sobota 23. února 2013

s.Oliver hodinky

Protože tento blog je lifestylovým a jeho zaměření není čistě jedním směrem, tak dnes se po dlouhé době odkloníme od kosmetiky a dáme si něco jiného :-) Sice jsou tady povolanější, co se týče outfitů, ale tak po dlouhém přemlouvání sebe sama jít s kůží na trh a ukázat se Vám zase po dlouhé době, tu máme outfit post. Rozhodla jsem se ho zveřejnit hlavně proto, že bych Vám chtěla blíže představit jeden prvek outfitu, konkrétně hodinky.


Kdo mě čte déle, tak ví, že se v doplňcích vyžívám a hodinek mám doma již několik. Kromě dvou dražších hodinek mám však doma jen kousky z obchodních řetězců s oblečením či krámků s bižuterií. Mým nejnovějším přírůstkem do sbírky jsou hodinky značky s.Oliver, které mi byly zaslány e-shopem mojehodinky.sk, čímž jím děkuji.


Při výběru hodinek jsem prožívala velké dilema, protože nabídka e-shopu je velmi rozmanitá. Když už jsem se rozhodla pro konkrétní značku, tak jsem nevěděla jaký model zvolit, která barva se mi líbí nejvíce. Nakonec to vyhrály hodinky značky s.Oliver, model neon-SO-2337-PQ. Zvolila jsem je proto, že nejsou vyloženě sportovní a ani elegantní. Kombinace zlaté se šedou je jemná, luxusní, gumový pásek je velmi praktický. Jednak je zde možnost zapnout hodinky na různý obvod zápěstí, takže sednou každému a není potřeba upravovat délku odebráním článků či jiného zkrácení řemínku. Navíc je pásek omyvatelný.


Taky mě zaujalo balení, ve kterém hodinky přišly. Hodinky v krabičkách prodává kdejaká značka, ale tento průhledný "sáček" je originální. Nemám žádný speciální systém na skladování hodinek, takže je mám schované v původních obalech, na tyto hodinky krásně vidím, i když jsou schované:-)


Proč si pořídit kvalitní hodinky? Doma mám zhruba desatero hodinek, většina z nich pochází ze stojanů s bižuterií z obchodů s oblečením. Taky to jde vidět na jejich kvalitě. Některé už jsou dávno ze spodní strany, která se dotýká kůže, ošoupané, oloupaný nástřik barvy, jiným vypadly ozdobné kamínky. Mé nové hodinky jsou z kvalitnějšího materiálu, kovové prvky jsou vyrobeny z nerezi, takže nedochází ke korodování.

A proč si koupit hodinky v e-shopu mojehodinky.sk? Protože mají široký sortiment značek, od každé značky desítky až stovky modelů různých provedení a barev. Hodinky dámské, pánské či pro děti, sportovní nebo elegantní. Každý si přijde na své. A přesto, že k Vám poputují přes hranice, tak dorazí do tří dní.

 
vesta, tričko a kalhoty C&A; náhrdelník Lindex; prsten Six; hodinky www.mojehodinky.sk

Hodinky, které mám v outfitu pořídíte na e-shopu za 49,95 EUR. Model hodinek, které vlastním já, je momentálně vyprodaný, ale skladem jsou ty stejné akorát v tmavěmodrém provedení, mezi kterými jsem se taky rozhodovala, zakoupíte zde.

Užívejte víkendu!

6 komentářů:

  1. moc krásné hodinky :) ráda bych tě pozvala ke mě na giveaway o matující vyrovnávací krém od lavery :) onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. úplne nádherné sú ;)

    je u mňa GiveAway alias pozvánka ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Hodinky jsou krásné, ale mě se nelíbí tyhle pásky.:D Každopádně hodinky potřebuju tak na eshop kouknu.:)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne hodinky a netredičná kombinácia farieb šedej a zlatej :)

    OdpovědětVymazat