středa 6. února 2013

28denní očistná kúra 4. týden

Tak kúru mám úspěšně za sebou! Můžu říct, že mi ani nepřišlo, že jedu podle nějakého plánu, že musím jíst určité potraviny a že jsem během těch čtyř týdnů neměla téměř žádné pečivo. V tomto týdnu se jen opakovala jídla z těch předchozích.

22. den
snídaně: pohankové vločky se strouhaným jablkem, ořechy a med
oběd: bezvaječné těstoviny s kedlubnem
večeře: kuřecí karbanátky s celerem

23. den
snídaně: mrkev s jablkem, ořechy a medem
oběd: mrkvový perkelt se strouhaným sýrem, brokolice s česnekem
večeře: salát z červené řepy, krůtí prsa obalovaná v ořechách

24. den
snídaně: vařené jáhly se sušenými švestkami, medem a ořechy
oběd: salát z červené řepy, mořská treska na másle
večeře: zeleninová polévka, grilovaná cuketa

25. den
snídaně: mrkev s jablkem, ořechy a medem
oběd: bezvaječné těstoviny se špenátem
večeře: salát z červené řepy s tuňákem

26. den
snídaně: bílý jogurt s medem a ořechy
oběd: červená řepa s ořechy a sušenými švestkami
večeře: vařené jáhly s ořechy, švestkami a medem

27. den
snídaně: štáva z grepu, 2 sojové rohlíky s medem a ořechy
oběd: lečo
večeře: celerové hranolky, mořská treska na másle

28. den
snídaně: vařené jáhly s ořechy, švestkami a medem
oběd: kuřecí karbanátky s celerem
večeře: salát z červené řepy s cibulí a tuňákem



A jak to celé dopadlo?
váha: - 4 kg
prsa: - 1 cm
pas: - 7 cm
boky: - 5 cm

Z výsledků jsem naprosto nadšená. Ani mi tak nejde o ty čtyři shozená kila, jak o ty ubyté centimetry. Kalhoty jsou mi v pase volnější, až mi některé doslova padají. Navíc se cítím skvěle, nejsem unavená, mám stále dobrou náladu, nejsem nafouklá a oteklá. To, že se mi zlepšila pleť a viditelně vyhladila celulitida už považuju za příjemný bonus. Hlavně, že se cítím zdravěji, nezadýchávám se tak při chůzi do schodů či běhu. Taky mi zeštíhlela lýtka.

Tuto detoxikační kúru bych doporučila všem z Vás, které trápí nějaké to kilo navíc, cítí se unavené a nafouklé. Pokud milujete zeleninu, tak to pro Vás nebude žádný problém. I když musím říct, že odpor k červené řepě u mě přetrvává a minimálně měsíc ji nechci vidět ani z dálky :-D

A co bude dál? Rozhodně chci pokračovat ve shazování kil, takových 5 - 10 kilo dole by se mi ještě hodilo. Teď se stravuju podle svého uvážení, některé recepty na jídla čerpám i nadále z knihy Zhubněte jednou provždy. Navíc teď hodlám do svého denního harmonogramu zakomponovat pravidelné cvičení. Vrátím se k 30 Day Shred a přidám i nějaké posilování. Velkou motivací mi je má dobrá kamarádka Libunka, která se před několika měsíci taky dala na hubnutí a už má více jak 10 kilo dole (Zdravím Tě, Libunko :-)). Dneska jsme se domluvily na tom, že po dobu měsíce budeme cvičit podle Jillian a pak se sejdeme, porovnáme výsledky a hlavně se navzájem pochválíme :-) Věřím, že mě to bude motivovat k tomu poctivě každý den cvičit. Jsem ráda za kamarádky, které do toho jdou se mnou a motivují mě.

Přeji pěkný večer!


1. týden 28denní očistné kúry
2. týden 28denní očistné kúry
3. týden 28denní očistné kúry

17 komentářů:

  1. já nesnáším červenou řepu, měli jsme v plánu s mamkou tuto dietu zkusit, ale taky ji nesnáší:D za to jsem si oblíbili její hráškovou polévku a furt ji vaříme!:D

    OdpovědětVymazat
  2. a celerové hranolky jsou taky moc dobrý:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, hrášková polévka i celerové hranolky jsou moc dobré. Mě nejvíce z těch receptů zachutnaly právě zdravé hranolky a potom snídaně v podobě banánu s kiwi, medem, skořicí a ořechy...mňam!

      Vymazat
  3. Já řepu miluju, mám ráda i řepovou šťávu - tu piju jako džus :)
    Já jsem přes zkouškové nabrala - takže od zítra jedu 30 Day Shred - tak doufám, že do toho půjdeš se mnou a budeš mě tu zase motivovat (nebo demotivovat :D) shozenými centimetry :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla řepu před detoxikací taky moc ráda, ale tím, že tam byla celkem často a někdy docela v podivných kombinacích, tak se mi zprotivila. Tak pak dej vědět, jaké budou výsledky po měsíci u Tebe.

      Vymazat
    2. Určo napíšu...já doufám, že něco půjde dolů...připadám si po tom zkouškovém hrozně vyžraně a vyjdu tři schody a potřebuju pauzu :D

      Vymazat
  4. Bezvadné ! :) Držím palce a budu se těšit na další skvělé výsledky :)

    OdpovědětVymazat
  5. gratuluji k tak dobrým výsledkům :) obdivuji tě, že jsi to vydržela :)

    OdpovědětVymazat
  6. WOW! Gratulace:)! Moc tě obdivuju a fandím ti. Musíš mít velkou dávku disciplíny, kterou má málo lidí. Jsi mým vzorem..poslední dobou jsem přestala blbnout s dietama, protože mě to unavovalo a začala jsem se chovat normálně a nenuceně a taky to pomalu jde. Jím některé věci jako ty, ale řepu, celer, jáhly a pohanku bych teda nesnesla:/. Lenush :)

    OdpovědětVymazat
  7. Lenushko, moc děkuji za krásný komentář. Takový komentář nejen potěší, ale zároveň nakopne a motivuje. Mám ty nejhodnější a nejmilejší čtenáře:-) Ať se Ti taky daří a přeji Ti pěkný den.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, chtěla bych tě moc poprosit o radu. Jak dlouho po skončení tohoto detoxu ti uvedená váha a míry vydrželi? Už dlouho přemýšlím jestli se do toho pustit, ale hrozně se bojím jojo efektu a že to pak bude ještě horší. Pokud to nechceš psát sem, můj mail je windy.day@seznam.cz, prosím, budu ti moc moc vděčná za jakoukoliv radu či odpověď. Děkuju moc!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně si už nepamatuji, ale minimálně půl roku to určitě bylo. Je teda pravda, že jsem velice rychle začala jíst jako před detoxem a v jídle se nehlídala.

      Vymazat