv. Tato má klasický štětinkový kartáček, který je stočený do spirál. Super řasenka za pár kaček! Řasenku koupíte za cca 55 Kč, nyní se prodává v novějším obalu.

5. Yves Rocher seboSpecific jemná denní gomáž
Nevím, nevím, já mám prostě raději klasický peeling s hrubými zrníčky, které "ohoblují" pleť. Mám tak pocit opravdového odstranění odumřelých buněk. Tahle gomáž byla pro mě slabý čajíček. Ale určitě by jí ocenily citlivky. Navíc příjemně voní. Ale jak tak koukám web YR, tak už možná ani není k dostání....no, ani mě to nemrzí :-D

6. s-he stylezone duo pudr
Tak tenhle pudr jsem ulovila kdysi ve výprodeji za 20 Kč, když se měnily obaly produktů. Snad nejhorší pudr, který jsem kdy měla. Neuvěřitelně práší. Když jsem se jím pudrovala, tak jsem musela být nakloněná nad umyvadlem, aby mi pudr nepadal na zem :-) I když díky prášení ubýval bleskurychle, tak mi vydržel dlouhou. Ale je to tím, že jsem jej raději kvůli tomu svinčíku nepoužívala. Teď, při novoročním úklidu jsem jej znovu objevila a konečně dopotřebovala. A věřte tomu, že mi to moc práce nedalo. Pudr jsem použila párkrát a bylo vypotřebováno. Nikdy více.

7. Balea čistící pleťové náplasti
Snad můj největší objev z drogerkové kosmetiky za poslední rok. Tyhle náplasti opravdu vyčistí nos, čelo a bradu od černých teček. 6 ks náplastí stojí zhruba 90 Kč. Tenhle produkt si zaslouží samotnou recenzi, těšte se!

8. Balea sprchový peeling
Další "baleácký" produkt. Tento tělový peeling pochází z letní limitované edice. Tělových peelingů mám rozdělaných více, ale tenhle mě uchvátil svou vůní. Nebyl ani příliš tekutý, ani tuhý, takže se poměrně dobře vymačkával i přes úzké hrdlo. Tenhle peeling mi bude fakt chybět....ach, ta vůně:-)

9. essence ochranný balzám na ruce
Loňská zimní kolekce těchto krémů se fakt povedla. Měla jsem všechny tři a s těžkým srdcem jsem vypotřebovala ten poslední. Neříkám, že nějak perfektně hydratují ruce, ale ta parfemace, no nádhera. Tento s vůní malinovo-čokoládových sušenek byl pro mě ten nejvoňavější. Z letošní edice mě zaujal pouze jeden, a to jablečno-skořicový punč, který teď používám.


Pěkný víkend!

6 komentářů:

  1. áno tá riasenka je najlepšia akú som kedy mala! :) je fakt dokonalá

    OdpovědětVymazat
  2. věci od saloosu mám obesně ráda abio karité balzámy jsou vážně super :)

    OdpovědětVymazat
  3. tiež mám doma krém na ruky od Essence(jahodový) a tá vôňa je úžasná.

    http://lifelovezaza.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Tý jo to já toho tolik nikdy nespotřebuju furt to střídám takže když už teda něco spotřebuju tak to už musí být :DD
    ZábavnáKosmetika

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se toho moc spotřebovat nepovedlo, tak třeba další měsíc to bude lepší :) Na mojí spotřebu můžeš kouknout:

    http://mojekosmetika.blogspot.cz/2013/01/spotrebovano-listopad-leden.html

    OdpovědětVymazat