pondělí 10. prosince 2012

Vánoční tipy: Parfémy

Protože se Štědrý den blíží nezadržitelným krokem, máme tady další tipy na vánoční dárky. Dnes se zaměříme na dárkové sety s parfémy. Vybrala jsem takové, které mě samotné by udělaly radost a nebo které bych vybrala pro své blízké. Všechny tyto produkty je možno zakoupit v e-shopu parfums.cz.


Lanvin Eclat D'Arpege
Myslím, že není třeba tuto vůni příliš představovat. Tato ikonická vůně od Lanvin je v posledních letech jednou z nejprodávanějších dámských vůní. I mě dostala, voní opravdu nádherně. Je jemná a přitom originální. V setu najdete 30 ml parfémové vody a tělové mléko stejné vůně (50 ml). Set stojí 623 Kč.


zdroj: www.parfums.cz


Versace Bright Crystal
Vhodným dárkem, například pro kamarádku, může být tato sada Versace, která obsahuje miniaturu toaletní vody Bright Crystal (5 ml), sprchový gel (25 ml) a tělové mléko (25 ml). Vůně Bright Crystal je velmi oblíbená mezi slečnami, touto květinovou vůní nemůže darovanému udělat nic jiného než velkou radost. A navíc to nezruinuje Vaši peněženku, neboť tato sada stojí 394 Kč.

zdroj: www.parfums.cz


Avon City Rush for Her
Myslím si, že cokoliv od Avonu je vděčným dárkem a určitě výběrem produktů od této značky nadchnete svou maminku či babičku. Z jejich sortimentu mě zaujala novinková vůně City Rush. V e-shopu parfums.cz je k dostání dárková sada, která obsahuje parfémovou vodu City Rush (50 ml), sprchový gel (150 ml), tělové mléko (150 ml). Navíc součástí setu je i stylové psaníčko. Cena sady 649 Kč.

zdroj: www.parfums.cz


Elizabeth Arden 5th Avenue
Tato hřejivá vůně je součástí mé parfémové sbírky již několik let. Když se jí navoním, tak u mužů vzbuzuji velký ohlas:) Opravdu překrásně voní. Oslovuje nejen muže, ale i ženy se mě ptají, čím že to voním:) Takže koupí této vůně určitě nešlápnete vedle. Vhodný dárek pro maminky. V setu se nachází parfémová voda (75 ml), tělové mléko (100 ml) a tělový krém (100 ml), pořídíte jej za 713 Kč.

zdroj: www.parfums.cz


Moschino Toujours Glamour 
Tato vůně opojně voní po rybízu a fialce. Moschino vůně jsou mezi slečnami velmi oblíbené. Já zatím žádnou nevlastním, ale kdyby se pod stromečkem objevil právě tento set, tak bych měla obrovskou radost. Kromě toaletní vody (100 ml) v setu najdete také tělové mléko stejné vůně (100 ml) a krásnou kosmetickou taštičku v designu flakonu této vůně. Cena 914 Kč.


zdroj: www.parfums.cz


  Thierry Mugler Angel
Tato vůně se v mých tipech na "voňavé" dárky musí zaručeně objevit. Před několika lety jsem tento parfém dostala dárkem. Zprvu jsem byla z vůně docela zklamaná, několik měsíců ležela v koupelně na poličce bez povšimnutí. Ale bylo mi líto se tak drahého parfému zbavit a tak jsem mu dala druhou šanci. A byla to láska na hodně dlouhou dobu. Na tuto vůni si člověk sice musí nějakou dobu zvykat, ale je opravdu krásná, opojná. A vydrží vonět celý den. Takže tento set je dalším, který by mi udělal velkou radost, protože z vlastní zkušenosti vím, že se v něm skrývá poklad mezi vůněmi:) Set zahrnuje parfémovou vodu (25 ml), tělové mléko (30 ml) a sprchový gel (30 ml). To vše je zabaleno v kosmetické taštičce. Cena setu je 1 333 Kč.


zdroj: www.parfums.cz


Dolce & Gabbana The One
D&G je na poli parfémů známým hráčem, s jejich ikonickou vůní Light Blue se určitě většina z Vás už setkala. Mě ovšem učarovala vůně The One, která voní po vanilce, mandarince a broskvích. Moc se mi líbí tento set, který kromě 50 ml této vůně obsahuje i luxusní tělový pudr. Perfektní dárek pro beauty nadšence:) Cena sady je 1 409 Kč.


zdroj: www.parfums.cz


Chloé Love
S touto vůní by mi Ježíšek udělal největší radost. Tyto pudrové vůně mě v poslední době nenechávají chladnou a právě Chloé Love si už delší dobu přeji. V tomto krásném balení se nachází parfémová voda (50 ml) a stejně krásně vonící tělové mléko (100 ml). Cena 1 504 Kč.


zdroj: www.parfums.cz



Armani Acqua di Gio Pour Homme
Samozřejmě nesmíme zapomenout na naše drahé polovičky, tatínky a dědečky. Jako zástupce pánských parfémů jsem vybrala vůni Acqua di Gio od Armani. Tato vůně je neuvěřitelně sexy, je to opravdu jedna z nejkrásnějších pánských vůní, které znám! Tento dárkový set obsahuje toaletní vodu (100 ml), mini balení parfému (20 ml) vhodné na cesty a nebo do pánské tašky a kosmetickou taštičku. Pořizovací cena sady je 1 829 Kč.


zdroj: www.parfums.cz



Nakupujete parfémy jako dárky pro své blízké? A jakou vůni by jste si přáli najít Vy pod stromečkem?

8 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že nám to i muž potvrdil, že nevoní jenom nám ženám, ale i jeho samotným nositelům:)

      Vymazat
  2. přemýšlím že si objednám od avonu city rush, vždycky na ní v katalogu koukám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký článek :-) Docela mě zaujala ta vůně od Elizabeth Arden, musím ji někde očmuchat :-) Naopak Bright crystalem by mi nikdo radost neudělal, nesnáším ho! :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Já to mám hlavně s dárkem pro mámču hrozně jednoduché. Úplně první dárek od mého táty byl parfém Fenjal a jí se pořád líbí! Takže asi tak jednou za dva roky jí nový koupím. Vlastně nevím, jestli ho používá už jen ze zvyku, nebo jestli i po letech je to stále láska:D A já bohužel dostávám parfémy často, ale příbuzní se mi moc do vkusu nestrefují. Takže se jimi voním jen doma a jsem ráda, když už je spotřebuji. Ale tento rok jsem si pro sebe k Vánocům koupila oba parfémy od Dity von Teese - už jen kvůli těm rozkoušným flakónkům (a pochopitelně té omamné vůni)...

    OdpovědětVymazat
  5. já tyhle balíčky mám moc ráda, tentokrát jsem ale objednala jen parféma zrovna chloé - love eau florale, slabší verzi Love :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tento článok ma potešil, práve totiž hľadám vhodný parfém pre otca k vianociam... Škoda, že je tu len jeden pánsky parfém, ale nevadí. Aj malá rada pomôže :-)

    OdpovědětVymazat