pondělí 17. prosince 2012

Vánoční tipy: Vlasová a dekorativní kosmetika

Dnes si dáme poslední tipy na vánoční dárečky z beauty světa. Tentokrát zabrouzdáme do vlasové kosmetiky a taky se podíváme na nějaké ty šminky a vychytávky, které by Vám a nebo Vaším blízkým mohly udělat pod stromečkem radost.


Tangle Teezer
Kdybych nezmínila Tangle Teezer, měla bych pocit, že jsem Vás o něco ochudila. Tento kartáč mě provází mým kosmetickým životem už více než rok. Byl to produkt, který odstartoval mé nadšení o intenzivnější péči o vlasy. Dříve jsem si vystačila jen se šamponem, zřídka kondicionérem, ale dnes mou poličku zdobí i vlasové oleje, masky...Ale zpátky ke kartáči. Už jsem o něm na blogu psala několikrát a stále ho nepřestanu vychvalovat. Dokonce i mé kamarádky si ho koupily na mé doporučení a taky se stal jejich miláčkem. Tangle Teezer skvěle rozčeše vlasy, netahá a navíc jsou vlasy po rozčesání lesklé a uhlazené. Používám jej jak na česání suchých tak i mokrých vlasů. Tangle Teezer by měl být povinně v kosmetické výbavě každé slečny či ženy :-D Kartáče pořídíte od 242 Kč podle typu.

zdroj: www.parfums.cz


sada Orofluido Beauty
Momentálně jsem posedlá vlasovými oleji. Doma mám už Kérastase Elixir Ultime a nedávno jsem si pořídila i mini balení tohoto vlasového oleje. Orofluido Elixir obsahuje arganový, šáchorový a lněný olej, které o vlasy pečují, zajistí jejich lesk a hydrataci. Velmi mě zaujala tato sada, která obsahuje jak vlasový olej, tak i třpytivý vlasový pudr, který by určitě v nadcházející plesové sezóně našel uplatnění:) Pudr lze využít i pro rozzáření pokožky těla. Cena setu je 479 Kč.
zdroj: www.parfums.cz


sada Biosilk
Vlasová kosmetika Biosilk je určitě mnoha z Vás známá, některé ji vlastníte a jiné si ji nejspíš přejete najít pod stromečkem. Přírodní hedvábí obsažené v těchto produktech dělá s vlasy hotové divy. Sama vlastním přírodní hedvábí na vlasy a do budoucna určitě zvažuji zakoupit i šampon či jiné produkty péče o vlasy. Tato sada bude určitě vhodným dárkem pro vlasové nadšence. Obsahuje šampon (150 ml) a kondicionér (150 ml) a stojí 215 Kč.
zdroj: www.parfums.cz


Avon sada
Tato sada obsahuje řasenku Spectralash a tvářenku v podobě perliček. Musím říct, že ty perličky jsou vážně skvělé. Moje mamča je má a já ji je občas kradu:) Stačí přes ně párkrát přejet štětcem a pak nanést na tvář. Jejich trvanlivost je snad nekonečná, ubývají velmi pomalu. Sadu pořídíte za 309 Kč.
zdroj: www.parfums.cz


sada štětců BrushArt
Značka BrushArt je vlastní značkou společnosti Parfums. Tato sada obsahuje celou škálu štětců pro potřeby dokonalého líčení. V sadě najdete štětce na tvářenky, oční stíny či rty, hřebínek na obočí....Vše je zabaleno v černém koženkovém pouzdře. Sada 12ti štětců stojí 439 Kč. V e-shopu můžete zakoupit ale i jednotlivé štětce a jiné kosmetické pomůcky, u kterých cena začíná už na příjemných 39 Kč za kus.
zdroj: www.parfums.cz

  
Lancôme Juicy Tubes
Tento set pěti lesků na rty by určitě udělal radost každé parádnici. Lesky nejenže krásně voní, ale i skvěle vypadají. Tato 7ml balení jsou vhodná do kabelky. A každý den můžete vystřídat jinou barvu na rtech. Sada obsahuje 5 lesků v příchutích Exotic Bomb, Yoga Vanilla, Crazy Yuzu, Peace & Flowers a Vigorous Fruit. Cena setu 669 Kč.
zdroj: www.parfums.cz


Lancôme set
A na závěr další "lancomácký" set, tentokrát sada vhodná jako dárek pro maminky. Toto balení v sobě zahrnuje produkty pleťové i dekorativní kosmetiky zaměřené na oční okolí. Jednak v setu naleznete pečující krém o oční okolí Renergie Morpholift, odličovač očního make-upu, ale taky řasenku Hypnose Precious Cells a černou tužku na oči. Sada stojí 1403 Kč.
zdroj: www.parfums.cz



A co by Vám z vlasové či dekorativní kosmetiky udělalo radost pod vánočním stromečkem?

3 komentáře:

  1. TT už mám také pořízený, tak jsem na něj zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tangle teezer jsem si objednala pod stromeček, tak už se na něj těším :)

    OdpovědětVymazat