středa 27. února 2013

Bioderma Atoderm + vyhlášení giveaway

O tom, že se tady objeví recenze na tyto dva "biodermí" produkty z řady Atoderm, jsem na blogu avizovala nedávno. Jsou to hotové poklady, takže samotnou recenzi si právem zaslouží:-)



Atoderm tělový krém
Dámy a pánové, tak to je to nejlepší tělové mléko/krém, se kterým měla má pokožka tu čest:-). Tělový krém je bez parfemace a je určen pro suchou a atopickou pokožku.


Ve složení se nachází vícenasycené oleje, mastné kyseliny, vitamin E a další látky, které mají pokožku nejen dostatečně hydratovat, ale také obnovovat narušenou ochrannou kožní bariéru. No, já jsem z krému nadšená! Tak hebkou pokožku jsem nikdy neměla. Navíc se neuvěřitelně rychle vsakuje, takže žádné čekání, než se vstřebá tělové mazadlo, okamžitě po nakrémování se můžete obléct. Donedávna jsem se mazala až v momentě, kdy mě pokožka na těle pnula vysušením, teď, s tímto miláčkem, se mažu každý den ráno i večer. Jsem do něj doslova zamilovaná :-)


Takže pokud hledáte tělový krém, který se dobře roztírá, nedráždí kůži, rychle se vstřebává, vyživuje a hydratuje a navíc voní nevinně (je bez parfemace, takže je vhodný i pro dětskou pokožku, já cítím čistou krémovou vůni, která je mi velmi příjemná), tak jděte do něj! 





Atoderm tyčinka na rty
Perfektní společník do mrazivých zimních dní. No, o mě by se dalo říci, že jsem na používání balzámů na rty závislá. Musím mít neustále jeden u sebe, další v kabelce, v kapse u kalhot, na nočním stolku, v práci na stole...Mám jich více najednou rozpoužívaných a rty si mažu zhruba co 10 min. (Je na tom někdo podobně?) Tím, že si pusu mažu neustále, tak na popraskané a suché rty netrpím, ale můžu říct, že po namazání touto tyčinkou jsou rty vláčné a vyživené.


Je to ten nejmáslovější balzám na rty v tyčince, jaký jsem kdy vyzkoušela. Opravdu, zkuste a sami se přesvědčíte. Navíc má velmi jemnou malinovou příchuť. A nezruinuje Vaši peněženku, protože se dá pořídit za zhruba 120 Kč.



Znáte/používáte tyto produkty? A jaké jsou Vaše TOP výrobky od Biodermy?



A na závěr, čí že to pejsek se bude moct pyšnit obojkem se svým jménem? Ten od Dity Konečné, které tímto gratuluji. Ostatní nezoufejte, brzo tady bude další soutěž, tentokrát o kosmetiku. Je Vás tu už téměř 500 a to si zaslouží odměnu:) Takže v nejbližších dnech/týdnech máte další možnost něco vyhrát:-)


Mějte se:)

10 komentářů:

  1. balzám by som rada vyskúšala ;)

    gratulujem ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyčinku jsem měla, pokud jich nedělají víc tak mě vůbec nesedla, zvláčnila, to ano ale jinak nic, žádné zlepšení, už bych si ji nekoupila.. :)

    OdpovědětVymazat
  3. To telové mlieko musí byť naozaj super, ja používam od biodermy atoderm krém na tvár a ten sa naozaj osvedčil :)

    OdpovědětVymazat
  4. To tělové máslo nevypadá zle. Teda já nemám žádnou zkušenost s Biodermou (:D) a jediné co bych si možná koupila a co mětrochu láká je micelárka. No uvidím časem. Každopádně tělové mléko používám už asi 2.rokem od Garnieru Intensive7days myslím.:) a jsem spokojená. balzám mě moc nezaujal. Teda zaujal, ale ne už ted n jaro. Používám jako ty vždycky kupu balzámů a žádný nikdy nevypotřebuju. Možná ho vyzkouším za rok a budu se snažit používat fakt ten jeden.:)

    OdpovědětVymazat
  5. Výherkyni gratuluji a ten balzám vypadá slibně.. :)

    OdpovědětVymazat
  6. já používám značku vichi ale už dlouho chci zkusit biodermu :)
    http://hubnutidoplavek.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Mám atopický ekzém a nic jiného mi neudrží pokožku nevysušenou, tak dlouho, že mi stačí namazat se jen vždy večer. Jen bych chtěla upozornit, že pokud to bude číst maminka nějakého atopika, tak bych nedoporučovala na podrážděnou (poškrábanou) kůži, docela to štípe, i když za chvíli odezní. Jen ta cena by mohla být trochu příznivější, protože mi vydrží 500ml jen něco přes měsíc :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ano ano ano ano ano! Bioderma Atoderm créme je můj zachránce, co se suché pokožky týče. Kupuji si jej opakovaně už asi sedm let a je to to nejlepší, co jsem kdy na ekzémy a suchou kůži vyzkoušela. Naprosto univerzální krém na obličej i tělo, na den i na noc, nemůžu a neumím bez něj žít. Na blogu o něm píšu docela často ;-). A ten balzám vyzkouším, ještě jsem jej neměla. Máš moc pěkný blog, přidávám si Tě do sledovaných.

    bourjoisgirl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. P. S. Docela často bývá v lékárnách akce na tento krém jedna plus jedna zdarma a také, kupuj si určitě to 500 ml balení, to malé se nevyplatí ;-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za informaci, zkusím tu akci vychytat a určitě koupím, protože je vážně skvělé.

      Vymazat